Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzikon

mam tragiczna cere, kto ze mną?

Polecane posty

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
"nic wam nie szkodzi sprobowac spironol!" Ale spironol jest na receptę... Lekarz i tak wypisze co będzie chciał, nie powiem mu przecież, że "panie doktorze, ja proszę o wypisanie recepty na spironol, bo co mi szkodzi spróbować, zwłaszcza, że na forum czytałam same pozytywne recenzje o nim". :-O W każdym razie dzięki za chęci.

Gość barrakuda..
owszem spironol jest na recepte, ale skoro przez lata nic nie pomagalo, to dlaczego lekarza nie mialby wypisac ci recepty Spironol to nie Izotek, nie ma takich efektow ubocznych Czytalam badania o spironolu, jest skuteczny dla kobiet , ktore okresdojrzewania maja juz za soba, ale nadal zmagaja sie z hormonalnym tradzikiem Pisze to zeby podzielic sie doswiadczeniem, wiem jak to bylo rano nie moc patrzec w lustro..

Gość ludzikon
jeszcze lepiej ja mam 19 lat ale objawy dosłownie wszystkie jak przy tradziku rózowatym, wiec co to innego moze byc ? :(

Gość upupupup
podbijam

Gość marle_na
A próbowałaś moze z seria alantandermoline ? Moim zdaniem jest najlepsza na tego typu problemy ze skórą.Skóra po tych kosmetykach jest nawilżona, odżywiona, wygładzona i jedwabiście miękka. Wszystkie preparaty maja w swoim składzie alantoinę i d-pantenol, które pielęgnują i koją podrażnioną skórę,a to wiadomo jest podstawa przy wrazliwej cerze.

Gość volaka
popieram ,ja tez bardzo lubie kremy alantandermoline,bo sa takei naturalne,bez tej całej chemii i bez tego fachowego nazewnictwa,ze z kwasem,ze przeciwzmarszczkowe...a po co mi taki krem jak mam 20 lat i potrzebuje czegoś nawilzajacego i naturalnego.

Gość Smutasekkk222
Hej.... Mam 14 lat i jestem w takiej samej sytuacji jak wy... Mój problem z trądzikiem zaczoł się po ukączeniu 4 kl podstawówki... I trwa do teraz.... Lekarze u których bywałam nie pomogli mi nawet go zredukować... Już nie mam sił z nim walczyć... Gdy rano wstaje i przeglądam sie w lustrze to nadzieja ze bedzie lepiej sama wygasa a uśmiech od razu znika z twarzy....Tylko płacz w poduszkę i nie chęć do życia...

Każdy ma jakieś niedoskonałości i wydaje mi się, że w dużej mierze wszystko zależy od tego jakiego rodzaju kosmetyków używasz. Od kiedy zaczęłam używać kosmetyków naturalnych, widzę duże zmiany u siebie. Teraz w zasadzie walczę tylko z bliznami, ale i na to jest sposób - darkout. Więcej o nim możesz sobie poczytać: http://www.e-naturalne.pl/pl/p/WYBIELANIE-DARKOUT-EKSTRAKT-Z-HYPOXIS-ROOPERI-ORAZ-CAESALPINIA-SPINOSA-ECO/179. Obecnie używam serum rozjaśniają-wybielajace z witaminą C i darkoutem. Zauważyłam, że po nim szybciej goją się rany i znikają blizny. Można zrobić sobie także krem wybielający z darkout i kwasem hialuronowym :)

Ja jestem naczynkowcem, mam wiecznie popękane naczynka na policzkach i nos jak kurwa Wokulski ręce. Gdy nie mam podkladu można mną dzieci straszyć

Gość Bulwary

parchaty może być ktoś kto ma piegi uczulenie na skórę 

Parchem może być ktoś kto jest nie postępuje niegodziwie np ktoś kto jest wrzodem na dupie truje nam co róż przeszkadza i nie rozumie tego że ma odejść, czyż nie tak