Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawik

Prawiczki nigdy się nie zmienią, wasze życie będzie straszne

Polecane posty

"Gdyby nie facet, nie miałabyś kafeterii i internetu kretynko." Ale gdyby nie kobiety to i nas na świecie by nie było ;) Obie strony są przecież sobie potrzebne, nie ma co ukrywać ;) Ale kto tu twierdzi, że niby kobieta jest tzw. niższą klasą ;) Jeżeli problem jest w Tobie, to oczywiście lepiej jest zwalić na innych i stwierdzić, że to kobitki są złe ;) W sumie każdy ma zły dzień :D Ale każdy inaczej swoje niezadowolenie wyładowuje ;) Też fakt ;)

boratka pisze głupoty i wciska ciemnote :O " Prawda jest taka, że nie chciałbyś dziewczyny, która uważa się za gorszą, nie chce i nie potrafi cieszyć się życiem. Ciągle mówi o sobie źle i dołuje siebie i Ciebie. Nie chcemy otaczać się takimi ludźmi. Żeby ktoś nas pokochał musimy najpierw pokochać samych siebie. Zmiana musi wyjść od osoby chcącej zmienić swoje życie bo nie przyjdzie wróżka i nie wyczaruje innego Ciebie " ty myslisz ze jak ktos marudzi ew necie to robi tak samo w realnym zyciu? pozatym to czy siebie lubimy czy nie to nie ma znaczenia większosc siebie lubi a mimo to są nielubiani pozatym tylko facet moze zmienic swoje zycie laska conajwyzej smieni fryzure i ubranie a zachowuje sie podobnie

Gość IMO13766
prawik "Ale kto tu twierdzi, że niby kobieta jest tzw. niższą klasą" JA tak stwierdziłem! Stąd całe zamieszanie. :D

Gość IMO13766
Naastoletniaa "IMO - że niby w jaki sposób sie wyrabiam?" Cycki Ci rosną. :classic_cool:

Ja myśle, że to za jaka osobe dziewczyna się uważa nie ma najmniejszego wpływu na to czy się podoba czy nie. Bo dbać może o siebie dla odwalenia tego byle było, a mimo wszystko czuje się ze sobą źle, a facetom nie chce sie podobać. Najlepiej być brzydką i grubą, bo wtedy nikt nie gwiżdże za Tobą na ulicy ani cie nie zaczepia bez powodu. Nawet nie wiecie jakie to jest wkur***jące.

Gość IMO13766
Biedna gimnazjalistko - zestarzejesz się, walory obwisną, to nie będa gwizdać...

Gość IMO13766
I do tego ewenement genetyczny. Pedofile będą za Tobą szaleć. :classic_cool:

IMO - to ja chce sie szybko zestarzeć. I ja nie chodze w takich ubraniach w którejch te hmm... 'walory' widac. przynajmniej mi się tak wydaje.

Gość IMO13766
Czemu ewenement? Ja zawsze sądziłem, że dojrzewające dziewczynki rosną w TYCH miejscach. :classic_cool:

Gość IMO13766
To odchudzasz się z cycków? Ja myslałem, że kobietom bardziej chodzi o inne zatłuszczone części ciała. A poza tym czemu się odchudzasz? Gwizdać będą! :classic_cool:

Jak sie odchudza to sie chudnie ze wszystkiego. Taka logika. A najszybciej chudnie sie z biustu. A może to było też z tego tłuszczu co mam na plecach. No ja wlasnie chyba powinnam przytyć z 15 kg to by nikt nie spojrzał. Schudne to przestane wychodzic z domu tylko bede stac przed lustrem i sie ogladac.

Gość IMO13766
Podoba mi się Twoja logika. Takie fakty pomieszane z bzdurami. A jak lustro/tata zacznie gwizdać? {cool]

Bo ja jestem głupia i tak gadam, że wychodzi jeden wielki paradoks. Lustro raczej nie zacznie gwizdac, chyba, że ożyje, a ojcu sie pokazywac nie bede ;p

Gość IMO13766
Ale do gimnazjum wyjść musiała będziesz inaczej niebiescy przyjadą, a po drodze ktos może zagwizdać. Co wtedy ja się Ciebie pytam?!

Hmmm... no to problem. ale jakos dam rade. codziennie za mną nie gwiżdżą. albo ubiore sie jak jakaś łajza albo żul ;d to im sie nie spodoba.

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - czy Ty jestes prawik ?

Gość IMO13766
Zuzia... Znowu te pytania. :classic_cool:

Dlaczego takie tematy cieszą się taką popularnością :classic_cool: A FHG twierdził, że ten temat to dno, więc dlaczego wy tutaj ciągle siedzicie, odpowiedzcie mi na to pytanie :classic_cool:

Gość IMO13766
Bo jest, to zabawne! A Faitha nie słuchaj, on niech czeka na 2013...

I co z tego, nawet jeśli je straci, to czy to zmieni jego osobowość? :classic_cool: A może jeszcze bardziej by się zawstydził lub - co gorsza - skompromitował :classic_cool:

Gość IMO13766
Nastka - data została przesunieta. :D

No nie sądzę :classic_cool: Pomyśl sobie, co by czuł frustrat, gdyby nagle umoczył - przecież to niebezpieczne dla otoczenia :classic_cool: Trzeba stopniowo go oswajać z tym światem głębokich doznań :classic_cool: