Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyhjyth=

prawiczki z forum macie tupet

Polecane posty

Gość IMO13767
Dejzi - ja wcale się nie martwie, ciekawi mnie tylko fakt tej szybkiej generalizacji z Twojej strony. :D

Gość IMO13767
Nastka - może w ciąży jesteś? :classic_cool:

Gość IMO13767
Kolejna generalizacja - laski za chuja nie potrafią odchudzać się z głową...

Lubię z Tobą pogadać Nastka, mimo że czasami zdarzały nam się małe nieporozumienia. Tak mi się o tym prawiku umysłowym napisało. To dla mnie sposób postrzegania kobiet jako wrogów tylko dlatego, że żadna nie zwraca na danego faceta uwagi. To myślenie, że tylko dziewice są wartościowe. I wiele tym podobnych bzdur. Bo nie dotyczy to aktywności seksualnej tylko sposobu myślenia

generalnie łatwiej jest przyczepic jakąs łatke niz kogos poznac bo to idzie szybciej i tyle a co do tematu ze laki lecą na bad boyów to faktycznie tak jest dowiedziałem sie tego od kolezanek i z netu i nawet miałem okazje zobaczyc jakich facetów spławiały u uwaga spławiały nawet atrakcyjnych (obiektywnie oceniając) mimo ze same były przeciętne a liczyły na super przystojniaka

Gość Daisyy
IMO- nie generalizacja a kojarzenie faktów-nie zawsze prawidłowe bo jak widać wiele rzeczy może nas zaskoczyć

Boratka .. Wiesz... ja jestem dziewicą i jestem niewartościowa ;d haha . dziwne . nienormalne wręcz. Bo ja jestem taka maszkara i potwór i jeszcze taka tępa że aż zal

Gość IMO13767
Nastka - opisz mi swoje "normalne" odchudzanie...

Gość IMO13767
Arqen - przyprowadziłeś wsparcie? Tylko nie mów, że wziełeś FHG, aby reprezentował samców! :classic_cool:

Gość prawiczek z północy 25lat
tylko dziewica jest godna posiąść prawiczka.

Móoda jakbyś się normalnie i zdrowo odchudzała to byś miała normalnie okres. Pisz co tam z sobą wyrabiasz!

IMO - 3 posiłki dziennie, bez tłuszczu, bez cukru jjedynie jakies warzywa, owoce, czasem słodycze i orzechy bo bez tego zyc nie moge, dużo serków, jajek, kaszki mannej, kurczaka, chudej szynki i pieczywa chrupkiego, jakieś 600-800 kcal dziennie. Do tego troche ćwiczeń, ale nieduzo bo mi sie strasznie nie chce. Po 100-200 brzuszkow, troche ćwiczen na nogi, jakies 6-8 km tygodniowo marszem.

Gość prawiczek z warszawy
Pragnę wystosować sprostowanie : Łysy kiedyś miał włosy i może opowiadać o czesaniu, a prawiczek kobiety nie miał. Ja się nie upijam co weekend a nie nie piję :classic_cool:

Gość IMO13767
Nastka - JA PIERDOLĘ! Boratka trzymaj mnie (nie za to..:P )!

Gość IMO13767
Nastka - pozdrów jojo ode mnie...

800 kalorii dziennie to nie jest zdrowo. Tym bardziej w Twoim wieku. Zły chumor, bóle głowy i brak okresu to tylko najbardziej widoczne objawy tego, że wyniszczasz swój organizm.

Gość prawiczek z północy 25lat
ej no oto temat o prawiczkach wy nei godne rozmowy tutaj jesteście !

Aktualnie od 2 tygodni sie nie odchudzam i nie przytyłam . Ale ja wcale duzo nie schudłam . Bo ja czesto sie poodawałam i znowu zaczynałam żreć. A ten okres to jakis glupi jest. A głowa mnie boli moze od tego ze drzwiami dostalam i guza sobie nabiłam. A ja więcej jeść nie moglam, bo ja byłam najedzona . Tylko ze czekolada i orzechy mi życie rujnują .

Gość IMO13767
Nastka - w Twoim wieku nawet 1800 to mało. A brzuszki gówno dają... Spacer dobry - postaraj się go zastapić krótszym truchtem. Dieta..nie każde tłuszcze są złe. MUSISZ spozywać tłuszcze!

Gość IMO13767
Nastka - orzechy są zajebiste. Niewiele produktów spożywczych posiada magnez. Dodaj do tego tran i jesteś ustawiona i mądrzejsza. :P