Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawik

Prawiczki nigdy się nie zmienią, wasze życie będzie straszne

Polecane posty

Data przesunięta, bo FHG zabrakło materiałów na budowę schronu atomowego :classic_cool:

Przecież zwrot "gwiżdżę na Ciebie" jest chyba zrozumiały sam przez się :D

Gość prawiczek, 27 lat
czytam was i czytam i kurwa ja to was nie rozumiem, czy dla was naprawde najwiekszym zyciowym problemem jest prawictwo? dobra, przed kumplami jest glupio jak zaczna gadac o dupach, glupio sie wtedy czlowiek czuje, ale czy to najwiekszy problem dla was? :O dla mnie to nie prawictwo jest najwiekszym problemem tylko brak poczucia bliskosci z drugim czlowiekiem :O

Gość prawiczek, 27 lat
a jak kurwa tak bardzo wam zalezy na utracie prawictwa to czemu nie pojdziecie do zwykłej kurwy zeby was rozprawiczyla za pare zlotych? :O

Gość prawiczek, 27 lat
**cream** a po co komus bliskos?? bliskos jest dla ciot no i chuj z tego? jestem ciota i co? :O

Ale przez mówienie, że jesteś ciotą, z pewnością nie zdobędziesz uznania dziewczyny ;) Czy wy tylko udajecie jakieś kompleksy, czy naprawdę je macie, bo trudno mi się w tym już połapać :classic_cool:

A Hitler mówił, że człowiek jest najsilniejszy, kiedy jest sam ;)

Rozmawiać można o wszystkim a jak się pozna upodobania tej dziewczyny to można podszkolić się w tym temacie. Albo można iść do teatru czy do kina i porozmawiać potem o tym