Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o tak to swieta prawda

Moja teściowa nie zgodziła się żebyśmy mieszkali obok!!!

Polecane posty

Gość Piramidka liptona
Pewnie sprzeda żeby na komunię zrobić imprę:D

Gość jkhgweihg
a potem gdzie po następne mieszkanie? do teściów? do jakiegoś wujka? :)

Gość Piramidka liptona
Potem pójdzie po socjalne od państwa bo przecież "jej się należy" :) w międzyczasie zrobi sobie następnego dzieciaka i wtedy będzie jej się należało podwójnie :D

Gość jkhgweihg
kurcze, że też ja taka zaradna jak autorka nie jestem... :D

a czy wy czytacie co ja pisze??????????????????????????? Mam odłożone pieniądze, nie zostałam z niczym.A od państwa nie dopstane nic po mamy sporą wypłatę,a z tego mieszkania trzeba uciekać bo z roku na rok jest gorzej,a nie bedziemy wkładać kasy w nie bo to nie bedzie nigdy nasze.A co mieszkania u teściów tam są wspaniałe warunki!mieszkanie ponad 120m! a wystarczy tylko 100tys włożyc i mieszkamy jak nikt :) a najważniejsze ze jest prąd,woda,kanalizacja,nie trzeba pozwoleń na przebudowe, dla mnie to najlepsze rozwiązanie,a ile tak mieszka razem?Rodzice w jednym domu a dzieci obok i żyją,nikt sie nikomu nie wtraca.

Gość Piramidka liptona
Sporą wypłatę macie ale mieszkacie w grzybie a teraz zwalacie się do teściów:-O Mam nadzieję, że teściowa to mądra kobieta i da ci popalić:)

Gość jkhgweihg
Duża wypłata, oszczędności, i będzie za co kredyt spłacac i w ogóle... Ale biedacy by kupić własną działkę, lepiej zwalić się do rodziców :)

Ale ja nie kupie mieszkania za 100tys! a tyle wystarczy na remont, tak jak napisalam pieniadze mam na lokacie i ich nie ruszę,a reszta jest dla mojego dziecka na start w przyszłosci,wiec kredy RODZINA NA SWOIM jest dla nas :) dlaczego mam nie skoprzystac jak tylko do końca lipca bedzie przyznawany.8 lat spłaca państwo odsetki.

Gość jkhgweihg
No tak, kasa najważniejsza, więcej znaczy od ludzi ;)

działki są po 100tys a reszta? dodatkowe 200tys,nie martw sie jestem juz poinformowana w tym temacie. A mieszkanie z tesciami ma też swoje plusy,zreszta moja tesciowa i tak calymi dnaimi siedzi w domu, a z podworka nie bede korzystac,pranie bede wieszac na balkonie ktory chce dobudować. Zreszta juz przedyskutowalismy ten temat wczoraj, z uśmiechem na twarzy,moj tesc juz nawet szkic zrobił jak on to widzi,sparwy takie jak gdzie piec na centalne,ggdzie węgiel,jak zrobic wejscie itp a środek sami zaprojektujemy.Ja widze ze on sie bardzo cieszy,w koncu ma jednego syna i wnuka.

Gość Piramidka liptona
Pewnie, że korzystajcie! 8lat spłaca państwo a następne 20 teściowie! :D PS. dobrze, że macie oszczędności dla syna, będzie miał za co weselicho zrobić, tylko musicie jeszcze jeden garaż postawić żeby miał gdzie mieszkać z żoną i dzieciakami:)

Oczywiscie ze kasa najważniejsza!!!A dla ciebie nie? Zdrowie i pieniadze to niestety brzydka prawda!

Gość Gilbert Gray
Ludzie to nie mają sumienia tak rodziców wykorzystywać i jeszcze się z tego cieszą:-O

Gość jkhgweihg
nie zdziwie się jak dziecko pójdzie w slady rodziców i właśnie sprzeda ojców aby mieć na swoje wesele ;)

Gość jkhgweihg
no popatrz że nie, ale to się wynosi z domu, tak jak pewne obycie którego u ciebie jak widzę nie było ;)

odsetki piramidko!!!!! nie kredyt :( jeshuuu po prostu zazdrość :) :) Chciałabyś tak co nie???? Można poznać człowieka nawet po zwykłym pisaniu postów... powodzenia! Mi sie udało :) i w nastepną zimę bede mieszkała już na swoim! ps nie da rady już garażu postawić :) bo nie ma gdzie :) :)

Gość jkhgweihg
niestety nie bedziesz mieszkała na swoim, będziesz mieszkała u teściów :)a jak się pokłócicie no cóż... to będzie wyłącznie ich :) jest, jest czego zazdrościć, kilka spraw sądowych to zawsze obiekt pożądania ;)

Gość fsdkljfg
Autorko- te dziewczyny Ci zwyczajnie zazdroszczą,wiec olej sprawe i rob swoje!Skoro teśc sie cieszy,tesciowa uśmiechnieta to co tu jeszcze robisz???Ja bym juz projektowala i szukala najlepszego kredytu! Nie prowokuj juz ich bo itak najada na ciebie z zazdrości,pewnie że sie ciesz,bo masz z czego,sama bym chciala cos dostac,ale rodzice nie żyją,ciesz sie ciesz!

Gość pomaranczowaSZATYNAAA
Jeżeli nie bedzie miała ochoty nie otworzy drzwi,jeżeli sie pokłócą przejdą obok siebie bez słowa,nie jest to mieszkanie pod jednym dachem tylko osobno, moim zdaniem super!

Gość fsdkljfg
Zazdrościcie mi i tyle. Mam męża synka i teraz będziemy mieszkać na swoim a wy pewnie niczego się nie dorobiliście

Gość jkhgweihg
ale odpowiedzcie czego tu zazdrścić? wezmą kredyt i co? nadal nie będą na swoim, będą u teściów meiszkać, pokłócą się o jakiś duperel i teściowie każą im się wynosić i pies na ogonie poniesie i kredyt, i mieszkanie i ...złudzenia ;) a za jakiś czas napiszę tu kolejny temat o tym, ze oni wyremontowali i muszą się wynosić - juz tu jedna taka yntelygenta była i się chwaliła swoim "sprytem"

Gość pomaranczowaSZATYNAAA
o moj bosheeeee tylko sperme ma hehehehehe A twoj pewnie jej nie ma i zazdroscisz? bywacie o wszystko zazdrosne ufffff

bardzo mi przykro ale to juz bedzie nasze,a wszystko bedzie zalatwiane u natariusza zeby inni tzn jakies kuzynostwo sie kiedys nie przyczepili dlatego dostajemy te mieszkanie w spadku-rodzice przepisuja na nas :)

Gość mnknk
normalnie to tak ci zazdroszcze weselicha...szok!!! :D ty chyba jestes najwiekszym debilem kafetryjnym, sprzedac mieszkanie zeby zrobic wesele za 20 tys...brak slow, skoro macie takie swietne zarobki , to nie przyszlo wam do glowy zeby odkladac kase na wesele ??? i jeszcze jedno, skoro pieniadze sie wam zwrocily, dlaczego nie kupiliscie wiekszego mieszkania wtedy??? maly kredyt z banku i teraz nie musiala bys sie turlac po grzybach..tesciowa widac nie glupia kobieta, na pewno was juz dawno przejzala.., trzeba miec cholerny tupet i byc bez wstydu zeby prosic tesciow o cos takiego..

Gość agachaaa
Fajnie, widzę, że już do grobu ich wysyłacie

Gość KALISZanka...
Autorko. Ale dalas dupy pisząc sama ze sobą co niektóre posty :)

Gość Piramidka liptona
Prawda jest taka, że żadnej kasy nie mają. Gdyby mieli to nie mieszkaliby w zagrzybionym mieszkaniu tylko wzięli kredyt i wyprowadziliby się. Nie stać ich na to więc zwalają się na głowę teściom. I jeszcze jaka dumna, że za darmo dostała a inni muszą pracować:D

teraz mamy dobre zarobki,wtedy ich nie było nie mielismy za co zrobić wesela.A miałam takie o ktorym zawsze marzyliśmy. Nikogo nie wysylamy do grobu-rodzice przepisza nam czesc swojego majatku,teraz za zycia i to juz bedzie nasze a nie tak ze jak umrą wtedy nasze tylko TERAZZZZZZZZ JUZZZZ ROZUMIESZ?????????? zaciemniona mozgowo tepaczyno!!!! szkoda czasu na te pisanie! piszcie sobie dalej,ja spadam!!!zeganm czule!

Gość mnknk
ah i moze od razu cie uprzedze, nie nie zazdroszcze tobie niczego, mam ladne mieszkanie, na ktore zapracowalismy razem z mezem, wesele wyprawilismy sobie sami, a za kase z wesela pojechalismy na 3 tygodniowe wakacje nad cieple morze..

Gość KALISZanka...
Co nie dajesz rady tak szybko nickow zmieniać:) żenada