Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyhjyth=

prawiczki z forum macie tupet

Polecane posty

Jak mnie to wkur... (A dzisiaj mam zły dzień), że kazdego oceniacie po pozorach. Pzeciez wy nikogo z nich nie znacie, nie macie prawa nikogo tutaj oceniać, kazdy postepuje według własnej nienaruszonej woli i może sobie mówić co chce, a wam ch.. do tego. Nie oceniajcie jeśli nie chcecie zeby ktoś kiedys was oceniał.

Gość Daisyy
a czy tapeciara nie może okazać się normalną i inteligentną osobą a jedynie ze specyficznym gustem estetycznym? Pewnie w ten sposób już nie spojrzysz...

IMO, zawężona owszem, ma pewna wartość. Ale wcześniej wystąpił post o tym jakoby wszystkie kobiety wolały damskich bokserów od prawiczków nie zastanawiając się nad ich osobowością. W wypadku "tapeciar" takie gadanie ma swoje zastosowanie, ale nie w przypadku ogółu.

"że kazdego oceniacie po pozorach. Pzeciez wy nikogo z nich nie znacie, nie macie prawa nikogo tutaj oceniać" Gdzie tu masz ocenę po pozorach? Właśnie dyskutujemy jak nie generalizować.

Gość Daisyy
IMO-pierwsza wypowiedz była skierowana do 3 potwornie irytujących prawiczków , których spodziewałam się tu zastać. Akurat trafiłeś się Ty i cream (o Twoim prawictwie dowiedziałam się dopiero w tym temacie :P )

Gość IMO13767
Alles Klar - słowo "wszystkie" jest nie na miejscu. Nastka - bo jak Cię gwizdne. :classic_cool:

Gość IMO13767
Daisyy "IMO-pierwsza wypowiedz była skierowana do 3 potwornie irytujących prawiczków , których spodziewałam się tu zastać. Akurat trafiłeś się Ty i cream (o Twoim prawictwie dowiedziałam się dopiero w tym temacie)" "o Twoim prawictwie dowiedziałam się dopiero w tym temacie" A to ciekawe. :classic_cool:

IMO- dlaczego nie na miejscu? Tak zaokrąglacie wszystkie i tak już zgeneralizowane środowiska kobiet- do lasek lecących na piorących je bad boyów. Przynajmniej cream, który tak napisał.

Nie moja wina, ze mnie to wkur... Ja kilka osób z tego forum poznałam troche bliżej i powiem wam, ze pozory mylą, więc nie warto.

Gość Daisyy
no, ciekawe aż tak sławny nie jesteś ;)

Gość IMO13767
Nastka - czytaj! Czytaj jak najwięcej, a nawet ze zrozumieniem! Na maturze Ci się kiedyś przyda. :P

Użyłam 2 os. l. mn. ponieważ uznałam, że na pewno oprócz autora co najmniej jedna osoba ma taki pogląd. IMO nie mow mi o zadnych maturach bo juz ten glupi egzamin mam za sobą i nie chce do tego wracac

"Nie moja wina, ze mnie to wkur... Ja kilka osób z tego forum poznałam troche bliżej i powiem wam, ze pozory mylą, więc nie warto." Wiemy. Ta dyskusja traktuje o tym jak unikać generalizacji. Może jednak wypadałoby przeczytać przed wyciąganiem wniosków.

Gość IMO13767
Dejzi - moja ciekawość raczej ogranicza się tylko do Twej umiejętności dedukcji. A prościej: gdzie ja cokolwiek pisze o swojej seksualności? ;)

IMO nie jest prawiczkiem. Na pewno nie umysłowym. A jesli tak to szybko przestanie nim być. Cześć Nastoletnia:)

Gość Daisyy
czyli jesteś adwokatem prawiczków? Oczywiste jest , że w temacie skierowanym do prawiczków wypowiadają się właśnie oni sami.

Tęskniłas za mną Boratka ? Okej, juz wiem o czym jest dyskusja, ale temat byl o czyms innym w takim razie. A to, że nie czytam wszystkiego wynika z tego, że od 2 tygodni prawie bez przerwy boli mnie głowa, a jak sie na czymś próbuje skupic (co jest wymagane przy czytaniu) to boli bardziej. Widocznie myślenie boli.

Gość IMO13767
I Boratka bohatersko osłoniła mnie swoją bujną pier...no dobra nie ważne. :classic_cool:

Nastoletnia , przeczytałam dziś twoja wypowiedź "jednak jesteś tępa". Twoja argumentacja jest imponująca.

Gość IMO13767
Nastka - to może być także pierwsza miesiączka. :P Dejzi - z wieloma poglądami prawików się zgadzam. Czasami jest ekstremalnie, ale w to mi graj. ;)

Alles - Mozesz mnie teraz pojechać że jestem tępa małolata . Mam to gdzies IMO - pierwsza miesiaczka juz byla. A ta to bedzie prawie jak pierwsza, bo juz tyle czasu nie mialam że hoho ;d

Gość Daisyy
Ok, jak wolisz jednak nie dziw się , że ktoś może Cię pomylić z prawikiem kiedy bujasz się po mich tematach ;)

generalnie łatwiej jest przyczepic jakąs łatke niz kogos poznac bo to idzie szybciej i tyle a co do tematu ze laki lecą na bad boyów to faktycznie tak jest dowiedziałem sie tego od kolezanek i z netu i nawet miałem okazje zobaczyc jakich facetów spławiały u uwaga spławiały nawet atrakcyjnych (obiektywnie oceniając) mimo ze same były przeciętne a liczyły na super przystojniaka

Nastoletnia- nie zależy mi szczególnie na jechaniu komuś kto nie ma argumentów. To się mija z celem. Po co mam się zniżać do twojego poziomu.

Gość prawiczek z północy 25lat
ja twierdze, że my prawiczki powinniśmy być traktowani jako osoby niepełnosprawne co wy na to prawiki ?