Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam mmmm

Sex na 3 randce?

Polecane posty

Gość dobrze napisała 10 tys kosztuj
czasami az wstyd mi za to,ze urodzilam sie w Polsce,tyle tutaj zawistnych ludzi,zazdrosnych.gdyby mogli oczy by wydrapali:OA jesli juz ktos radzi sobie w zyciu,idzie na dobre studia,cos osiagnal,"nie daj Boże" jest atrakcyjny pod wieloma wzgledami to zaraz albo dziwka albo jeszcze co gorsza:O

Gość dobrze napisała 10 tys kosztuj
odpowiedz na moje pytanie:) co studiujesz??:) tylko szczerze:)

Gość do dziś na pomarańczowo
haha jak napiszę ,że ten wspaniały kierunek LEKARSKO DENTYSTYCZNY to i tak mi nie uwierzysz :D ale mi tam zwisa i powiewa , nie muszę się nikomu chwalić ,bo nie ma nawet za bardzo czym.. mam to na co dzień i nikt mi nie musi zazdrościć

Gość jkasdshd
11:41 [zgłoś do usunięcia] Marcin84, Witam wszystkich !!! Pare dni temu siedzialem tutaj i czytalem wasze wypowiedzi. Czekał mnie zabieg wyprostowania przegrody i nosa, po przeczytaniu pierwszych wypowiedzi bylem przerazony. Do szpitala poszedlem w poniedzialek a zabieg odbył sie w srode( awaria bloku operacyjnego) przez 2 dni bylem caly zestresowany, sroda rano przychodzi pielegniarka i wyzwozi mnie na sale, pelny looz, zero stresu. Po 30 minutach bylem juz spowrotem w pokoju wybudzony, czulem sie swietnie, zadnych wymiotow, po nastepnych 30 min juz jechalem do kawiarni na kawke a glodny bylem jak cholera. I tutaj tak jak wszyscy pisali ze wyciaganie tamponow i odsysanie skrzepow nie nalezy do przyjemnych, ale na 100 % kazdy to z was wytrzyma. Po wyciagnieciu tamponikow pierwszy oodech nosem byl swietny, w koncy normalnie bede oddychal, ale jak przyszedlem do domku to znowu kicha, caly nos zatkany i non stop mi cos tam wycieka. Mam nadzieje ze wszystko szybko sie zagoi i wruci do normy. Pozdrawiam wszystkich czekajacych na zabieg i zastanawiajacych sie. Ludzie nie ma sie czego bac mnie nic nie bolalo po zabiegu a 24 h z tamponami w nosie przezyje kazdy. Dodam jeszcze ze mialem dosc powazny wypadek w pracy i stad byl moj zabieg. buahahha jesli ktos tu jest tepy to tylko ty krzywy nochalu:D

Gość do dziś na pomarańczowo
spadam 🖐️

Gość ale o co tu chodzi
temat jest o seksie na 3 randce a tutaj jakies pyskówki .... studia .... operacje przegrody nosa czy was kompletnie pojebalo ludzie i nie potraficie pisac na temat

Gość qwerton na logaucie
tak nawiasem studenci stomatologii rzadko o sobie mówią studenci medycyny ;)

Gość qwerton na logaucie
myśli,ze jest ostra ,a wszyscy z niej mają ubaw

Gość qwerton na logaucie
przecież to 16 letnie dziecko marzące o karierze dentystki :D

Gość qwerton na logaucie
albo 20 paro latka której się nie udało :(

Gość dododod_3
dobry temat :classic_cool: ta druga studentka ją zgasiła

Gość dododod_3
a raczej ta pierwsza , bo 2 studentek stomatologii tutaj nie ma :D na pewno nie ta idiotka malutka

Gość ale tu wrzawa
moze i ja sie wypowiem w temacie. Poznalam go przez net jak mialam prawie 26 lat.On 32. Troche pisalismy, ale malo. Wiecej rozmow przez telefon. Okazalo sie ze mieszkamy bardzo blisko siebie - jakis kilometr w lini prostej. 1 randka - kolacja w restauracji, pierwsze spotkanie, dostalam kwiaty ,pozniej spacer itp. 2 randka - spotkanie "mniej oficjalne" - w kawiarni, pozniej herbatka w innym miejscu . 3 randka - u mnie. Zostal na noc. We wrzesniu mamy czwartą rocznicę, a na palcu mam pierścionek zaręczynowy :D. pozdrawiam

Gość ja sie bzykałam na pierwszej
randce i co?!i jestem z moim juz mezem 3 lata i jest nam cudownie ") i mozecie mnie zwyzywam od dziwek bo jesli mialabym zrobic to drugi raz to bym zrobiła !!

Gość andrrrr
no tak ,bo jak ktoś już pisał tutaj, wszystko zależy od charakteru zainteresowanych :) jak kurwa i kurwiarz to czemu nie ?

Gość koleżanka1979
ja tam wolę wiedzieć jakie facet ma wobec mnie zamiary dlatego najpierw muszę go lepiej poznać, muszę wiedzieć ,że mu zależy nie tylko na seksie , dlatego z reguły czekam troszkę dłużej niż 3 randki ;)

Gość ale tu wrzawa
andrrr czy jakos tak zastanow sie dziecko co piszesz, dobrze? Nie obrazaj mnie, bo mnie nie znasz. Kurwa uprawia sex za pieniadze. Ja ,czy moj partner zrobilismy to, bo chcielismy, czulismy do siebie pozadanie. A moze jestes taki brzydki/brzydka, ze nikt cie nie chce nawet kijem dotknac? :) Zal ci dupe sciska i tyle w temacie.

Gość grypsik83
wiesz pożądanie można czuć do wielu osób :D ja tam wolę kiedy facet mnie pożąda całą , a nie tylko mój tyłek :O

Gość sisisisisisisisi
ja poszlam z facetem na 3 randce do lozka...wcale tego nie zaluje jestesmy razem od 3 lat z tym ze u nas nie bylo to zaplanowane po prostu samo z siebie wyszlo.mozecie mnie zwyzywac i wogole ale tak na marginesie to moj pierwszy partner seksualny...

Gość sisisisisisisisi
ja poszlam z facetem na 3 randce do lozka...wcale tego nie zaluje jestesmy razem od 3 lat z tym ze u nas nie bylo to zaplanowane po prostu samo z siebie wyszlo.mozecie mnie zwyzywac i wogole ale tak na marginesie to moj pierwszy partner seksualny...