Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przezylyscie powrot EKS?

jak sprawdzic czy zamiary Eksa są szczere? Udalo sie Wam?

Polecane posty

i podczas gdy bylismy razem drugi raz to wział mnie na grilla, gdzie byli jego koledzy wieloletni z partnerkami stałymi lub przyszlymi zonami... czułam sie wyrozniona i naprawde myslalam, że coś z tego będzie. Ne przedstawia się najlepszym kumplem pierwszej lepszej dziewczyny czy nie mam racji? Poł roku od rozstania a ja nadal go kocham- nie wiem czy to milosc, bo mam małe doświadczenie, ale chyba to jest to uczucie Niestety nieodwzajemnione

dlaczego mialby powody by zabrac Jej dziecko, chyba nie jestes kryminalistą, alkoholikiem... to Ona nie ma sie czym martwic! Sąd powinien byc po stronie matki

Gość mona332
moje przezycia autorko,sa bardzo podobne do twoich. tez okazal sie dupkiem,kochal tylko siebie.mam wrazenie ze nie jest w stanie pokochac kogokolwiek oprocz siebie. tez,gdy z nim zrywalam prosil o powrot,obiecywal poprawe.po czym po ok.dwoch tyg.robil to samo. mowil ze praca go pochlania,koledzy wiecznie wazniejsi ode mnie.brak czasu dla mnie,a jak widzial ze ja odpuszczam to zabiegal o mnie,nagle znajdywal czas by sie ze mna zobaczyc,a potem znow to samo.istny cyrk. nie wiem czy jest sens bys do niego wracala,mimo ze go kochasz,on sie nie zmieni,uwierz mi.ja ze swoim bylam 1,5 roku.

Gość Mona,
masz niestety rację, że tacy mężczyźni jak Twój nie potrafią kochać. To się nazywa: "narcyzm" i nie da się wyleczyć.

moj nie przepraszal po pierwszym rozstaniu, po prostu po paru tygodniach spotkalismy sie, przytulilam sie do niego i chcialam zapomniec, co wczesniej zrobil. i moze to moje szczescie, że potem nie starał się grać, przeciągać, naciągać, może dzięki temu nie straciłam więcej czasu.

narcyzm chyba wynika z kompleksów? to jest jak wołanie - popatrz jakie mam miesnie, ile zarabiam, podziwiaj mnie! moj Eks tak się zachowuje, potrzebuje chyba ciąglej adoracji.. jego ego ma niedosyt, niestety chyba nie jednej kobiety tylko wielu :(

Gość mona332
tez mysle ze mnie oszukiwal,i to nie z jedna tylko kilkoma. a i tak jak w twoim przypadku,mialam wrazenie ze go do konca nie znalam,trzymal dystans choc mowil ze kocha,chcial miec dzieci ze mna,a jednak wszystko konczylo sie na planach,wszystko stalo w miejscu. narcyzm to za malo:egocentryk i socjopata,to wlasciwe okreslenie

jak bylismy ze sobą to widzielismy sie niemal codziennie i to czasami dobre pol dnia bo jego praca na to pozwalała, ale czy zdradzil mnie fizycznie to nie wiem, mozliwe ze flirtowal na imprezach, gdy wychodzil tylko z kolegami, ale niestety zaden mi nie doniosl...

ale wiecie, nie jestem zazdrosna o tą laskę do lozka, którą teraz ma, po pijaku napisal mi tydzien temu maila a w nim miedzy innymi zdanie "(...)jestem z 22 letnia dziewczyną ale jestem jednoczesnie wolny i moge robić co chce (...)" czyli nie traktuje jej za dobrze, laska do lozka i na kawke, bo nawet na obiady jej nie zabiera podczas pracy, bo widze go czasami i nawet w soboty jezdzi sam, juz 3 soboty z rzedu widzialam go samego w soboty o 13 jedzacego obiad, i ostatnio natrafilismy na siebie i minute gadalismy, wieczor wczesniej byl z kumplami na imprezie...

do jutra!