Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masaccre

Czy ja nieświadomie niszczę swój związek???

Polecane posty

Gość masaccre

Potrzebuję Waszej porady, oceny sytuacji tak obiektywnie. Jestem w związku 3 lata z facetem.Wszystko dobrze Nam się ukladało przez jakieś 2 lata.Teraz niby też jest dobrze, ale czasami są sytuacje, które potrafią zachwiać wiarą w mój związek:(. Pamiętam tzw."pierwszą rysę".Moj facet oswiadczył mi, że Jego kumpel zaprosił Go na wakacje do siebie do Hiszpanii.jego kumpel miał być tam ze swoją dziewczyną.I pojechał sam na 3 tygodnie.To było po jakiś 8 miesiącach razem i strasznie mnie to bolało.Podobna sytuacja byla w poprzednie wakacje tylko, że Moj pojechał sam na 10 dni a ja dojechałam i razem spędziliśmy 2 tygodnie w sumie fajnych i udanych wakacji.Po prostu nie czaję tej mentalności.On chce jezdzić z tym kumplem na wakacje sam, teraz Jego kumpel przyjechał na święta i zostaje przez tydzień, więc On pewnie nie będzie miał dla mnie czasu.Nie wiem co o tym myśleć.Jak Mu mówię, co mnie boli, to On mówi, że Jego kumpel wyjedzie i wszystko wróci do normy.Kurwa, nie rozumiem, ja się nie pisałam na takie coś.Kocham Go, ale powiedzcie mi o co tu chodzi?Bo ja się wkurwiam a On mowi, że ja Go nie rozumiem.No chuj mnie strzela!

Gość Hart H.
ja tez nie rozumiem-to co kumpel wazniejszy czy jak;/

Gość masaccre
On się tlumaczy tym, że widzi się z kumplem bardzo rzadko, 1 raz w roku.Znają się od dzieciństwa.A co najlepsze to nawet Matka Mojego uważa, że przecież nie jesteśmy malżeństwem, żebyśmy wszędzie razem jeżdzili:(.Smutne, że kobieta kobiety nie rozumie:(. Dzisiaj to już miałam ochotę to zakończyć...

Gość XCZCCZC
PEWNIE GEJEM JEST

Gość masaccre
Nie jest gejem:). Ich rodzice bardzo dobrze się znają i przyjaznią, w zasadzie traktują jak rodzina. Jako baba odbieram to tak, że kumpel jest ważniejszy niż ja, a tamten mowi, że nie.I że ja nic nie rozumiem.Nie czaję.Kurwa, za chiny!

Gość wedfwefwede
a ja uwzazam ze z deczka przesadzasz.... kumpel ktorego widzi raz na rok i nie moze sie z nim spotkac sam na sam??? no nie przesadzaj i wyluj troche bo facet sie udusi w tym zwiazku

Gość masaccre
No przecież może pobyć, ma do tego prawo, ale chodzi o to, że On mnie wtedy totalnie zlewa.Jak dzwoni do Niego ten kumpel, to Moj wszystko rzuca i biegnie, że hej.A potem gadają godzinę albo i dlużej a ja siedzę i czekam. Powiem Wam, że ja się wtedy czuję taka odrzucona..

Gość masaccre
I generalnie czuję, że jestem w związku tą osobą, ktorej bardziej zależy...

Gość masaccre
Od poprzedniej soboty, widzieliśmy się w środę we trojkę, bo kolega u Mojego jest.I co?Mecz sobie oglądali...i z fajnego wieczoru nici. Wiem, że jestem pojebana, że tak to przeżywam, przyjechal to i pojedzie, ale mi tu o sam fakt chodzi:(.