Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyhjyth=

prawiczki z forum macie tupet

Polecane posty

Gość IMO13767
Ile można instalację i logowanie gadu-gadu rozkminiać - Boratka...

Gość prawiczek z wyboru
to ja od siebie coś napisze, choć i tak mnie zjedziecie zaraz najpewniej. dziewczynom się podobam, oczywiście nie wszystkim, ale zdarzało się że same mnie podrywały. mam 22 lata i jestem prawiczkiem, bo nie byłem na razie z dziewczyną, do którejś coś czułem więcej, tylko kilka flirtów. nie zależy mi już na przelotnym seksie i tym bardziej flirtach. wolałbym to zrobić z dziewczyną, którą ja ją będę darzył jakimś uczuciem i ona mnie. i co? ciapa ze mnie, czy wszystko w normie? gdybym się trochę wysilił, to miałbym pierwszy raz ze sobą, ale może jestem jakiś zacofany, bo nie spieszy mi się za bardzo i nie mam ochoty robić tego z 'tylko' koleżanką. co nie znaczy, że nie mam potrzeb żadnych. napiszcie, co na ten temat sądzicie, będę wdzięczny.. bo może źle postępuję i się obudzę jak reszta prawiczków tutaj w wieku 30 lat bez dziewczyny.

Gość IMO13767
To spław - ile ma lat? Ładna jest?

Prawiczek z wyboru- a czemu ktoś miałby Cie zjechać za świadomą decyzję nie robienia tego z każdą kobietą, z którą chodziłeś? to się raczej chwali, że koleś nie przeleci każdej na która ma okazję.

Gość prawiczek z wyboru
autorko po przeczytaniu mojego wcześniejszego wpisu też mnie zaliczasz do tutejszych prawiczków? muszę wiedzieć, czy nie zmienić swojego nastawianie w tej kwestii. :]

Zaraz będą Cię przekonywać, żebyś korzystał, póki możesz. Ale skoro takie są Twoje przekonania, nie musisz się z tym spieszyć. Naprawdę, warto przeżyć swój pierwszy raz z osobą, do której coś się czuje :).

Gość prawiczek z wyboru
to ok, z tymże nie wiadomo ile będę czekał. za parę lat, gdy dalej będę sam chyba lepiej będzie to zrobić. mam nadzieję jednak, że inaczej się potoczy wszystko. ;]

" Naprawdę, warto przeżyć swój pierwszy raz z osobą, do której coś się czuje " czyli pociąg fizyczny wystarczy

IMO, no cóż, dziękuję. Ciekawe, komu się tak, kurwa, nudziło..

jasne czekajcie a potem bedziecie mieli laske z takim przebiegiem ze szok teraz tak nie jest ze dziewczyny czekają na miłosc

Gość prawiczek z wyboru
a kto mówi, żeby brać dziewczynę z przebiegiem. wystarczy młodą znaleźć

Cream, co prawda to prawda. Pod trzydziestkę to mało dziewic. Ale może spotka jakąś wcześniej, co będzie wystarczająca.

Gość IMO13767
Alles Klar - owszem opakowanie Rokk jest całkiem miłe dla oka. Ale ważniejsze jest wnętrze, a wewnątrz jest ona zbyt religijną kobietą jak na moje gusta. :classic_cool:

Gość prawiczek z wyboru
pod trzydziestkę, hehe. szukam dziewczyny do 20. roku życia max ;p

IMO, ja tam nie znam rokk, taka mała dygresja o wyglądzie. A czemu zbyt religijna? Może się rokk wypowie;)

Gość prawiczek z wyboru
myślicie, że mało dziewic do 20-stki? ja uważam, że nie. a jak gadają tu i tam, że już to robiły, to kłamią w większości przypadków.

Gość cos ci sie prawiczku imo pomyl
to ze ktos kocha ksiedza oznacza ze jest religijny ?

Gość IMO13767
Alles Klar - a to była taka mała MOJA dygresja co do 'zainteresowań' Rokk.

Gość cos ci sie prawiczku imo pomyl
to ze ktos kocha ksiedza oznacza ze jest religijny ?

jasne ciężko o 20letnią dziewice a co dopiero taką co ma np 25 lat . wiecie dlaczego jedst więcekj prawiczków niz dziewic? poniewz dziewczyny podejmują ostateczną decyzje komu dadzą i nie mieszac prawictwa z niesmiałoscią bo to nie ma znaczenia ale atrakcyjny wygląd juz ma duze znaczenie

Gość IMO13767
Alles Klar "To ona kocha proboszcza?... O_o" :D

We wrześniu religijność mi minie. Więc nie wszystko stracone ;).

Gość prawiczek z wyboru
daj spokój. jest pełno dziewczyn samotnych, które kogoś szukają, a byle komu nie dadzą. jak to sobie wyobrażasz, ma 19 lat dziewczyna i w akcie desperacji zaproponuje koledze seks, bo czas ją goni? nie wierzę, żeby nie było dziewczyn, które czekają z tym na chłopaka, z którym coś je połączy więcej.