Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby_to_hvje_cycate

Kobiety szukają powodu po zdradzie

Polecane posty

Gość baby_to_hvje_cycate

Czy jest kobieta, która potrafi się przyznać po zdradzie, że jest puszczalskim ścierwem? Bo zawsze jak zdradzacie to usłyszeć można te same teksty: facet mnie zaniedbał, a ja jestem taka biedna i zagubiona. Myślicie, że jak facet was zaniedbuje to macie "przyzwolenie" do zdrady? To oznajmiam wam, że ZDRADA NIE MA POWODÓW. I nie ma wytłumaczenia, że to np. tylko pocałunek, to tylko lodzik, to tylko seks, to tylko kolega itp. Lepiej porozmawiać, a potem się rozstać niż zdradzać. Jednak kobiety sa jak małpki nie puszczą jednej gałęzi jak nie złapią drugiej. Dlatego najpierw badacie nowy grunt(czyt.zdradzacie), jeśli ten facet okaże się taki fajny jak sobie wyobrażałyście to idziecie do niego w tango. A jak nie... To wracacie z płaczem pjerdoIąc jak to on was rozumiał i się dowartościowywałyście. Normalny facet powinien was kopnąć w pi**de po takim wydarzeniu, żebyście zostały z niczym. Nie jestem rogaczem. Nie musicie tego pisać. Ode mnie na koniec powiem tylko tyle, że każdej zdradzającej lub uważającej że zdrada ma powody życzę HIV i wysłania do gazu.

Gość ffdddssss
prawda :O 🖐️

Gość asbio
popieram, najlepsze jest pierdolenie o tym, że nie odejdzie ,bo KOCHA ,ale facet zaniedbuje więc nadstawia pizdy innemu :D

Gość tak z resztą to
"Ode mnie na koniec powiem tylko tyle, że każdej zdradzającej lub uważającej że zdrada ma powody życzę HIV " no a jak zarazi tego swojego niczemu nie winnego partnera? Nie dość że go zdradziła to mu jeszcze hiv życzysz? Zły jesteś...

Gość baby_to_hvje_cycate
Chodzi o to, żeby zakaziła się HIVem ale facet wiedział o tej zdradzie, że mógłby jej powiedzieć soczyste wypjerdaIaj i zdychaj suko