Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawik

Prawiczki nigdy się nie zmienią, wasze życie będzie straszne

Polecane posty

czesc chłopaki. Ja jakoś szans nie mam na dziewczynę... żeby nie siedzieć przy komputerze za chwilę ruszam na rower;)

Gość IMO13766
Arqen - powiedz, to Kaczyńskiemu...

Metrigoton raczej podziel na brzydkich i ładnych oraz przeciętnych. Wygląd sporo w życiu ułatwia;)

Myślenie o kobiecie jako o wrogu jest idiotyczne. Gdybyśmy my tak myślały to gatunek by wyginął;-) Ja tam lubię mężczyzn za wiele cech, których nie znajdę u kobiet. Żaden nie jest moim wrogiem

Gość IMO13766
Boratka - nic by nie gineło - jesteśmi od was silniejsi fizycznie. :classic_cool:

Ja jeszcze nie mam roweru w domu idę na spacer pewnie duzo ludzi będzie w lesie najgorzej jak ktoś chce dziewczynę juz teraz a zwykle znajomości go nie obchodzą albo twierdzi mam 25 lat to już pewnie nie mam szans bo one wolą doświadczonych trzeba pozwolić dać się prowadzić przeznaczeniu

Kapsel obecnie przystojny mężczyzna to jakiś metroseksualny laluś. W każdym razie takich się lansuje jako przystojnych. Dla mnie okropność. Też bym poszła na rower, ale mięsień naciągnęłam ostatnim razem i boli jak cholera

ja na początku kwietnia kupiłem nowy rower dopiero ledwo 200km przejechałem. Boratka to szybko wracaj do pełni zdrowia.

Gość taki jeden123
"Kapsel obecnie przystojny mężczyzna to jakiś metroseksualny laluś" nieprawda ja się ubieram normalnie tj jeansy + koszula/polo/sweter i jestem uważany za przystojnego. Bez przesady z tymi ciuchami.

Gość IMO13766
Kołnierzyk stwawiasz do góry...?

No ja pracuję w większości z facetami. I raczej wolę pogadać z nimi niż z kobietami. Koleżanek mam niewiele i wszystkie też raczej świetnie się z facetami dogadują. Mam na myśli oczywiście zwykłe rozmowy o życiu i nie tylko a nie romansowanie;-)

Gość taki jeden123
Jaki pocisk ..no tak ,ale dla prawiczka to każda nie dziewica będzie dziwką :D

Wiara spokojnie. Po prostu dziewczynie łatwiej kogoś znaleść niż facetowi dziewczynę...

Gość IMO13766
Boratka "(...)I raczej wolę pogadać z nimi niż z kobietami. Koleżanek mam niewiele(...)" Wszystkie tak mówiące laski, które znam (i o których słyszałem) są niezłą patologią...

Nie napisałam, że pan X jest przystojny ale metroseksualny, tylko że prasa kolorowa promuje określony wzorzec. Niestety wiele osób czerpie garściami nie patrząc czy coś do nich pasuje i niekiedy powstają ciekawe, raczej śmieszne projekty galeriańskie. Ktoś może być zupełnie przeciętny, ale jest uważany za osobę atrakcyjną

Gość thrt
a ja uwazam facetow za rase nizsza. agresywne pacany, w glowie zero

IMO->pracuję w zawodzie zdominowanym przez mężczyzn to mam kolegów więcej w pracy niż koleżanek. Nie napiszę, że mam masę psiapsiółek na naszej klasie czy innym badziewiu. Bo wolę mieć kilka dobrych i lojalnych niż kilkadziesiąt jakichśtam. A patologia to raczej nie jestem. A co to znaczy wygrać lub przegrać życie? To określenie poznałam na kafe czytając jak to chłopak lat 23 przegrał życie bo coś tam

Gość IMO13766
thrt "a ja uwazam facetow za rase nizsza. agresywne pacany, w glowie zero" Kotku - przyszłaś tutaj tylko żeby skomentować jedno zdanie? Czyżbys była zła? :classic_cool:

Gość lauraaaa
Przyczyną waszego stanu jest tylko i wyłącznie, nie wciskajcie sobie, że są inne powody, bo to naprawdę żenujące. W silnym uproszczeniu można to ująć tak: frajerzy mają dziewczyny, nudziarze mają dziewczyny, biedaki mają dziewczyny, ale nie są tak nieśmiali jak wy i mają dobry bajer. :)

Gość lauraaaa
miało być: tylko i wyłącznie skrajna NIEŚMIAŁOŚĆ :)

Gość on ma 40 kolegów
Naastoletniaa Straszne bedzie to, ze jak bedziesz stary to bedziesz siedział całe dnie sam i nie bedziesz mial sie do kogo odezwac, no chyba ze do ściany. on ma 40 kolegów

Gość IMO13766
Laura - pierwsza wersja lepsza. :classic_cool:

A odpowiadając na temat powiem, że uprawianie seksu nie sprawi, że ktoś stanie się innym człowiekiem i jego życie będzie wspaniałe. Zawsze nam się wydaje, że inni mają lepiej a to niekoniecznie prawda.

Gość IMO13766
Boratka "A odpowiadając na temat powiem, że uprawianie seksu nie sprawi, że ktoś stanie się innym człowiekiem i jego życie będzie wspaniałe." Zawsze ten seks...a jesli autorowi chodziło o aspekt psychologiczny? "Zawsze nam się wydaje, że inni mają lepiej a to niekoniecznie prawda." Nie zawsze. Często wystarczy lepiej spojrzeć, aby zorientować się kto ma lepiej, a kto gorzej - to czy oni są szczęsliwi jest inną sprawą.

Zawsze ten seks- bo prawiczek to mężczyzna, który nie ma za sobą inicjacji seksualnej. Prawda jest taka, że nie chciałbyś dziewczyny, która uważa się za gorszą, nie chce i nie potrafi cieszyć się życiem. Ciągle mówi o sobie źle i dołuje siebie i Ciebie. Nie chcemy otaczać się takimi ludźmi. Żeby ktoś nas pokochał musimy najpierw pokochać samych siebie. Zmiana musi wyjść od osoby chcącej zmienić swoje życie bo nie przyjdzie wróżka i nie wyczaruje innego Ciebie

Gość IMO13766
Boratka - pierwsza część OK. Druga - chrzanisz banały.

Do kogoś tam ... Koledzy sobie kiedyś znajdą dziewczyne, żone itd. a on zostanie zupełnie sam. taka kolej rzeczy . A dyskusja staje się ciekawa. Ja byśiałam że bez wiagry to taki cichy i spokojny, a on nawet zwyzywać potrafi (przez internet ale zawsze coś). Cześć Boratka tak w ogóle. Dawno mnie tu nie było . A zastanaawia mnie to dllaczego faceci -'rasa wyższa' siedzi na forum dla rasy niższej wg ich mniemania.

Gość IMO13766
O! Nastoletnia próbuje błysnąć klasyczną 'docinką' stosowaną, gdy brakuje argumentów. Widze, że się wyrabiasz młoda. :classic_cool: