Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śrubokręt

wstydzę się jej

Polecane posty

Gość śrubokręt
tak wisnio, ona ma tylko 24 lata, jej rowiesniczki są ladne, zadbane a ona wyglada jak matka polka, kazdy facet chce sie pochwalic sowja dziewczyna, ja sie jej najzwyczajniej w swiecie wstydze, nawet jak idziemy na jakas impreze ( ktorych staram sie ostanio unikac) wowczas ona chce czesto zalozyc to, co chodzila w ciagu dnia:o musze jej to wybijac z glowy. oststanio na urodziny mojej przyszłej szwagierki chciala isc w jeansach przyciasnych, wsytsko jej sie wylewalo, jakies adidasy i za duza bluza :o no prosze was, powiedzialem , ze nie wyjde z nia tak ubrana, to był wielki foch i płacz, w końcu nie poszlismy:o szwagierka miała do mnie pretensje, bo oczywsice moja dziewczyna przdstaiwla jej sowja wersje:o

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
ja jestem z facetem ponad 6 lat i z roku na rok wygladam coraz lepiej..... nie wyobrazam sobie ze mialabym sie zaniedbac...

Skoro rozważasz taką ewentualność, żeby się z nią rozstać, to nic dobrego wam nie wróży juz teraz, a co dopiero potem... Może zacznij od tego, że sie wyprowadz od niej, wynajmij jakąs kawalerkę... Przecież gdy z nią zerwiesz to i tak bedziesz musiał to zrobić.

A u mnie jest tak, że wydaje mi się, że kiedyś też byłam ładniejsza... Atrakcyjniejsza. U mnie jest odwrotny problem, bo zawsze byłam szczupła, aż za bardzo, a teraz w ogóle tak schudłam, że tylko kości mi wystaja :( I chcę przytyć, a mój facet mi nie pozwala, bo mówi, że dobrze wygladam i że kiedyś byłam straszydło, a teraz jest całkiem ok... No i nie wiem.. Bo ja się w swoim ciele niekoniecznie dobrze czuje. Chcę się umalować czasem, a on mówi, że bez makijażu wygladam lepiej... :/ a razem jesteśmy ponad 3 lata.

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
nie nawidze takich dziewuch co jak mysla ze maja faceta to juz moga stringi zamienic na pantalony a piekna pizamke na dres frote

Gość skroc jej meki
i zerwij jesli naprawde jej nie chcesz to straszne czytac, to co piszesz wydajesz sie kompletnym pustym bastardem, ktoremu znudzila sie jedna cipka, a ma ch ujoscisk i szuka nastepnej :o ale nie ma sensu tego ciagnac, ty nie amsz na to ochoty twoja laska sie totalnie zalamie ale kiedys moze i podniesie najwazniejsze to nie trwac i nie robic jej nadziei dziewczyna pomysli ze zmarnowala na ciebie 4 lata szkoda ale coz

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
edyciak a ile wazysz???

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
ja tez bym nie chcia byc z niechlujnym facetem, tłustym i oblesnym

Gość migotka900008
szczerze? nie rozumiem twojego myslenia i problemu.na czym on polega? nie ma zadnej rzeczy ktora lubisz w swojej dziewczynie. to z nia zerwij i badz ta kolezanka. co cie o obchodzi to, ze rodzina sie przyzwyczaila? to ty z nia jestes. nie kochasz jej =zerwij. cos w tym trdunego?

Gość śrubokręt
tak, tylko jest probelm, ze ona mieszka w moim mieszkaniu:o na czas studiów się przeprowadziła, mieszka w miescie oddalonym od obecnego o dobre 150 km

Gość deanna foks
a ja mam odwrotnie....kiedy zamieszkaliśmy z facetem zaczęłam o siebie dbać. POmalowane paznokcie, makijaż, fajne ciuchy. A jemu sie to nie podoba....twierdzi, że nie chce mieć dziewczyny co wygląda jak tania zdzira :( jak ubiore mini, każe zdjąć, jak szpilki też. ogólnie czasem mam wrażenie, że chciałby aby chodziła w worze na ziemniaki :o

Gość wisnia2010@o2.pl
skoro to twoje mieszkanie to zaproponuj żeby szukałam sobie innego, albo akademika

Gość anonasa
Srubokret- wmien cechy ktore w niej lubisz?

Gość migotka900008
to daj jej czas na znalezienie swojego albo niech mieszka u ciebie do konca tego roku akademickiego. trudne, zycie jest brutalne a codziennie setki par sie rozstaje. nie kochasz jej, nie bedzie dlugo cierpiec. wypieknieje moze na nowo, znajdzie sobie kogos nowego, jest mlodziutka. nie rozumiem , czemu masz sie meczyc w tym zwiazku ktory doluje cie w 100%. mozecie sie rozstac, to ze mieszka z toba to trudno, wytrzymacie

Gość śrubokręt
ona nie pracuje, jej rodziców nie stac na akademik, wczesniej pieniadze dawala jej babcia, ale ta umarła rok temu i wtedy zaproponowałem jej zeby ze mna zamieszkala:o

Gość alexxxxxxxxx
Drogi autorze Nie ma się co radzić tylko działać. Ty już po prostu przestałeś ja lubić, tak zwyczajnie po ludzku, będzie drażniło Cię wszystko co ona zrobi nie zależnie od tego czy będzie to dobre czy złe. Zaciśnij zęby i szczera konkretna rozmowa. ,,Przestałem Cię kochać. Upewniłem się przez ostatni czas, że nic z tego nie będzie. Będzie płacz, będzie błaganie. Czas wyleczy rany. Znienawidzi Cię to pewne, ale dla Ciebie i tak to nie ma już znaczenia. Ona do siebie dojdzie. Mało tego jestem pewna, że wyjdzie jej ta sytuacja na dobre i będzie nauką na przyszłość. Życzę Ci powodzenia i konsekwencji.

Gość yhhhhhhhhhhhhhghhhggghhghghgg
Nie czyn zła,pogadaj z nia w knajpie.Tam jej pwoiedz.Ale sprawdz bo moze sie rzucic pod samochod i bedziesz mial.Pobadz z nia troche ,zniechec ja do siebie,jakos tak,ty ohydna raso samcza.

Gość ;((((((
pozatym skoro tak zle wygl;ada tzn ze to TWOJA WINA

Gość śrubokręt
co w niej lubię? jest dowcipna, miła, mozna z nia pogadac normalnie, wysłucha, ale teraz te cechy zninkęły:o

Gość migotka900008
no to musi isc do pracy chyba nie? boze czlowieku albo zmyslasz, albo jestes jakis glupi:/ niczyja wina ze chcesz sie rozstac! mas z nia byc bo ona nie ma gdzie mieszkac? to z rozumiem z tego wszystkiego ze ja utrzymujesz hm. dziwie sie tobie, dziwny jestes. laska cie obrzydza, nie kochasz jej, ale utrzymujesz i trzymasz pod swoich dachem. wtf??? :D lecz sie

Gość zacznij ją jawnie zdradzać
wtedy ona cię rzuci i się wyprowadzi i problem z głowy :classic_cool:

Gość współ-czująca
Myślisz autorze, że Twoja nowa koleżanka zawsze będzie taka piękna?? Kobiety zmieniają się. 15 kg to nie tak dużo. Samym mówieniem i wybrzydzaniem niczego nie osiągniesz. Przede wszystkim zadaj sobie pytanie czy ty aby na pewno ja kochasz. (Nie myl tu zauroczenia miłością). Pomyśl jakby wyglądało życie bez niej. Czy romans i pociąg fizyczny do innej kobiety jest wart tego byś stracił najlepszą koleżankę, przyjaciółkę i zarazem oddanego partnera? Każdy związek przechodzi kryzysy, a porównując ją do innej sam się nakręcasz. Myślę, że jeśli odpowiesz sobie twierdząco na pytanie "czy ją kocham", wówczas powinieneś pomóc jej w dojściu do formy. Razem z nią zastosujcie sobie dietę, wyciągaj ja na rower, róbcie z rana brzuszki czy cokolwiek ALE WSPÓLNIE! Kup jej bilet do spa, zarezerwuj miejsce u fryzjera, zafunduj jej COŚ!!! NIE MOŻESZ TYLKO WYMAGAĆ! Poza tym ona jest bardziej dojrzała niż Ty, sam to tak opisujesz. To normalne, że dziewczyna chciałaby przypieczętować swoją miłość do Ciebie ślubem. Kocha Ciebie, chce dać Ci szczęście, chce dbać o Ciebie, chce być przy Tobie i mieć Ciebie przy sobie czy to takie dziwne??? Ale zauważ , że wszystko dzieje się w okół Ciebie. Ona tu nie myśli o sobie, ale dla niej na pierwszym miejscu jesteś TY! Która by Ciebie tak kochała jak ona???? Ty natomiast masz jeszcze "fiu-bździu" w głowie. Poza Tym pamiętaj, że gdybyś w przyszłości związał si się z tak piękną kobietą, wspaniała, na którą leciałby nawet Twój brat i tak bardzo byś ja kochał za to, to pamiętaj że w przyszłości będzie z nią to samo, tym bardziej po urodzeniu dziecka, gdzie kobiety przybierają na wadze nawet 20 kg i ta waga nie schodzi w mgnieniu oka po porodzie......albo się kogoś kocha i jest się przy nim zawsze nawet w tych złych chwilach i jest się wsparciem, albo miłość zastępuje nicość ZASTANÓW SIĘ NAJPIERW NAD SOBĄ I SWOIMI UCZUCIAMI , ZASTANÓW SIĘ CZEGO CHCESZ W ŻYCIU: ZWIĄZKU TYLKO SEKSU CZY ZWIĄZKU JAK TWOI RODZICE.... I PODEJMIJ W KOŃCU MĘSKĄ DECYZJĘ. NIE MOŻNA MIEĆ WSZYSTKIEGO. JEŚLI CHCESZ MIEĆ ZAWSZE PIĘKNĄ KOBIETĘ BEZ ZMARSZCZEK TO KUP SOBIE LALKĘ DMUCHANĄ .

Gość anonasa
dobra ja tez to mialam z facetem- to juz jest koniec...juz nastapil kiedy zaczales sie zastanawiac

Gość śrubokręt
ze zle wyglada to moja wina?? zartujesz prawda?! uwierzcie mi, ze onajest tak zaslepioona i pewna ze ja kocham i ze zostanie moja zona, ze tego nie zrozumie, zwlaszcza dodaje jej pewnosci fakt, jak trkatuje ja moja rodzina, zwlaszcza moja matka, ktora ja ubóstwia:o

Gość dfdfdfdfdfdfdfd
współczuję idiotkom którym faceci mówią jak mają wyglądać... czy wy jesteście dorosłymi kobietami czy małymi dziewczynkami??? ja pierdole ... a autor powinien już dawno podjąć MĘSKĄ decyzję... im dalej będziesz w to gówno brnął to nie będzie wyjścia.. Musisz z nią pogadać TERAZ!!!!! twoja dziewczyna też w pewnym sensie zawiniła, zapuściła się i jest leniwa, w dodatku ciągle się łudzi że się hajtniecie... porażkaaaaaaaaaaa!!! zdecyduj śrubokręt czy jesteś facet czy ciapa bo przecież to idiotyzm żeby facet ulegał presji otoczenia

Gość ale pierdolenie dlaczego
facet ma dbać o kobietę a nie ona sama o siebie, czy ona jest jakaś ułomna, niepełnosprawna i potrzebuje pomocy?

Gość mikikimkiki
no to albo odejdź- bo oszukujesz ją i robisz jej niepotrzebną nadzieję albo porozmawiaj z nią szczerze ? wkońcu coś Was łączy, może powinna zostać uświadomiona, że nie jest dobrze ja rozumiem Twoje rozczarowanie ale Ty też jesteś nie fair, bo nie mówisz jej szczerze, że coś nie gra, nie powinieneś udawać i przemilczać takich rzeczy

Gość ;((((((
Pomoge ci ,zniechecaj ja,badz ohydny,czysc zeby włosami, puszczaj baki, bekaj,sikaj glosno,sraj głosno, poloz na widoku gacie z czyms takim od kału zrobionym celowo (margnes nazywa to "draska gówienna"),rzygaj,pij, pluj na podłoge,pij piwo i niech ci stabie w trakcie tak zeby widziała,okropnuy widok podrap sie po d...i powachaj tocz kulke z glutów spoc sie poc sie caly czas i ni emyj jajec to nieboszczyk ucieknie

Gość powabna:)
Autorze, powiedz czy coś do niej czujesz... czy już postanowiłeś o zerwaniu? Bo to jest chyba najistotniejsze. Bo jezeli uWAŻASZ ŻE NIC WAS NIE ŁACZY TO NIE MA SENSU TEGO CIĄGNĄĆ, A JEŻELI MYŚLISZ, ŻE GDYBY O SIBIE ZADBAŁA TO BY WYSZŁO WSZYSTKO NA PROSTĄ TO JEST NADZIEJA...no chyba że już Cię ciągnie do koleżanki z pracy... pamiętaj ona też jest na etapie zalotów z Tobą... to sie stara:P

Gość jgijh
ja mam 29 lat 2 lata w zwiazku i coraz bardziej o siebie dbam, dla siebie i dla niego dla mnie basen, fryzjer ,manikiurzystka ,dobre kosmetyki to podstawa...czasami moj facet za mna nie nadaza:P aha i zero kg nadwagi ! 62 kg przy 178 ,nawet chce do 60 zejsc chociaz moj facet powtarza ze jeszcze w tylczku by sie przydalo:P