Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbgyhbh

chyba wreszcie poznalam dobrego mezczyzne

Polecane posty

Gość jbgyhbh

nie pije alkoholu jest spokojny i opanowany cierpliwy lubi dzieci Boze czy wreszcie trafilam na normalnego spokojnego dobrego mezczyzne?? po serii debili, psycholi, nekaczy, damskich bokserkow oby

Gość jbgyhbh
moj wczesniejszy mnie zdradzal i okazal sie psycholem nekajacym mnie przez rok dziwisz sie entuzjazmowi?

Gość Lucian B
ile jestescie razem?? Trzeba czasu by dobrze poznac druga osobę

dziwisz sie entuzjazmowi? wprost tryskasz radoscia :) brawo z takim podejsciem zaraz zalozysz temat "kolejny psychol / znow jestem sama"

Gość Mró
Entuzjazmu w tym, co Autorko napisałaś, jest niezwykle mało.

Gość jbgyhbh
znam go miesiac ale narazie dobrze sie zapowiada niech on bedzie normalny:(

Gość jbgyhbh
no wlasnie uwaznie go obserwuje zeby znowu nie miec do czynienia z psychopata:o poza tym on mam odpowiedzialny zawod i co jakis czas badania psychologiczne heh;P wiec moze to zmniejsza ryzyko bycia psycholem?

Gość Mró
Może się doskonale kamuflować. Podczas standardowych badań psychologicznych nie musi wyjść nic niepokojącego. Ludzie z psychopatycznym rysem osobowości, są zwykle bardzo inteligentni.

Gość jbgyhbh
wiem wiem zauwazylam po moim poprzednim partnerze:o tamten tez doskonale mnie przez rok oklamywal a potem zgotowal mi pieklo ale przeciez musze wreszcie komus uwierzyc? zaufac?

Gość jbgyhbh
wiem wiem zauwazylam po moim poprzednim partnerze:o tamten tez doskonale mnie przez rok oklamywal a potem zgotowal mi pieklo ale przeciez musze wreszcie komus uwierzyc? zaufac?

Gość Mró
Nawet powinnaś ufać. :) Psychopaci to zaledwie ułamek procenta populacji mężczyzn. Zdecydowana większość to mili, kochający, uczciwi ludzie.

Gość jbgyhbh
mialam ojca alkoholika i mam sklonnosc do wybierania zlych mezczyzn:o agresywnych, wladczych ten wydaje sie inny taki spokojny miś

Gość Mró
Może pomyśl o terapii dla dorosłych dzieci alkoholików?

Gość jbgyhbh
hmmm...pomysle

Gość jbgyhbh
staram sie tez wlasnie wybierac mezczyzn opanowanych, spokonych, cieprliwych nawet lekko nudnych on nie moze pic alkoholu bo ma problemy zdrowotne i bierze leki ;) niewielkie problemy ale pic sienie napije, zreszta mowi ze nie lubi

Gość Mró
Nawet jeśli ten, którego teraz poznałaś jest porządnym człowiekiem, warto dla samej siebie i dla poprawienia jakości swojego i wspólnego życia, warto zająć się problemami z przeszłości. Wychowywanie się w domu gdzie któreś z rodziców piło nałogowo, zostawia ślady w pamięci.

Gość ,bhkjb,
ja tez mialam ojca alkoholika a przyciagam samych dobrych, uczciwych i kochajacych facetow. i...nie pijacych!@! kwestia nastawienia

Gość Mró
To nie alkohol jest problemem, bo wszystko jest dla ludzi. :) Ty masz określone wspomnienia i skojarzenia związane z piciem. Właściwie z uzależnieniem od alkoholu. Boisz się, że partner może się zachowywać tak jak ojciec. Polecam zajęcie się własnym stosunkiem do alkoholu. Pomyśl o jakichś spotkaniach dla DDA. Tak dla samej siebie, żeby zobaczyć jak to jest u innych dorosłych z podobnymi doświadczeniami.

Gość jbgyhbh
niby dla ludzi ale mam 24 lata i wypilam w zyciu jedno piwo i zawsze kieliszek szampana na sylwestra i zyje nie jest to chleb zeby byl niezbedny na codzien:o

Gość Mró
Pewnie, że alkohol nie jest niezbędny każdego dnia. Nie namawiam Cię do częstszego sięgania po kieliszek, bo to bardzo indywidualna sprawa. Ale do wszystkiego trzeba mieć zdrowy dystans. Lampka wina do uroczystego obiadu to nie zbrodnia. Podobnie jak wypicie piwa w upalny dzień. Problem zaczyna się wtedy, kiedy człowieka nie interesuje już nic innego poza alkoholem. Układa sobie całe życie tak, żeby mieć łatwy i szybki dostęp do niego. Nie mai innych znajomych niż ci od kieliszka. Szuka okazji do wypicia, nie potrafi odmówić, zaniedbuje pracę, dom i rodzinę.

Gość jbgyhbh
wiem wiem znam ten schemat na pamiec ojciec pil i byly psychol tez pil wiec ten nowy jest milym wytchnieniem zwlaszcza ze jestem normalna osoba i nie chce ciagnac tej patologii:o i dlatego byly zostal bylym

Gość Mró
Bardzo mądra decyzja z tym byłym. :) Trzymam kciuki, żeby aktualny był dobrym człowiekiem.

Gość o fuuu
nie pije i nie napierdala cie? aniol normlnie :) z jakiej potologii sie wywodzisz ze to dla ciebie ewenement jest? :)