Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatkadddddddddddddddddddd

spal ze mna i mnie zostawil

Polecane posty

mam 16 lat,on 23 ,chodzilam z nim 6 miesiecy od dwoch miesiecy zaczelismy uprawiac seks,to moj pierwszy partner i jestem w nim naprawde zakochana,widocznie mu sie znudzilam ,bo zerwal ze mna i ma inna dziewczyne ktora chodzi ze mna do szkoly i ma 17 lat :( nie rozumiem dlaczego tak nagle mnie zostawil,jeszcze tydzien temu mowil ze mnie kocha i spal ze mna :( nie mam ochoty zyc ...czuje ze mnie oszukal ...

i jeszcze ta dziewczyna pokazuje mi dziwne miny i wysyla mi przykre smsy tak jakbym ja jej odbila chlopaka a nie ona mi :/

Gość 1234567890z
Nie pierwszy i nie ostatni, nastepnym razem nie rozkladaj nog tak szybko, zaufaj, i poznaj partnera, zbadaj jego intencje i nie bedzie placzu! I wogole to do ksiazek a nie do sexu!

Gość droga nastolatko...
pokaz , ze Ci na nim nie zalezy, usmiechaj sie rownie glupio do jego obecnej, na sms nie odpisuj... tak wyjdziesz z twarza... na ustach usmiech w sercu bol, to jedna z najtrudniejszych zyciowych rol ... niestety

Gość Jeśli to był pierwszy
To co się dziwisz dziewczyno? Zaliczył dziewice i szuka następnej. Okrutne

Gość lu-cyferek
biedne dziunie....

Gość 1234567890z
biedne? glupie!

Gość Ojciec Dyrektor dj Rydzyk
znalazl nowe mieso:)

Ja sie zgadzam z tym ze jestem glupia,bo jakbym nie byla glupia to bym nie dala sie tak oszukac chociaz nadal mam nadzieje ze wroci do mnie .Czuje ze nie jestem warta nic,nawet moi rodzice by sie zalamali jakby sie dowiedzieli o tym co ja zrobilam ,mysla ze jestem rozsadna dziewczyna :(

Gość Córka Ziemi
kazdy popelnia bledy, kazdy musi sie spazyc , zeby pozniej nie popelniac tych samych bledow. Nie uzalaj sie nad soba tylko glowa do gory ... znajdz jego slaby punkt i zemscij sie, to postawi Cie na nogi.

Gość szczerze Ci współczuję
Bo wiem co przezywasz... mnie tak samo załatwił facet. Mimo że mam 22 lata rok temnu dałam się tak nabrać a cierpię do dziś i nie potrafie się pozbierać. Mam nadzieję że szybko się z tego podniesiesz. Jesteś jeszcze bardzo młoda. Mam nadzieję że zaufasz komuś i się naprawdę zakochasz powodzenia trzymam kciuki

Gość do szczerze Ci wspolczuje
faktycznie kochana jestes az tak stara ze miejsca w tramwaju bym Ci ustapila :) obie jestescie mlode, pewnie piekne i predzej czy pozniej bol minie.