Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdah

Konkursy, krzyżówki itp WYGRAŁYŚCIE COŚ KIEDYŚ?

Polecane posty

Gość magdah

Hej ;) Czy któraś z Was wygrała cokolwiek ?:) Ja próbuję szczęscia w różnych krzyżówkach ale jeszcze nic nie wygrałam nigdy. Może to wszystko to jakaś bujda? czekam na odpowiedzi :D

Gość olivia duhnam
w krzyzowkach to nie, ale w konkursach radiowych to sporo

Gość magdah
CO np ?;)

Gość olivia duhnam
np. bilety do kina, jakies dvd, ksiazki, plyty, jakies pierdoly, bilet na Armina, kiedys nawet karnet na 500 zl do kosmetyczki, fryzjera i dentysty. Troche tego bylo

Gość magdah
fajnie ;d ja nigdy w radiach nie probowalam szczescia ;d ale moze kiedys sie skusze

Gość magdah
nikt więcej nic nie wygrał?;d

ja kiedys 'wygralam'. kilka lat temu byl konkurs w radiu (chyba taki 1y), ze losowali numer komorkowy i dzwonili i trzeba bylo powiedziec haslo tego radia. ale wczesniej nie bylo zadnych zgloszen. zadzwonili do mnie, akurat troche piwkowalam z kilkoma znajomymi i gadalam glupoty i akurat to radio mielismy wlaczone i pozniej to ciagle puszczali. no i oczywisice nie wygralam - bylo to 20 000 zl:(

No ja mam takie sobie szczęście w tych sprawach ale tez jakoś nigdy za bardzo szczęściu nie pomagałam ;) Natrafiłam jednak na trampolino.pl i konkurs, w którym do wygrania jest fotel - bardzo stylowy, klasyczny. Nie rejestrowałam się tam jeszcze ale może dla fotela warto skoro podobno rejestracja jest łatwa.

Gość ja wygrałam...
aparta fotograficzny, zestaw do nurkowania, blender, kilka pendrivów, dysk przenośny, kilkadziesiat książek, kilka płyt, kilka gier, rejs statkiem po bałtyku, sporo kosmetyków i całą masę różnych gadżetów :D

Gość gierejka
ja teraz biorę udział w konkursie, gdzie do wygrania są kosmetyki oeparola. Wystarczy wejść na stronę mocmalychrzeczy.pl wysłać zdjęcia i opisaniem które „małe” i z pozoru nieistotne rzeczy w Twoim życiu sprawiają, że czujesz się silna i wyjątkowa na co dzień! Do wygrania są dermokosmetyki oeparola, uwielbiam je bo sama od dłuższego czasu z nich korzystam.ja już swoje zdjęcie przesłałam bo uwielbiam kosmetyki oeparola.

Gość gość
Kilka lat temu moja córka wygrała w krzyżówce (dość poważne znane wydawnictwo) 50zł. Na tamte lata był to spory pieniądz, a ile satysfakcji:D

Gość lejjka
ja tam jednak wolę konkursy z nagrodami rzeczowymi, dlatego na pewno wezmę udział w konkursie oeparola, rewelacyjnie się zapowiada, wystarczy wysłać zdjęcie opisać i je startować po kosmetyki oeparola, łatwo i fajne nagrody.