Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytjjuyj

Im bardziej Bóg nas kocha tym bardziej doswiadcza

Polecane posty

Gość o kurcze to musi byc
wielka milosc. Meczy mnie to nadmierne kochanie :O

Gość .jmda.
przez chorobe jestem zlym czlowiekiem,nerwnowym,zlosliwym,nienawistnym kiedys bylam inna nie umiem tego zmienic

Gość wszyscy sa szczesliwi
czemu zescie sie uczepili tego celibatu uczepili baba kazała życ w celibacie to musieli uchwalić na soborze ze ksiądz to też chłop i ma dumę to wymyślili sobie bajeczkę żeby sie nie skompromitować przed Europa a ta baba nazywała sie Brygida wielka królowa Szwecji wienc papierz nie miał wielkiego wyboru

Gość _Laurowy_Liść_
heh ja dziekuje za taka milosc od lat nie wychodze z domu wiec nawet nie mam okazji porzadnie nagrzeszycpechowiec.gif no ba zadnych wiekszych grzechow nie mam na sumieniu jesli liczyc seks przedmaluzenski ktorego nie zalujepechowiec.gif ten to chyba byl najwiekszy z grzechow i wydarzyl sie wiele lat po tym jak zachorowalam tak ciezko i jak to wytlumaczyc>> jesli Bog chce zebymcierpiala to dlaczego sie lecze?_ nie powinnam przeciez bo wedl tej teorii doswiadczania cierpieniem powinnam na caly full cierpiec chociaz bez leczenia nie byloby mnie dzisiaj wsrod was dziwie sie ze jest tylu naprawde zlych ludzi i oni prowadza cudowne zycie;( a ja kazdego dnia zdycham z bolu ech a mam 20 pare lat dopiero a co bedzie dalej Świetnie cię rozumiem bo mam ten sam problem w pewnym momencie Bóg mnie złamał i juz nie chodzę do kościoła. Dużo zniosłam oj dużo zaczynając od choroby przez prześladowania w szkole , samotność ale przelała się czara goryczy gdy zachorowałam juz tak cięzko że nia nadaje się do żadnej pracy, nawet sprzątającej w zakładzie chronionym. W pewnym momencie zaczełam myśleć o samobójstwie.Wszystkie wydarzenia miały miejsce, gdy byłam wierzacą, praktykujacą katoliczką, pomagajacą innym, uczestniczacą w odpustach i innych wydarzeniach kościelnych.. Teraz mieszkam z facetem bez ślubu i może nie jest najlżej ale przestały mi się podobać dachy wieżowców. Nie wiem czemu Bóg dopuszcza takich cierpień, jakby nie chciał aby ludzie chodzili do kościoła. :( :(

Gość _Laurowy_Liść_
heh ja dziekuje za taka milosc od lat nie wychodze z domu wiec nawet nie mam okazji porzadnie nagrzeszycpechowiec.gif no ba zadnych wiekszych grzechow nie mam na sumieniu jesli liczyc seks przedmaluzenski ktorego nie zalujepechowiec.gif ten to chyba byl najwiekszy z grzechow i wydarzyl sie wiele lat po tym jak zachorowalam tak ciezko i jak to wytlumaczyc>> jesli Bog chce zebymcierpiala to dlaczego sie lecze?_ nie powinnam przeciez bo wedl tej teorii doswiadczania cierpieniem powinnam na caly full cierpiec chociaz bez leczenia nie byloby mnie dzisiaj wsrod was dziwie sie ze jest tylu naprawde zlych ludzi i oni prowadza cudowne zycie;( a ja kazdego dnia zdycham z bolu ech a mam 20 pare lat dopiero a co bedzie dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Świetnie cię rozumiem bo mam ten sam problem w pewnym momencie Bóg mnie złamał i juz nie chodzę do kościoła. Dużo zniosłam oj dużo zaczynając od choroby przez prześladowania w szkole , samotność ale przelała się czara goryczy gdy zachorowałam juz tak cięzko że nia nadaje się do żadnej pracy, nawet sprzątającej w zakładzie chronionym. W pewnym momencie zaczełam myśleć o samobójstwie.Wszystkie wydarzenia miały miejsce, gdy byłam wierzacą, praktykujacą katoliczką, pomagajacą innym, uczestniczacą w odpustach i innych wydarzeniach kościelnych.. Teraz mieszkam z facetem bez ślubu i może nie jest najlżej ale przestały mi się podobać dachy wieżowców. Nie wiem czemu Bóg dopuszcza takich cierpień, jakby nie chciał aby ludzie chodzili do kościoła. :( :(

Gość _Laurowy_Liść_
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Świetnie cię autorko rozumiem bo mam ten sam problem w pewnym momencie Bóg mnie złamał i juz nie chodzę do kościoła. Dużo zniosłam oj dużo zaczynając od choroby przez prześladowania w szkole , samotność ale przelała się czara goryczy gdy zachorowałam juz tak cięzko że nia nadaje się do żadnej pracy, nawet sprzątającej w zakładzie chronionym. W pewnym momencie zaczełam myśleć o samobójstwie.Wszystkie wydarzenia miały miejsce, gdy byłam wierzacą, praktykujacą katoliczką, pomagajacą innym, uczestniczacą w odpustach i innych wydarzeniach kościelnych.. Teraz mieszkam z facetem bez ślubu i może nie jest najlżej ale przestały mi się podobać dachy wieżowców. Nie wiem czemu Bóg dopuszcza takich cierpień, jakby nie chciał aby ludzie chodzili do kościoła. :( :(

Gość _Laurowy_Liść_
coś się popsuło :( sorki że tyle razy się wkleiło

Gość _Laurowy_Liść_
Dziwne, że zsyła doświadczenia tylko tym blisko niego a ludziom oddalonym świetnie się powodzi. Mi zresztą tez jest lzej i prawdę mówiac aż się boje wrócić, bo zastanawiam się jakie to nowe doświadczenie mnie spotka. Nie mówi się, że Bóg zszyła cierpienie, bo to w katolicyźmie nie przyjete, Mówi się dopuszcza cierpienie, zszyła doswiadczenia by człowieka uszlachetnić. Tiaaa ponieważ i tak się idzie do czyśca, bo wątpie by jakiś grzesznik poszedł prosto do nieba (to tylko świeci tak maja a ja mówię o zwykłym szarym kowalskim ), to wole żyć na ziemi w miarę spkojnie i odpokutować w czyśccu który i tak mnie nie ominie. To dla mnie lepsza opcja niż zastanawiać sie nad samobójstwem halooo Bóg nie powinien tak swoich wiernych traktować. Czemu ci co idą za Jezusem dostają pałą w łeb a grzesznicy nie przejmujacy się kosciołem sa głaskani po główce ? Widocznie lepszym interesem jest odwiedzać kościół raz na pół roku , przed waznymi świętami jak wielkanoc lub Boże narodzenie na spowiedź świętą i tyle :P Bóg jest sam sobie winny sorry