Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się i...

Czy jesteście za równouprawnieniem?

Polecane posty

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Leviatan - no właśnie, o to mi chodzi, jak ktoś ma prawdziwy talent, to internet jest błogosławieństwem dla takich ludzi :) ale Noxelia jak widać nie znalazła grona odbiorców..... przepraszam, tworzy tylko dla siebie i wybranych jednostek, to taka luksusowa sztuka, resztę ludzi ma w pogardzie, co będzie plebsowi swoje bezcenne wiersze pokazywać, perły przed wieprze..... i tak nikt nie wzbije się na jej wyżyny filozoficzne, aby zrozumieć ukryty sens poezji o tragicznych miłościach :D :D :D nie, no jak dla mnie w rankingu na gwiazdę kafeterii Noxelia wygrywa bez dwóch zdań, śmieszniejszej laski normalnie dawno tu nie było :D ;)

Gość bad boy**
a nie mowilem ze to z deklem ma :D noxa te twoje pseudo wierszyki wiecznie nieszczesliwej dziewczynki sa gowno warte i rozczulic moga jedynie lysiejacego wampira :D

no tak facet na ciebie utrzymywac... a potem jak by nagle zniknal to placz. skoro facet ma ciebie utrzymac to po co dorabiasz? mam wazenie ze ty zyjesz w siecie ksiezniczek i rycerzy pomijajac chlopow ktorzy tak napeawde tworza spoleczenstwa poza tym wiersz kazdy moze napisac a to jak dobry jest pisarz to oceniaja ludzie czytajac to co napisze

Gość kacha_majowa
ss

moze i sie kocha tylko ze poeta potrafi pisac o wszyskim a nie tylko o nieszczesliwej milosci

doswiadczenie to kiepskie natchnienie. tworzy jakis obraz ktorego sie trzymasz i tylko ci o maja takie same doswiadczenia zrozumieje w pelni to co piszesz. artysta jest sie wtedy kiedy ogol spoleczenstwa bedzie sie interesowal twoja tworczoscia a nie grupka osob.

Dopóki facet nie będzie mógł ubrać się w spódnice tak długo równouprawnienie to będzie puste słowo, a rodzaj pracy to według mnie to nie powinien być podchciany pod pojęcie równouprawnienie, bo tu są potrzebne umiejętności, a nie światopogląd