Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda chrzestna mama

komunia: czy to bedzie prezent w porzadku?

Polecane posty

dzieci maja wyznaczone godziny, sa mega dokladne i systematyczne, pograja na gitarze schowaja do futeralu wyjmuja nastepna rzecz..

dzieki wielkie za pomoc i opinie ostudziliscie mnie troche :) szkoda napychac rodzicom kieszenie, jeszcze jakby to byla mega biedna rodzina ale oni calkiem ok zyja.. takze lepiej dziecki cos kupic :)

Gość bkbjm,kn
dokładnie :)

Gość bleblebleeeee
Ja np. kupiłam mojej chrześniaczce: encyklopedię dla dzieci i młodzież (bogato ilustrowaną), słownik ortograficzny też ilustrowany, zegarek, ramkę cyfrową, kartkę i jakieś kwiaty kupię,albo jak ktoś doradził słodycze w koszyczku wiklinowym - bardzo mi się ten pomysł spodobał :) Tylko jakoś ładnie trzeba by przybrać go ;)

Gość 356
bedzie w porządku ;)

Gość A...........jak..........KASIA
ja bym jej kupiła taką ramkę cyfrową pełną FUNKCJI http://gadzeteo.pl/pl/p/Ramka-5-cali-Coby-Prestige/90 full wypas a nie jakąś kase którą i tak rodzice wezmą.. z taką ramką miala by pamiętke baaardzo długo.. :)

Gość truskawkowapolewa
Moim zdaniem twój pomysł na prezent jest bardzo dobry. Jestem przekonana, że dziecko na pewno go doceni. Ja również niedawno byłam na komunii i byłam świadkiem jak córka koleżanki cieszy się nawet z najdrobniejszego prezentu.

Bukiet jest super.. ale lepszy będzie bukiet z cukierków. Normalne kwiaty uschną, a to jest skrzyżowanie bombonierki z kwiatami....