tajemnicza20 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 ja ostatnio z chlopakie sie bawilam i ja mu to robilam mialam tylko troseczke na rece wytarlam troche i potem mi recze wyschla byla cala sucha potem on mi to zrobil jak wyciagnal palce to ja tam swoje wsadzilam.. czy jak wsadzilam palce na ktorych dajmy na to byla wyschnieta sperma to czy mogla zajsc w ciaze????? prosze o odp szybko bo bardzo sie denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka_zagubiona Napisano Kwiecień 25, 2011 nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxkasiaxx 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 matko i córko, plemniki to nie terminatory, litości!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pier...ll Napisano Kwiecień 25, 2011 ABYS NASTEPNYM RAZEM ZASZLA W TA UPRAGNIANA CIAZE ZYCZE Z CALEGO SERCA a moje zyczenia zawsze sie sprawdzaja wiec zZYCZE CI POTOMKA W NAJBLIZSZEJ PRYSZLOSCI TJ OK MAX3 MC I GRATULUJE LALA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rachman 0 Napisano Kwiecień 25, 2011 A co malo ci bylo ze wkładalas sama potem? Jesli wyschla tzn nie żywe plemniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach