Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Nie uprawiałem nigdy seksu, nie całowałem się. Skończyłem studia, potem miałem trudności ze znalezieniem pracy. Pracowałem przez jakiś czas jako telemarketer, ale ta praca to mamienie ludzi i wciskanie im kitu. Teraz szukam czegoś ambitniejszego. Jak nie znajdę, to będę musiał znowu podjąć taką pracę albo pójdę na kasę do hipermarketu. Jednak moim prawdziwym problemem jest samotność, potrzeba bliskości z drugim człowiekiem, której nigdy nie zaznałem. A mam już 26 lat. Nie jest łatwo w tym wieku zacząć robić coś, czego się tyle czasu nie robiło. Pomóżcie, proszę, jak się do tego zabrać!

Gość zróbmy falę meksykańską
pamiętam cię. już tu pisałeś z tym samym problemem. doradzałam ci i jeszcze do ciebie to nie dotarło ?

Gość zróbmy falę meksykańską
to może zejdz do swojego wcześniejszego tematu. nie będę tłuc tego samego do łba komuś kto i tak ma to gdzieś. :)

looser: łatwo powiedzieć "wyjdź do ludzi", ale jak się tego przez tyle lat nie robiło, to nie bardzo wiadomo, jak zacząć.

możecie dziwić się sytuacji, w jakiej się znalazłem, ale na pewno jest trochę osób w sytuacji podobnej do mojej.

A mozesz pokazać swoje zdjęcie? Próbuje zrozumiec co jest nie tak, ze nie wychodzisz do ludzi

Gość A przystojny jestes?
?

z wyglądu jestem raczej przeciętny, szczupła budowa ciała, wzrost raczej średni (175 cm). Na zdjęcie raczej nie dam się namówić, nie mam na komputerze teraz swoich zdjęć.

prawiczek: nie szukam dziewczyny, która przeprowadza taką selekcję. Wierzę, że nie wszystkie są takie.

A mi się wydaję, że całować to człowiek się nie musi uczyć.. to samo przychodzi, to jest raczej jak oddychanie

Jestem... w pracy z ludźmi, na świeta z rodziną, na ulicach z malkontentami, ... a w domu z chłopakiem :)

ojej, no to rzeczywiście długo. Nie wiem, czy mogę zadać Ci bardziej intymne pytanie, o to, od kiedy macie ze sobą seks?

Gość jem pyszną pizzę z szynką
BUEHUHEUHE ja pierdole, po co piszesz dziewczyno farmazony, jak masz chłopaka z którym tak długo jesteś :/ do autora- 1.mniej zaufania do bab 2.wyjdź z domu :D