Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyhjyth=

prawiczki z forum macie tupet

Polecane posty

Czasem musze, bo jak patrze na masło to nie moge wytrzymać ;d haha Jakbym żarła 1800 to bym nic nie schudła . Jakbym jadła 1300 tez bym pewnie nic nie schudła. Ja raczej zaczne skakać na skakance, bardziej skuteczna na nogi i dupe, ale mi najbardziej brzuch przeszkadza. Boratka, ale czym ty sie kobieto tak denerwujesz??

Młoda o ile pamiętam to nigdy nie byłaś jakaś specjalnie gruba i odradzałam Ci odchudzanie. Jedynie sport dla wymodelowania sylwetki

Ja strasznie dużo waże, tego po mnie aż tak bardzo nie widac. Bo u mnie nie widac na twarzy tego, że jestem gruba, moze to dlatego, i ja zaslaniam brzuch koszulkami .

Gość nastki
gdzie masz narzeczonego dla niego sie tak odchudzasz?;)

Gość IMO13767
Nastka - 5 małych posiłków dziennie. O dokładne diety uderz na sfd.pl lub kfd.pl poproś ładnie, to licencjonowani dietetycy ci ułożą, a uzytkownicy dopasuja do smaku i kieszeni. Brzuszkami boczków nie zrzucisz, brzucha także efektywnie nie wzmocnisz. Najbardziej efektywny w trenowaniu tamtych mięśni jest rowerek. Inne ćwiczenia także wykonuj. Ale i tak nie posłuchasz...

Rok temu mój kolega się odchudzał. Na początku ok wszystko było. Ale on poczuł smak tej kontroli nad sobą i mu się spodobało. Spotkaliśmy się po jakimś czasie a on wyglądał jak ciężko chory człowiek. Na moją prośbę poszedł do lekarza i okazało się, że uszkodził sobie nerki jakąś gównianą dietą cud. Takim odchudzaniem można sobie zrobić dużą krzywdę

Ja sie nikogo nie słucham. Narzeczonego nie mam. Odchudzam sie bo jestem gruba, to normalne. I przynajmniej mam o czym myśleć, jakąś rozrywke w zyciu. Chociaż pewna osoba uważa, że ja mam po prostu specyficzne sposoby zwrócenia na siebie uwagi i dlatego to robie. Ja na prawde tego nie odczuwam jako wyniszczanie organizmu albo cos w tym stylu. Ja dopiero 7 kg schudłam od 14 lutego .

Boratka - ale to nie jest zadna dieta cud. Ja mam kilka jakis jadłospisów to moge ci pokazać co jadłam. Ja ponoć jestem strasznie blada, ale chyba zawsze taka bylam tylko teraz zaczeli gadac.

Gość IMO13767
Nastka - masz 169cm wzrostu - ile kurwa ważysz? Myślisz, że wiele osób będzie latać i Ci dokuczać z tego powodu?

Gość IMO13767
I co z tego?

Gość IMO13767
A w gg można na troje gadać?

Gość IMO13767
To dawaj - Boratka masz GG?

Gość IMO13767
Loguj się Nastaka, Ty także Boratka.

Gość IMO13767
Boratka - cholero! Gdzie jesteś? Masz to GG?

Nie mam! Pełno różnych gówien mi wyskoczyło a ja nie jestem mistrzem w dziedzinie komputerów i jak Pana nie ma obok to błądzę we mgle

Gość IMO13767
Co Ci wyskoczyło?