Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgfrtgr

jak spedzają czas bogaci ludzie?poza wyjazdami?jak

Polecane posty

Gość pisssanka
nic specjalnego no sam glupiutki , powiedzialam , ci co musza zapier..... sie nie licza prawdziwi bogacze maja : Panna Hilton nie biega zmywac naczyn , ksiaze Karolek nie ora pola!!!! Tutaj to plotki!!!

Gość zdyszany milioner z Huczy
uczę się japońskiego, bo żona będzie robiła interesy z Japońcami:D

Gość nic specjalnego nie robią
a ktoś kto ma willę i zajebiste nowe auta to nie jest prawdziwym bogaczem ? :O bo ich nie ukradł tylko na nie pracuje?

Gość pisssanka
zdyszany przezuc sie lepiej na FIZYKE JADROWA !!! Lepiej sie przyda!

no właśnie po to się japonskiego uczę, aby żonka mogła sie porozumiec z japoncami w sprawie jądrowej:D

Gość pisssanka
nic specjalnego "oszczednoscia i praca ludzie sie bogaca" to co opisujesz - to juz Bogactwo - oj to sorry chyba kilka kategorii przeskoczylam!!!! Od razu mi lepiej ! Wlasnie dzisiaj rano , swoim super karoskiem, do domu z nart w Szwajcarii wrocilam .............. tylko jutro musze do pracy , zapi.. , do tej pory jakos sie za bogata nie uwazalam! Co za bogactwo , za taki zapier... co ludzie maja , to to zapomoga!

ale o jakich realiach ty mówisz? milioner w polsce czy za granicą będzie chyba uważany za bogatego ?

Gość pisssanka
zdyszany , to Ty taki talent lingwistyczny jestes , bo ja poza europejskie jezyki nie podskocze , a juz o jadrach dyskutowac trudno by mi bylo , bom skromna niewiasta!

Gość znudzony milioner z rancho
ciekawy temat. Ja to nic nie robię, ale teraz jest wiosna i krzewy w szklarni sadzę. Bo żona powiedziała, że fajne te wyspy galapagos ale mają h... plaże..takie nagie, jakby z popiołu...więc muszę tam krzewów nasadzic:D

mam oszczędną żonę:D Tłumacz drogo by ją kosztował więc taniej będzie jak ja się japonskiego nauczę:D

Gość pisssanka
nic specjalnego no wlasnie , byly czasy gdy moja mamusia miliony zarabiala , tylko co to warte bylo, sa jeszcze miejsca na swiecie gdzie z tysiacami po chlebek sie biegnie!!!

Gość bogaty z planety ziemia
ja to co 2 dzień jadę do Tajlandii. stac mnie na tę turystykę:D

Gość do bogaty z planety ziemia
to chyba politykiem jestes, oni uwielbiają Tajlandię i sexturystyke;

o quady też i skutery wodne , ale to tylko z takiego hobby z pisanką już nie dyskutuję ,bo jest za głupia :O

Gość pisssanka
znudzony Marihuanka to fajne krzaczki plazowe , na pewno sie przyjma! :) zdyszany No ile tlumacz za godzinke kosztuje , a ile Twoj japonski , no chyba , ze taki leb i tajniki jezyka sam zglebiasz, zawsze mi sie wydawalo ze jezyk zdziebko skaplikowany :) , ale moze na jadra wystarcza w podstawowym zakresie , w kazdym razie owocnych wysilkow zycze!!! :)

Gość from polandd
ja jeżdże na sianokosy do gospodarstwa agroturystycznego. Kondycję wyrabiam a jakie mamy wspomnienia na starosc;) z żoną:) na stałe mieszkam na grenlandii. I uwazam, że bogaci wiele tracą..

Gość pisssanka
nic specjalnego wlasne ograniczenie Cie dopadlo ??? Albo nie znasz sie ani na historii, ani na swiatowej sytuacji ekonomiczno - politycznej Oj szkoda!!!! To Cie zegnam!

Ganje to się sadzi na Jamajce:D Nie na galapagos, bo by żółwie nacpane były i sie nie rozmnażały:D Moja zona jest przeiwna ganji i kazała mi zasadzic piekne krzewy;)

Gość pisssanka
nic specjalnego sorry jeszcze wtrace - to pytanie ile tych milionow na kacie masz i skad przyszly , znam ja wielu ktorzy mieli , ale niestety teraz ratuja swoje domki obciazone hipoteka!!! Ups!

jak jest ciepło to wstaje rano i łowie ryby. REKINY:D

Gość Siri
Ja jestem na emeryturze (1.200.-do ręki za 32 lata pracy w PRL), nudzę się jak cholera.

Gość pisssanka
znudzony a do tej pory wrazenie mialam , ze lekko nacpanym to rozmnazanie sie -jakby latwiej przychodzilo! Pozdrowienia dla zony i napalonych zolwi!

pisanka ja nie jestem milionerką :D haha skąd ci to do tej ciasnej bański przyszło? pisałam o swoim dobrym znajomym

Gość pisssanka
Siri - wspolczucie - no wlasnie moze jakies ciekawe hobby : qady , narty .......

Gość emeryt milioner
ja to juz myslałem, ze mam spokój. A tu moja baba wymysliła, ze mam dachowki zmienic w naszej willi. Mielismy złote, teraz ona chce platynowe bo lepiej swiatło sie odbija. I mam zajecie;/

Gość Siri
Ledwo starcza mi na życie, o rozrywkach nie ma co marzyć....zostaje mi tylko granat ....Pozdro!

Gość pisssanka
nic specjalnego - no i nawet na polskim sie znasz nie za dobrze!!! Nawet nie przypuszczalam , ze tak swiatla osobistosc nie zrozumie mojej mojej figury stylistycznej , kurka za pierwszy milion -ktorego sie dorobisz w zyciu - wez korki !

napisałam bański zamiast bański, to cię tak zabolało ? :O a milionów chyba nigdy się nie dorobię :D oh well... 🖐️

zamiast bańki* ;)