Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peoc6o

Po co ludzie biora slub? To glupota i marnacja pieniedzy

Polecane posty

No jasne że się śmiali że to nie moje foty... bo są za dobre... nawet temat o mnie założyli że pasztet gingner ukradł foty jakiejś lasce... Butleka... jasne że są zgrzyty i docierania ale jak ktoś kocha to nie zamienia się to w nienawiść... ja też się kłócę ze swoim facetem ale to nie znaczy że przestałam go kochać... Spoko brunet dla ciebie mogę być nieatrakcyjna, ale ja czuję się w tym momencie atrakcyjna, mój facet i nie tylko on (najlepsze ciacho na uczelni się o mnie stara), docenia zarówno mój wygląd jak i wnętrze! Więc ja twoją opinię przyjmuję :) ale jak najbardziej przyjmuje twoją opinię ze dla ciebie mogę być największym maszkaronem na świecie :)

Gość BrunetMazowieckie
jasne to tylko moja opinia, i dla mnie jesteś brzydką to tyle w temacie.

Gość pisssanka
ok odpowiedz na pytanie z tytulu Czlowiek jest stworzeniem socjalnym i zyje w spoleczenstwie ktore zadzi sie pewnymi prawami. Czlowiek jest egoistyczny i boi sie o przyszlosc! Facet zdaje sobie sprawe , ze ma konkurencje , moze sie tez zdarzyc , ze zachoruje , albo bedzie kaleka; ten po slubie , ma troche wieksze szanse , ze w takim momencie nie zostanie sam , chodzby z poczucia obowiazku przez zone , oprocz tego prawne regulacje, ktore sprawia , ze nie zostanie wyrzucony na ulice , bez srodkow do zycia! Podobnie kobieta : urodzi mu dziecko w tym czasie nie jest w stanie sama zatroszczyc sie o utrzymanie 2 osob , to dla niej wieksze prawdopodobienstwo , ze maz jej nie zostawi bez pieniedzy! A taki przyklad : zyja ludzie bez slubu 30 lat, po smierci jednego drugie laduje na bruku , bez forsy , w malzenstwie to raczej sie nie zdaza , ze wzgledu na regulacje prawne, a ulgi podatkowe itp. ?

Po co ludzie zadają takie bezsensowne pytania? Przecież to głupota i marnowanie cudzego czasu..

Gość pisssanka
Swieta sa, trzeba oprocz zarcia jakis sport uprawiac wiec czemu nie kafe?

Gość to że ona jest z ciapatym
napisała sam na innym topiku. Sama go tak nazwała.

Gość pisssanka
rokk ale wtedy od stolu zastawionego zarciem trzeba wstac, a dooopa juz za ciezka!!! :) :) :)

Z takim nastaiweniem - można umrzeć za tym stołem ;). Innego wyjścia nie ma..