Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o tak to swieta prawda

Moja teściowa nie zgodziła się żebyśmy mieszkali obok!!!

Polecane posty

oczywiscie ze jestem dumna ze cos dostane, nie zazdrosc juz tak skoro niec nie dostalas masz PECHA :( mi sie poszczescilo i mam,pamietaj Póki człowiek zazdrości sukcesów drugiemu, choćby nawet bogu, póty jest tylko nędznym niewolnikiem jak wszyscy.

Gość Piramidka liptona
Szkoda, że tyle marginesu i pasożytów w naszym kraju, którym wydaje się, że wszystko im się należy, eh

a niby jak mam sama ze soba pisac??? caly czas pisze pod nikiem otak swieta prawda ŻEGNAM!!!!

Gość Piramidka liptona
Mam nadzieję, że twój synek będzie miał taki sam stosunek do swoich rodziców jak ty:) Więc nie przemęczaj się teraz bo na starość będziesz miała baaaardzo dużo pracy:D

Gość Billiam Gates
Ile razy jeszcze będziesz się żegnać? Wypierdalaj stąd z tym żałosnym tematem, nierobie i pasożycie

Gość barrakuda...
ale kuchnia i lazienka bylaby wspolna??

Gość ociec
Tak głupiej baby tu nie spotkalem. Włos się jeży. Pytanie gdzie są rodzice autorki postu, skoro tak żeruje na teściach? Pewnie siedzą cicho i patrzą jak córcia pompuje teściów. Ps. Ty patrz by tesciu na szkicach nie zrobił sobie przejścia do twojej sypialni i nie wpadał do Ciebie pod nieobecnosc twojego męża. Może dlatego taki miły...

Gość duppppppp
o tak to swieta prawda oczywiscie ze jestem dumna ze cos dostane, nie zazdrosc juz tak skoro niec nie dostalas masz PECHA mi sie poszczescilo i mam,pamietaj Póki człowiek zazdrości sukcesów drugiemu, choćby nawet bogu, póty jest tylko nędznym niewolnikiem jak wszyscy. uuuuuuuuuuuu, a od kiedy wysępienie czegoś jest sukcesem?:D wyjęczałaś od teściowej chatę- ale sukces:D sukces to jest dojść własną pracą do czegoś a nie żebraniną;)

Gość jkhgweihg
a może ta pani zawodowo żebrze na ulicy, i z dzieckiem?skoro odnosi takie sukcesy i uważa to za powód do chwalenia się tym?

Gość takaseee
"ja nie jestem wieśniarą- pochodze z Katowic, a ona z małej wśi tam gdzie obrabiają pola i krowy.Dlatego WIEŚNIARA tak sie mówi chyba na takie osoby,na facetów WIESNIAKI" no wiesz co!!! to jest szcyt bezczelności,a jak nazwać Ciebie która najpierw myśli a potem robi? ja wiem że tak najlepiej narobic dziecia potem oczekiwać od każdego pomocy,ma prawo się nie godzić i wcale się jej nie dziwie,z takim rozumowaniem jakie masz to napewno nie wyszłoby wam na dobre

Gość autorko tematu nie myl pojęć !
W I E S N I A R A to dziewczyna która wyglądem, mową lub zachowaniem kojarzy się ludziom cywilizowanym z osobą niecywilizowaną. Nie używaj słów jak nie znasz ich znaczenia, bo wprowadza to w błąd!!!! Ale czy to aż tak dużego wysiłku wymaga od ciebie sprawdzenie w google danego hasła?!