Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemTerazja

ten romans mnie teraz zniszczy, taki zbieg okolicznosci... Ratujcie

Polecane posty

Gość problemTerazja

Jakiś rok temu miałam romans, w sumie nawet taki zwiazek krótkotrwały, pozniej on powiedział,ze nie chce się angażować wiec przestaliśmy się spotykać,ale kontakt utrzymywaliśmy nadal, ostatnio zaproponował spotkanie, wypiliśmy kawe, a ja nadal go kocham... A ok rok temu poznałam pewna dziewczynę, bo razem zaczęłyśmy pracowac,teraz przyjechał po nią chłopak i to byl ON. A ona: chodz poznac mojego męzczyzne... Boże, jak go zobaczyłam... jestem załamana, a on do mnie pisze,ze mam nic jej nie mówic, oczywiscie,ze nie powiem ,ale ja go kocham, on mi pisze,ze jestem cudowna itp. Jestem w szoku. A on jeszcze potrafi napisać,ze jej nie kocha, i chciałby coś ze mna ale nie moze Przepraszam za błedy, pisałam w pośpiechu, pocieszcie

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe
ooo Bożena

Gość problemTerazja
wiem, pewnie myślicie ze to prowokacja, ale tak nie jest, dla mnie to nie do pomyslenia, jak go zobaczyłam...to było straszne, kolezanka ciagle o nim opowiadała jaki cudowny a to ON

Gość Najobrzydliwsza Panna na Kafe
A on jeszcze potrafi napisać,ze jej nie kocha, i chciałby coś ze mna ale nie moze nie moze bo? bo musiałby powiedziec prawde? no tak... w sumie zycia byz z ta kolezanka nie miała. kiepsko

Gość problemTerazja
Nic mi nie zrobiła ta kolezanka, ale nie mogę na nią patrzec:-( no jak sobie wyobraze ich razem:-(

Gość EL NINKA
spoko, po dzisijeym nic mnie nie zaskoczy