Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śrubokręt

wstydzę się jej

Polecane posty

Gość niestety masz racje
autorze to ty jestes zalosny i chcialabym aby towja dziewczyna przeczytala co tu piszesz, bo ona ma podow wstydzic sie Ciebie! Nie dlatego, ze jej nie kochasz i ze chcesz sie jej pozbyc !!! wiesz dlaczego??? bo jestes zwyklym TCHORZEM!!! nie kochasz jej, ona to czuje i nie dba o siebie! Ale najgorze jest to, ze jej nie kochasz, filujesz juz na inna kobiete i CALY SWIAT I TWOJA DZIWECZYNE nadal trzymasz w zalozeniu, ze JA KOCHASZ !!! to jest najbardziej podle !!! Ty sie tylko boisz wyjsc na swinie, bo co powiedza ludzie, rodzice itp jak ja wysadzisz a powietrze?????? bo tylko o to ci chodzi a o nic innego! twoja dziewczyna i jej uczucia cie zupelnie nie interesuja tylko to co pomysla inni o sobie. to ty jestes zalosny a nie ona !!!jestes zwyklym tchorzem i tyle.

Gość dfdfdfdfdfdfdfd
podejrzewam że wolałbyś kobietę zadbaną i niezależną a nie leniwca w domu, w sumie się nie dziwie, każdy facet tak chce

Gość jgijh
ja sie nie dziwie autorowi..milosc miloscia ale nikt nie chce byc z kims kto zaniedbuje sie na wlasne zyczenie, ma tluste wlosy z odrostami, poobgryzane paznokcie ...ble nie dziwie sie mu ze kreci go kolezanka z pracy, naprawde

Gość mikkamikkaaa
a właściwie to jeszcze o jednym chcę wspomnieć co by było gdyby Twoja kobieta nie wiem.. zachorowała, zaczęła brać leki strydowe, lub silne hormony, które sprawiłyby, że zaczęłaby tyć, mieć wąsik itd.. zostawiłbyś ją? bo trochę zachowujesz się jakby tylko o wygląd chodziło oczywiście, ona powinna dbać o siebie, ale kurcze.. może warto z nią popracować nad tym? może pokaż jej, że warto dla Ciebie się starać? sam o siebie dbasz? jesteś wysportowany? idealnie piękny? ja np. bardzo o siebie dbam, wszyscy mi mówią, że z wiekiem pięknieję mój mąż natomiast wchodzi w etap zaokrąglania brzucha, łysienia, siwnienia.. ale jakoś dalej mnie pociąga bardzo go kocham i nie wymieniłabym go za żadnego sportowca dla mnie najważniejsze jest to, żeby był czysty, dbał o higiene, chodził w czystych ubraniach, może sobie ważyć nawet 100 kilogramów (jedyne o co bym się martwiła to o zdrowie) myślę, że można dla kogoś starać się być pięknym, ale w miłości nie wymaga się PIĘKNA FIZYCZNEGO Ty chyba jej przy okazji nie kochasz i dlatego od razu rozglądasz się za innymi

Gość śrubokręt
do migotka---> tak , wywal tak w kopach osobę z dnia na dzień, bez pracy i bez mieszkania, powiem jej "to koniec, wyprowadz sie" i gdize pojdzie? pod most?:o a po zerwaniu nie mam zamiaru mijac sie z nia w moim domu:o a propos utrzymywnia to nie tak wygląda, ona daje tam jakies korepetycje, czasem gdzies tam sobie dorobi czy cos, ale kokosow z tego nie ma, ja zarbaim sporo, moja matka daje sporo jedzenia , nowe przepisy, razem czesto gotują, robią zkaupy spożywcze:o kur*a

Gość mikamikaaamiakaa
śrubokręt a nie chcesz zawalczyć? pogadać z nią zaproponuj wspólną siłownię, kupcie rolki, by razem na nich jeździć daj jej w prezencie wizyte oplacona u dobrego w fryzjera daj jej lekko do zrozumienia może pogubiła się dziewczyna, może o siebie nie dba bo nie wierzy w siebie, uważa, że i tak nie warto może poza tym okropnym wyglądem to wartościowa i miła dziewczyna zastanów się jakby to było bez niej..

Gość dfdfdfdfdfdfdfd
autor się wpadł jak andzia w maliny .. nie dość że jego baba jest zapuszczona i zależna finansowo, to ma jeszcze wielką rodzinę ze staropolskimi tradycjami... (śluby, bachory, wesela itp) masakra, jak z nią zerwie to będzie zdeptany w ziemię:D :O Jak masz dużo kasy to uciekaj bez słowa:D

Gość mikamikamiaaa
poza tym ona marzy o ślubie bo Cię kocha daj jej do zrozumienia, że chciałbyś aby się starała bardziej albo zrób tak sam powiedz- kochanie zależy mi na tym czy Ci się podobam, pójdziesz ze mną na zakupy i wybierzemy razem dla mnie ubrania? pokazuj jej, że dla drugiej osoby trzeba się starać dobrze wyglądać zabierz ja na zakupy, niech kupi sobie modne ubrania wspominałeś, że ma mało własnych pieniedzy, może dla tego nosi te ciasne jeansy i stare bluzki? może dlatego nie idzie do fryzjera?

z tego co piszesz autorze prawda jest jedna TY JEJ NIE KOCHASZ ! widać to , po prostu gdybyś ją kochał to zaakceptował byś sytuację i próbował jej pomóc w tym wypadku pragniesz innej lub chcesz poznać inną uważam że nie należy zmuszać się to tego związku bo będzie gorzej jeśli sie z nią ożenisz, zrobisz dziecko i będziesz ZDRADZAŁ lepiej teraz skończyć uczciwie związek i nie niszczyć jej życia te,które tutaj namawiają cię abyś się zmuszał do niej to NIE ROZUMIEM Skończ teraz ten związek i niech wszyscy przełkną tą gorzką pigułkę, będą pretensje do ciebie , nic to nie tkwi w tym i nie zmuszaj sie do kobiety do której NIC NIE CZUJESZ

Gość powabna:)
ona nie ma rodziny? Ma chyba się dokąd wyprowadzić? Skądś pochodzi przecież:)

Gość śrubokręt
dfdfdfdfdfdfdfd, dokładnie przesdstawiłeś tą sytuację w jakiej się znalazłem:o mój brat uległ namowom rodziny o ślubie ( ma 25 lat), ale on i tak to planował ze swoją narzeczoną , która jest neizwykle urocza, ładna i oczytana , jednak moja matka znacznie bardziej przepada za moją dziewczyną, często podejmuje także decyzje za mnie. np. jak wybierali salę do slubu brata, powiedziala, ze trzeba ja tez zamówić na moje wesele bo czeka sie az dwa lata na to, zeby byla wolna :o

Gość śrubokręt
powabna tak, ma rodzine, ale ona studiuje dziennie i dojazdy 150 km w jedna strone dziennie to troche trudna sprawa, prawda?

ty po prostu swoją dziewczyną gardzisz, czujesz do niej obrzydzenie więc obmyśl plan jak kulturalnie i z klasą zakończyć związek pomimo że będą jazdy i awantury musisz to przejść i mieć na tyle odwagi żeby podjąć decyzję kosztującą wiele stresu musisz to zrobić

Gość bukibukli12
Chyba potrafię zrozumieć co czujesz. Nie wiem czy ją kochasz czy nie ale na pewno jesteś zmęczony CAŁYM SWOIM OTOCZENIEM Ona jest dużym pretekstem do tego żeby się wyżalić ale tak naprawdę chyba masz dość rodziny która decyduje za ciebie w twoim życiu. Z drugiej strony nie jesteś skur...em bo myślisz o tym co by się z nią stało gdybyś ją zostawił. Myślę że powinieneś się postawić: powiedzieć rodzinie i jej że chcesz żyć swoim życiem sam podejmować decyzje i że potrzebujesz jakiejś zmiany. Jak tego nie zrozumieją to ich problem.

Gość cvncvnhfhddfklg;lruouot
Jak Ci nie odpowiada to z nią zerwij a nie wykorzystuj jak to robisz obecnie. Jak widać uroda jest dla Ciebie bardzo ważnym czynnikiem, na tyle ważnym by sie odkochać ale przecież nawet jeśli się rozstaniecie i będziesz miał inną kobietę która jest ładna i sie pobierzecie to jej uroda też sie kiedyś skończy i to nie koniecznie na starość. I co wtedy zrobisz? Rozwiedziesz sie i pójdziesz do innej ładnej?

Gość phiiiii
matko, nie kochasz laski to z nią zerwij. Po co się męczyć. I jeszcze przed całym światem udajesz, że wszystko jest gites. No koleś ogarnij się. Ona ma 24 lata, spokojnie sobie kogoś innego znajdzie, ty też sobie kogoś znajdziesz i będziecie szczęśliwi. Ktoś tam dobrze napisał, Ty jej nie kochasz, i teraz co by nie zrobiła to będzie źle, nie dba o siebie, źle, jak by o siebie dbała to byś marudził, że się "pindrzy". Odwlekanie decyzji powoduje, że laska snuje te swoje mrzonki o ślubie i dzieciach, nic nie zmienia bo myśli że jest super więc po co, i przegląda te pierścionki i sukienki. Wcale jej się nie dziwię, mieszka ze swoim facetem z którym jest już kilka lat, rodzina owego faceta traktuje ją już jak synową, a jej facet w żaden sposób nie wyprowadza jej z błędu.

Gość dfdfdfdfdfdfdfd
jestem kobietą :classic_cool: hehe są jeszcze takie kobiety

Wiesz, to nie jest trudna sprawa:) Skoro już założyłeś, że chcesz się z nią rozstać (? podjąłeś już decyzję?) to 150 km to wcale niejest dużo... Może zamieszkać w akademiku, jeżeli jej nie stać to dostanie stypendium socjalne, dorabia sobie, da rade:) a ty chcesz się męczyć dla samej idei pomocy?

Gość śrubokręt
a najgorsze jest to, ze caly czas słyszę " niedługo stuknie ci trzydziestka ja w twoim wieku juz mialam/mialem dwojke dzieci:O" nosz kur*a.mojej dziewczynie na temat slubu odbilo jak sie do mnie wprwioadzila, nie wiem czy moja matka tak jej nie ustawila:o

Gość jak się rozejdziecie to ona
dopiero oceni ten związek - bo to przez ciebie się zatuczyła i jeszcze kazałeś jej harować na korepetycjach i gdzie idziej - więc nie była to tylko darmocha!!!!! w dodatku masz darmowy sex ty wykorzystywaczu. Niech cię wreszcie rzuci ta biedna dziewczyna bo jesteś takie chłopskie ścierwo. I nie pisz sam ze sobą półgłowku - bo to widać w postach które piszesz udając inne osoby. Gardzę tobą i budzisz we mnie tylko obrzydzenie. Na ciebie "bogaczu z mieszkaniem" to można się tylko wyrzygać!!!!

własnie będąc z tą dziewczyną i dając jej nadzieje KRZYWDZISZ JĄ ona ma 24lata ,jeszcze znajdzie sobie faceta ja mam 28 lat i uważam się za młodą i szukam faceta więc gadanie że ty musisz się żenić jest ABSURDALNE

Gość śrubokręt
do " jak sie rozjedziecie"---> wez się puknij:o sama pewnie zostałaśwykorzystana przed jakiegos chlopaka i zatuczyłaś się:o lecz się!!!

Gość sssssssssssssssssss
a jak wam układa się życie seksualne? Może przestań czesto sie z nią kochac to moze zrozumie że coś jest nie tak i zacznie bardziej o siebie dbac...

Gość barrakuda.
no dziewczyna zdziadziala...i moze ma aspiracje do bycia matka polka z dziecmi domem itp., a autor oczekuje zgrabnej, sexy lisiczki Jak maja inne priorytety to ten zwiazek nie ma sensu. Z drugiej strony zalosne troche, ze autor mysli o dziewczynie w ramach "chwalenia sie". Dla mnie chwalenie sie partnerem to efekt uboczny a nie cel sam w sobie. Nie poszli na impreze, bo chciala ubrac dzinsy i adidasy..no co by sobie ludzie pomysleli? :D zenua, autorze, za duzo chcesz robic na pokaz. Kobieta to trofeum tylko czlowiek.

Gość barrakuda.
* Kobieta to nie trofeum tylko czlowiek

Śrubokręcie... O co Ci teraz chodzi? Pytasz nas o radę? zastanawiasz sie? postanowiłeś coś? myślisz jak z nią zerwać? uwierz mi, że lepiej żebyście się rozstali z niedopasowania niz przez zdradę:) Szczerze to będąc w zwiazku sama przytyłam ale 4 kilo:) i podobno jest mi ładniej, ale źle się z tym czuję... Proponuję mojemu wycieczki, spacery a on nie za bardzo ma chęć:)

Gość śrubokręt - wziąłeś piękną
dziewczynę i przybiłeś ją do krzyża. Dzisiaj jest Wielki Piątek. Powiedz jej że juz do niej nic nie czujesz i chcesz żeby się wyniosła z mieszkania - im szybciej tym lepiej. Nie krzyżuj tej dziewczyny. Jesteś dla niej za stary - ona jest młoda ty - stary dziad. Niech ona zamieszka z innym studentem, a ty spiknij się z tą z pracy. Jesteś jak Judasz - fałszywy pocałunek i wydajesz ją na tym forum. A kiedy juz ją wydasz na pożarcie to zostanie ci tylko stryczek sobie zacisnąć na swojej grdyce. LECZ SIĘ CZŁOWIEKU !!!!!!!

Gość barrakuda.
a tak poza tym to moze byc prowokacja jakiejs puszystej dziewczyny, ktora chciala wybadac opinie i zrobic kontrowersje..

barrakuda.- na pewno masz rację ale kazanie mu kochać swoją dziewczynę to walka z wiatrakami ma takie priorytety i koniec każdy ma swój licznik odnośnie partnera życia i nie zmuszajmy go do zmiany tego bo krzywdzi tą bidulkę, która przytyła i jest zaniedbana