Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgfrtgr

jak spedzają czas bogaci ludzie?poza wyjazdami?jak

Polecane posty

Gość tgfrtgr

relaksują sie w mieście?

Gość prawiczek z warszawy
Śmieją się z biednych :D

Gość bogaci ludzie
Siedzimy sobie w towarzystwie. Każdy z laptopem. I podszywamy się na kafeterii. Wspaniała zabawa i odstresowanie. :classic_cool:

Gość nic specjalnego nie robią
mój znajomy milioner po pracy siedzi przed tv albo się upija

hmm ja jestem średnio zamożna... ale jeżdżę często za granicę (praca w turystyce)... poza tym spotkanie z przyjaciółmi!!! to daje najwięcej radochy... pikniki w górach, nad jeziorkiem, proszone obiadki, obiadki otwarte dla wszystkich... dni nacjonalne... np przyjecie organizują rosjanki (kuchnia rosyjska), niemki, polki, hiszpanki... i robią go same lub zapraszają nas do pomocy jak impreza jest większa :) grille, wspólne wypady na potańcówki, poza tym jestem w takim wieku że wieczory panieńskie coraz częściej, chrzciny lub pępkowe (jeżeli nie wierzący), a także imprezki dla singli itp itd... Jestem studentką, pracuję... więc chyba nie mieszczę się w kategoriach bogata... ale wolałabym mieć więcej kaski, to więcej bym mogła przeznaczyć na obiadki i grille :)

Gość esss88888
Jestes niższą klasą średnią ginger :) a nie bogatą :)

Gość kierowca formuły xsx
a co w tym tv? Nic nie ma... Jedynie picie zostało... To oni nie czytają ksiązek? Nie robią fotek przyrodzie? Nie oglądają gwiazd przez lunete nocą? Nie zwiedzają ruin, starych zamków? Nie grają w domowe gry, karty z żoną/mężem, dziecmi? to nudne mają to zycie;):P

Gość klarencja malencja
bogaci ludzie - faceci, często nie maja czasu na takie pierdoły bo są zajęci zarabianiem kasy a ich żony szaleją w gabinetach chirurgicznych, kosmetycznych, na fitnesach i po sklepach. Spotykają się z bogatymi przyjaciółkami i rozbijają w mieście drogie auta. W domu gotują obiady w kosztownych garnkach lub zlecają gotowanie swojej gosposi - to drugie wydaje mi się bardziej prawdopodobne :p

Gość bogaty rolnik
jak im się nudzi liczą sztabki złota w sejfie:P

Gość bogaty rolnik
ja w wolnych chwilach jeżdżę po mieście moim traktorem. Bogaty jestem to na benzynę mi nie szkoda;)

Gość biedny kornik
relaks w saunie, basenie, burdelu:P

Gość biedny kornik
biedni ludzie siedzą na tym głupim Tv, bo nie mają kasy albo tv:P

Gość tym razem bogaty Kornik
ja siedzę na złotym laptopie i oglądam gołe babki:P:D

Gość przykładny milioner
ja chodzę na spacery z żoneczką:classic_cool: i moim, naszym kotkiem.

Gość pisssanka
pija, pija , pija i sa nieszczesliwi , bo wszystko ich nudzi i nie maja celu w zyciu!!!

Gość pisssanka
a my mamy cel-za wszelka cene sie dochrapac!!!!zbogaciec i sie rozpic!!!!

Gość drugi przykładny milioner
ja w wolnej chwili zajmuje się wyżem demograficznym- staramy się z żoneczką o 3 dziecko:P

Gość mój mąż robi foty
nie rozumiem ginger?

Gość dyngusssek
to straszen pissssanko.. cpają cpają cpają piją piją piją bo nie mają celu zycia..okropne;/

ale to pewnie dlatego ,że jest samotny, może z rodzinką by jeździł do zoo czy coś ,a tak jeździ raz do roku na wczasy, bo na więcej nie ma czasu, wieczory albo u kumpli albo jak mówiłam przed tv i obowiązkowo alko

Gość ;kljkljlkj
my [poza wakacjami ok 2 razy do roku spedzamy weekendy w knajpkach jesli akurat wtedy nie jestemy u rodzicow lub u bratowej, poza tym kupujemy rozne rzeczy do domu. tak sie wydaje ze niby malo sie wydaje przy tym ale jednak jak podliczamy pod koniec miesiaca to....z tym ze my w ogole nie liczymy sie z kasa to na co mamy ochiote kupujemy. wszystko z wyzszej polki.

Gość pisssanka
A te co tu pisza to takie bogate nie sa!!! Prawdziwi bogaci nic robic nie musza , bo zyja z procentow , a ich pieniadze same na nich pracuja - no to maja za duzo czasu i sie nudza!!!! Ida do klubow , gdzie spotykaja podobnych frustratow- i tak to leci impreza- kac , kac- depresja, depresja-chlanie ! Smutniej nie idzie - dzieki Boziu , ze taka bogata nie jestem ! A wy male plotki - sie nie odzywac!!!

;kljkljlkj i na pewno się nie szczyci swoim bogactwem na forum ,bo i tak wszyscy wiedzą ile ma kasy, ale ja rozumiem,że tobie nie ma kto zazdrościć ,bo nic nie masz więc możesz jedynie pomarzyć na forum ;)

pisssanka , jasne im pieniądze rosną na drzewach :D oj głupiaś ty 🖐️

Gość andrrrr
"ale jednak jak podliczamy pod koniec miesiaca to." skoro się z kasą nie liczysz to po co podliczasz ? :classic_cool:

Gość dyngusssek
no nie wiem..do czasu zoo z rodzinką to on się rozpije..bedzie alkoholikiem.. No fajnie do zoo, cyrku-byłam kilka razy, park wodny i zjazd w rurze:D

Gość zdyszany milioner z Huczy
ja gram w warcaby z teściową i szachy z żoną, zawsze przegrywam:P

Gość dyngusssek
ja gram w karty- wojna, makao, poker szachy też:)

w karty też gra :classic_cool: może dlatego,że to mała mieścina to tak nie chadza po knajpach i nic ciekawego nie robi.. ale w sumie może podjechać gdzieś dalej tylko jak mówi jemu się już nie chce, trochę zdziadział :O