Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka31

STYCZNIÓWKI 2012

Polecane posty

a ja dziewczynki własnie piję colę. wczoraj tak źle sie czułam, ze poprosiłam męża, by mi kupił i faktycznie "odgazowała" mnie :D co do kasy pierwszeństwa gosiu, to ja (nie, nie teraz, ale jak byłam w zaawansowanej ciąży z tesią) wyprzedzałam "towarzystwo" i wykładałam swój towar zaraz po kliencie, którego własnie obsługiwała pani. chyba, ze stali starsi ludzie, ale nie, nie pamietam, zeby mi sie tacy w kolejce zdażyli, natomiast młody chłystek zaczął mnie opieprzać, ze mu sie przed nos wtrącam. brzuch miałam już naprwdę duży, tylko idiota by nie widział. skwitowałam mu tak "zrozumiałabym, gdyby było napisane, bo może znaczyłoby to, że nie potrafisz czytać, ale chłopcze, tu jest obrazek narysowany, to nawet analfabeta wie co on oznacza". nie piszę, ze zawsze tak jest. sa tacy i tacy. jechałam w 9 m-cu ciąży (a przytyłam 20kg, więc było widaaaaać, ze to ciąża) na uczelnię. tramwaj przepełniony. szarpało, rzucało, nie miałam jak sie obronić, bo zewszad ludzie napierali i wduszali mój brzuch to w siedzenie, to w rurę, więc wpakowałam swój brzuch między siedzenie a rurę. dziewczyna odwróciła głowę. chyba na znak, ze nie zauważyła, ze jej pół świata zasłoniłam :D nie zeszła. ale widząc to inna (3 siedzenia dalej) zawołała mnie, bym usiadła. nie powiem. byłam jej bardzo wdzięczna, bo ostatnią rzeczą jaką chciałam zrobić to zacząć rodzić w tramwaju lub dopóścić do jakiegoś urazu dziecka.

donia do kąta za tosty :o:D ale podałaś mi fajny pomysł, gdyz mam taki przedwczorajszy chlebek, więc zrobię sobie na kolację tosty, tylko, ze do kolacji jeszcze tyle czasu 😭

no właśnie - narobiłaś mi smaka na te tosty.... też jestem ciągle głodna, będę ważyła chyba ze 100 kg

Gość martini657
To i ja się dopiszę- patrz 3 stycznia :) Gosiaczek 126__26______31.12_____Raszyn_________? czarna1992____19______01.01_____ Bielsko Biała____ ? madziatek_____26______01.01_____ Warszawa______ ? kika79________ 31_____ 02.01_____ Rzeszów________? Aniela6________26______02.01_____ UK_____________? Gosia32________32_____03-01_____Warszawa_______? martini657______23____03.01______Warszawa_______?Madzia_mi_____ 21_____ 04.01____ Warszawa_______? inka1989______ 21_____04.01_____ Wadowice______? spiderka_______28_____ 05.01_____ Tarnów_________? Naleen________28______05.01______Grudziądz______? Aguniek0121___27______05.01______Lublin__________? moniś_86______25______07.01______Warm.-Maz.____ ? Ana Lena______28______07.01______Warszawa______? Camilla2011____24______08.01_____Sucha Beskidzka__? foxy30________30______08.01 ____ śląskie__________? monia555______25______08.01____ S. Beskidzka_____? Sandra________28______08.01______Kielce_________ ? kasiek1984____ 27______09.01_____ Wrocław_______? hannam_______ 23______09.01_____ trójmiasto_____ ? Mig_otka______23______09.01_____ Tarnów________ ? Groszek 25____ 25_____ 10.01_____ Szczecin_______ ? kizia__mizia___ 25_____ 10.01_____ Wrocław_______ ? Mufi__________ 28_____11.01_____ Rzeszów_______ ? Ivona82_______29_____11.01______Zachodniopomorskie-chłop czyk m0nik@_______ 28_____ 12.01_____ Bielsko-B____95% dziewczynka jasmin_82 _____29 _____12.01 _____ Bielsko-Biała ____chłopczyk??? Shagyy________25_____ 12.01_____ Wielkopolska____? jagódka_1984__27_____ 12.01______Śląskie_________ ? fillipinka_______27_____ 13.01 _____ Białystok_______? Rimela________ 29______14.01______śląskie_________? DoniaJulia_____31______14.01_____ Oświęcim_______90%Dziewczynka Aless__________32_____15.01_____ Kraków________ ? Agnieszka@...__27_____ 15.01_____ UK ____________? kokosznel _____ 22_____ 15.01______ Rzeszów_______? kasiczek159____21_____16.01_____ Tychy__________? youstta_______ 28_____17.01______ Wrocław_______ ? -cukierkowa-___20_____18.01______ Dolny Śląsk______? Emma9999_____ 25_____18.01______ Kraków________ ? ivonne36______ 36_____ 18.01______Gdynia_________? EdZiA ________ 25_____18.01______Głogów_________? Ebel__________ 33_____ 20.01______ Głogów________ ? zoooja________ 23_____21.01______ Podkarpacie____ ? alexxxxx_______28_____21.01______ zachodniopomorskie agniesiulka_____31_____22.01_______Poznań________? kat-har-sis_____25_____22.01______ Warszawa______? Agus83________28_____22.01______Konstancin-Jeziorna__? Alka28_________28_____23.01_______Warszawa_____? Vivanilli________21_____24.01______ Śląskie_________? MelisQa _______ 22_____24.01______Poznań_________? iti___________ _34_____25.01______ Toruń_________ ? ira1___________27_____25.01______ Niemy _________? Cama_85______ 26_____27.01______ Gołymin________ ? rozsan ________25_____27.01______ Szwecja-Uppsala_? Yeeta86_______25_____27.01_______Łódź edkar2________32_______?_________ Kraków________? Natalucha_____ 22_____ 28.01_______trójmiasto _____? polajanka______30_____ 28.01_______Dolny Śląsk_____? dziewczynki a w którym tygodniu dowiedziałyście się o płci?

Gość elzuniaw1
ja biorę pregnaplus, podoba mi się ze względu na to, że nie ma wszystkich witamin od A-Z tylko te niezbędne, żelazo, jod, cynk, kwas foliowy, b6, b12 i olej rybi chciałam - przyznam - zmienić na inne (bo te jednak są dość drogie), ale a to w jednych nie ma jodu, a to nie ma żelaza, boję się też przyjmować taką całą paletę witamin, nigdy nie brałam i dobrze się czułam jedyne co to chyba mi żelazo spadło więc pewnie lekarz zasugeruje jakiś dodatkowy preparat z żelazem straszną mam dziś depresje, wstałam tylko na siku, sprawdzić co u was i zaraz lecę z psem a potem pewnie znowu łóżko i tak do wieczora aż mąż wróci u nas w laboratorium na pobraniu była duża kolejka i miałam nadzieję, że mnie wcześniej zawołają (u nas są numerki i wyświetla się kolejność), ale poszło za koleją :) na szczęście szybko sprawę załatwiłam bo bałabym się, że zasłabnę w końcu stojąc tam :/

To i ja sie dopisuję jestem ostatnia :):) Gosiaczek 126__26______31.12_____Raszyn_________? czarna1992____19______01.01_____ Bielsko Biała____ ? madziatek_____26______01.01_____ Warszawa______ ? kika79________ 31_____ 02.01_____ Rzeszów________? Aniela6________26______02.01_____ UK_____________? Gosia32________32_____03-01_____Warszawa_______? martini657______23____03.01______Warszawa_______? Madzia_m i_____ 21_____ 04.01____ Warszawa_______? inka1989______ 21_____04.01_____ Wadowice______? spiderka_______28_____ 05.01_____ Tarnów_________? Naleen________28______05.01______Grudziądz______? Aguniek0121___27______05.01______Lublin__________? moniś_86______25______07.01______Warm.-Maz.____ ? Ana Lena______28______07.01______Warszawa______? Camilla2011____24______08.01_____Sucha Beskidzka__? foxy30________30______08.01 ____ śląskie__________? monia555______25______08.01____ S. Beskidzka_____? Sandra________28______08.01______Kielce_________ ? kasiek1984____ 27______09.01_____ Wrocław_______? hannam_______ 23______09.01_____ trójmiasto_____ ? Mig_otka______23______09.01_____ Tarnów________ ? Groszek 25____ 25_____ 10.01_____ Szczecin_______ ? kizia__mizia___ 25_____ 10.01_____ Wrocław_______ ? Mufi__________ 28_____11.01_____ Rzeszów_______ ? Ivona82_______29_____11.01______Zachodniopomorskie-chłop czyk m0nik@_______ 28_____ 12.01_____ Bielsko-B____95% dziewczynka jasmin_82 _____29 _____12.01 _____ Bielsko-Biała ____chłopczyk??? Shagyy________25_____ 12.01_____ Wielkopolska____? jagódka_1984__27_____ 12.01______Śląskie_________ ? fillipinka_______27_____ 13.01 _____ Białystok_______? Rimela________ 29______14.01______śląskie_________? DoniaJulia_____31______14.01_____ Oświęcim_______90%Dziewczynka Aless__________32_____15.01_____ Kraków________ ? Agnieszka@...__27_____ 15.01_____ UK ____________? kokosznel _____ 22_____ 15.01______ Rzeszów_______? kasiczek159____21_____16.01_____ Tychy__________? youstta_______ 28_____17.01______ Wrocław_______ ? -cukierkowa-___20_____18.01______ Dolny Śląsk______? Emma9999_____ 25_____18.01______ Kraków________ ? ivonne36______ 36_____ 18.01______Gdynia_________? EdZiA ________ 25_____18.01______Głogów_________? Ebel__________ 33_____ 20.01______ Głogów________ ? zoooja________ 23_____21.01______ Podkarpacie____ ? alexxxxx_______28_____21.01______ zachodniopomorskie agniesiulka_____31_____22.01_______Poznań________? kat-har-sis_____25_____22.01______ Warszawa______? Agus83________28_____22.01______Konstancin-Jeziorna__? Alka28_________28_____23.01_______Warszawa_____? Vivanilli________21_____24.01______ Śląskie_________? MelisQa _______ 22_____24.01______Poznań_________? iti___________ _34_____25.01______ Toruń_________ ? ira1___________27_____25.01______ Niemy _________? Cama_85______ 26_____27.01______ Gołymin________ ? rozsan ________25_____27.01______ Szwecja-Uppsala_? Yeeta86_______25_____27.01_______Łódź edkar2________32_______?_________ Kraków________? Natalucha_____ 22_____ 28.01_______trójmiasto _____? polajanka______30_____ 28.01_______Dolny Śląsk_____? mon1czka25____28______31.01_______Ostrowiec Św._______?

Gość rozsan
Dziewczyny jak tak patrzę na tą naszą tabelkę, to się zastanawiam ile w niej jest prawdy??? pewnie bedą maluszki które się pospieszą i może urodzą się jeszcze w tym roku??, albo bedą na tyle zadomowione z brzuszkiem że dopiero w lutym się porodzą..iekawa jestem czy chociaż jedna urodzi w terminie???

Gość martini657
rozsan podobno dzieciaczki urodzone po terminie są bardzo inteligentne więc ja nie mam nic przeciwko :)

Witajcie, ja dopiero siadłam żeby was poczytać. Witam gorąco nowe styczniówki :) Edzia:) - nie dość że z jednego miasta to chyba mamy tak samo na imię , ja jestem Edyta :) . Mój termin po ostatnim USG też się zmienił na 18.01 :) A na jakim osiedlu mieszkasz? Dziewczyny ja to chyba mam szczęście bo od kiedy jestem w ciąży to nie było kolejki jak zdawałam krem, a i w autobusach bezludnie(ale bardzo rzadko jeżdżę) ;)

martini657 ja się dpwiedziałam, że będzie chłopiec w 16 tyg.

Mam nadzieję ,że i my się dowiemy kto mi w brzuszku siedzi :) he he dziewczynki mam pomysł na jutrzejszy objad :)na samą myśl ślinka mi leci ;P

cama dawaj przepis :D ja miałam na kolację doniowe grzanki z serem :D wyszły pycha. ja do tego dodaję zawsze ogórka kiszonego, chrzan, musztardę i ketchup i czasem szyneczkę :D ummm na samą myśl znów sie zrobiłam głodna :D

Gość rozsan
A za mną chodzą zwykłe grzanki natarte czosnkiem i z masełkiem, w prostocie siła....

A ja na kolację zjadłam chlebek smażony w jajku :), tak mi naszła na to ochota, pycha :)

Gość tojah
Witam z wieczora! chyba dziś z 5 stron spłodziłyscie! szaleństwo:-) U nas ok. Dzień minął spokojnie. Byłam na depilacji nóg i pach i Mała siedziała w wiekszości ze mną na fotelu i oglądała dzielnie co pani mamusi robi. I umówiłam się już na USG połówkowe, na koniec sierpnia - dokładnie to bedzie 21tc i 5d. Nawet wybrałam sobie lekarza, u którego w pierwszej ciąży robiłam to badanie, bo za kazdym razem wypuszczał nas z gabinetu z radosnymi minami i uszczesliwionych. Wierzę,ze i tak bedzie tym razem. I chciaąłm sobie zakupić witaminy z DHA,ale te, które ostatnio zażywałam,czyli Feminatal są u nas chyba nie do zdobycia, bo dwie apteki odwiedziłam i nie dostałam (z zlaezy mi na nich,bo mimo,ze drogie, to dziecko po nich mi się genialne urodziło i mam nadziae,ze drugie też takie będzie hihih) i kupiłam Pregnaplus. Lekraka powiedziała,ze mam kupić które chce. No to kupiłam. :-) Agniesiulka - miałam wczoraj pytać, co u Ciebie, ale nie zdażyłam i potem nie miałam już wejscia na komp. Gratulacje ogromne. Ja kazdemu mówię po egzaminie, nieważne jak, wazne ze z głowy i masz kilka lat spokoju. :-) I powiedz,bo pisałaś,ze dali Tobie wymówienie z pracy. Co w związku z tym? musieli przedłużyc do dnia porodu,a potem? Bo równoczesnie piszesz,ze będziesz pracować,ale już bez poświęceń ;-) A w ogóle to zazdroszczę wam umiejśtności zabaw z dziećmi, znajomości piosenek, rymowanek. Mam kumpelę z przedszkola, jak ona się cudnie bawi z synem, rymowanki, tańce.. Ja ledwie jakieś ogórki i zuzie - lalki nieduże znam ;-) Aless - no widzisz! Wam też pogoda dopisała i wszystko bosko się udało! Gratulacje i najlepszego na nowej drodze życia! Rimel - już TY nie kombinuj. Weszłysmy w II trymestr i teraz tylko góry przenosić,a Wy coś tam sobie bzduracie w głowach. :-) Podobnie elzuniaw. Moniczka - tak to niektóre mają... okres w ciąży. :-) I dlatego czasem dowiadują się w 4 miesiącu o ciąży. Ale się Tobie trafiło. I wiem coś o wypoczywaniu kiedy ruchliwe dziecko w domku jest. Nie da się. Witam nowe dziewczyny! :-) Gosia - już miałaś glukoze? Nie pamiętam kiedy ją ostatnio miałam robiona,ale nie wspominam dobrze. Wypic wypiłam,ale potem mnie mdliło,a tam czekac godz trzeba było. i grzecznie siedzieć. Aguniek - mnie też pomidory wciągneły. Teściowa z działki przywozi i podrzuca co jakiś czas. eh.. Martini - oby poszło pozytywnie z tym zwolnieniem,bo to troszkę kpiny,ze nie chcą dać. Łaska jakaś? Zwłąszcza jak się nalezy. Jeszcze się odniosę do Waszych wpisów o ustępowaniu miejsca i takich tam ekscesach kasowo sklepowych. Dziewczyny! O wolne miejsce trzeba poprosić - to norma w dzisiejszych czasach- z nie złościć się,ze ktoś nie dojrzał. Nie wiem czy Wy macie już taki duże brzuchy -w 4 msc,ze uważacie,iż wszyscy o Waszej ciązy wiedzą i ją zauwazaja? Wątpię. MNie poprzednio w 5 wywaliło dopiero,wczesniej nikt się nawet nie domyslił. I mnie się już zdarzyło gafę strzelić i ustępować pani ,która -jak się okazało- była przy tuszy,a nie przy nadziei. Głupia sytuacja. Nawet kumpeli z daleka gratulowałam kolejnej ciąży,a ona z zimnym wzrokiem wycedziła,ze w żadnej ciąży nie jest. WYglądała na 8 miesiąc. Serio. Ale bardzo długo jej nie widziałam. GŁupia sytuacja jak diabli. Jej było pewnie cholernie przykro. Zatem teraz się pilnuję :-) W poprzedniej ciąży,bedąc w 4 miesiącu omal nie zemdlałam w tramwaju, miejsc wolnych brak i nikt nie miał pojęcia pewnie,zem w ciąży - wysiadłam szybko,zamiast poprosić kogoś o miejsce. Potem się już tego nauczyłam. :-) A już w kasie pierwszeństwa, to zauwązcie,ze każdy kto nie jest uprzywilejowany i tam stoi,to najzwyczajniej w świecie kombinuje,by szybciorem i fuksem być obsłużony i nie postać za długo i nawet jak przypadkiem dojrzy ciężarną,to albo udaje,ze jej nie widzi,ale często w ogóle (profilaktycznie) się za nimi nie ogląda,bo to by oznaczało,ze trzeba ją przepuscić i odstać dłużej,a to się mu nie kalkuluje. Trzeba przejśc do przodu, do kasjerki i zgłosić ze jest się w ciąży, to obsłuży od razu,albo głosno powiedziec ludziom w kolejce, ze prosisz o przepuszczenie, bo masz takie prawo. Pamiętam jak pierwszy raz korzystałam z tego przywileju, byłam w lużnej bluzie i pewnie niektórzy już wiedzieli,ale udawali,ze nie widzą.. Podeszłam do przodu i poprosiłam o przepuszczenie, to jak się młode 3 laski oburzyły,ze każdy może tak powiedziec,ze w ciązy - ale jak mąż na nie ryknał to już była cisza. Niestety. znieczulica panuje i trzeba o swoje walczyc. :-) Prosze się nie oburzać,tylko nauczyc egzekwować swoich praw. I pamiętajcie,ze nie zawsze kazdy Wam ustąpi,bo może być taka młoda laska jak rozsan,która jest po operacji kregosłupa i nie da rady odstać. TO tyle. przepraszam,ze ciągne wątek,ale możecie na mnie się oburzać, jeśli uważacie,ze głupoty pisze,ale będę się bronić hihi bo swoje już przeszłam w poprzedniej ciąży i jak się samemu nie upomni to ludzie Wam często sami z siebie nie pomoga. Niestety. Ale ja uwązam,ze uśmiechem i grzeczna prośbą mozna cuda zdziałać :-) No i jeszcze przypominam,ze to publiczne forum i jeszcze częśto się spotkamy z cudownymi "życzliwymi"pomarańczówkami - do tego też trzeba mieć dystans :-) Cama - masz możliwosć zamawiania Fembion na www.doz.pl? zawsze odrobinę taniej. Ja też polecam te witaminy,ale zamiast je zamówić, to poszłam na żywca i nie dostałam w aptece. I też wczesniej brałam 1. DoniaJUlia - kurcze, jakbym miała taką figurę po dwójce dzieci to bym jadła te 6 kromek co godzinę hihi.. Ależ TY masz geny! Gosia - łazanki! Ależ mi smaka narobiłaś. Uwielbiam,a nie jadłam ze 100lat. I cóż cola to nie jest idealny napój w ciąży,ale jak organizm woła, to nie wolno z tym walczyc, byle w rozsądnych ilościach :-) Yeeta86 - znam ten przepis, tylko na 4kg ogórów. Bomba są. do wódeczki zwłaszcza. A teraz do obiadu. :-) Bede niedługo robić. i potem rozdaje po słoiczku rodzinie. O tak.. o jedzeniu tu głównie piszecie.. bo to forum kulinarne :-) Dobrej nocy dziewczyny! :-)

dawno mnie tu nie bylo i widze że juz niecałe 40 stron przybyło :) ja ostatnio nie mam non stop czasu, po pracy dwa razy w tygodniu ucze dwóch kuzynów angielskiego - biedaczki w wakacje ich męczę, ale jeden z nich teraz idzie do ostatniej klasy i będą go przydzielali do słabszej albo mocniejszej klasy na podstawie angielskiego :( Niedawno wprowadziliśmy sie do mieszkania i teskno mi za domem, dlatego stwierdziłam, że szkoda mi wypłaty jednak i mamy działkę i fajnie byłoby wybudowac dom jak najszybciej by dzieci tam wychować no i zaczęłam dzwonic po żłobkach... mam zaklepany na wrzesień 2013 - nawet w dwóch się w kolejce łapie, a na wrzesień 2012 w jednym z nich jest szansa - zobaczymy co będzie bo jestem 51-52 w kolejce. Żal mi oddawać tak małe dziecko ale moemy z męzem tak ustawić sobie godziny pracy że dziecko będzie w żłobku od 7,30 do 13,30 dopóki ja będe karmiła a potem do 14,30, więc i tak nie jest źle - jeździlibysmy osobnymi samochodami do pracy ja na 6 a on na 8. jesliby była opiekunka to na jeżdzenie dwoma autami nie byłoby szans finansowo - pracujemy naprzeciw siebie w tym samym mieście i wtedy opiekunka na 9h ... wole 6 godzin żłobka tym bardziej, że gdy była tam grypa to zawsze w wyjatkowych sytuacjach moge podrzucic mojemu tacie bo pracuje na zmiany, prababci chrzestnej, ale to tak na wyjątkowe okazje bo wszyscy pracuja :( a wy jak organizujecie potem pracę i opieke nad dziećmi?

Dzień Dobry Mamusie! Jak się spało? Ja jużdawno po śniadanku, a już myślę o drugim śniadanku :P Rozsan, z tymi terminami to będzie fajnie. Ja jakoś czuję od początku, że do 8 stycznia będzie po wszystkim. W pierwszej ciąży termin miałam na 27 stycznia, urodziłam 15 sty. Druga ciąża , termin na 2 stycznia, urodziłam 1 sty. A teraz jak będzie zobaczymy :) Najważniejsze dotrzymać do 36 tc, wtedy można rodzić :P Tojah, dziękuję bardzo. No takie jakieś te geny mam, nie ważne ile jem, przytyć nie mogę :P http://www.fotosik.pl/search.php?search=doniajulia

dzien dobry wszystkim, czyzby wszystkie spia, a reszta zapracowane... Ale produkujecie tych stron, nie nadozam czytac he he Ja przu kupku cieplej kawy zbozowej, od prawdziwej mnie odzucilo... Dzis czeka mnie latanie po biorach ech a potem sprzatanie, trzeba sie zabrac do roboty przed urlopem.... A ktore to dzis maja wizyte???? lubie czytac dobre wiesi, wiec czekam

Hej kochane ja własnie wsuwam sniadanko mleczko z bułeczka :) jakoś dzis nie mogłam spać obudziłam sie o 2 nad ranem mysz nam się gdzieś zadomowiła bo piszczała cały czas :( ehhh trzeba się pozbyć teraz gryzoni....Jesli chodzi o przepis na obiadek to wymarzyłam sobie Kurczaczka w tej przyprawie chrupiące kąski pieczone bez tłuszczu do tego ziemniaczki pieczone i surówka z kapusty pekińskiej z pomidorkiem paptyką ogórkiem kiszonym :) no to moze tyle :) Smacznego życzę :)

Gość rozsan
Witajcie dziewczyny, trzymajcie za mnie mocno kciukasy. Idę do spółdzielni powiadomić ich że jestem w ciąży i czy przyspieszy to otrzymanie przez nas mieszkania...bo z drugiej ręki płacimy okropnie duże pieniądze....niby u nich obowiązuje kolejka tylko internetowa i chodzenie nic nie daje, ale nic mi nie zaszkodzi jak pójdę i powiem w czym rzecz...

Gość elzuniaw1
witajcie wszystkie mamusie :) jagódka_1984 - nie żartuj, że już są kolejki na 2013 na żłobek :(, ja nie mam bladego pojęcia jak zorganizuję sobie życie po przyjściu na świat dziecka, ja nawet nie wiem gdzie będę mieszkać po porodzie, wolę o tym nie myśleć nawet :( rozsan - powodzenia :) no, ale chciałam wam pokazać, że mam również inne rozrywki niż zamartwianie się o to i tamto: http://imageshack.us/photo/my-images/600/dsc00993c.jpg/ oto efekt wczorajszej pracy zespołowej mąż+żona :) ale mnie wzięło wczoraj wieczorem na sernik na zimno :)

elzuniaw1 ale smaka narobiłaś tym serniczkiem ja dziś szarlotkę bedę robić z pianka :)

Cześć dziewczyny :) ale robicie smaki od rana a ja jeszcze śniadania nawet nie jadłam wczoraj miałam dziwny dzień tylko jadłam i jadłam i ciągle byłam głodna:D teraz pustki w lodówce i muszę czekać bo pojechali na zakupy a ja biedna już nawet nie mam co jeść zjadłam wczoraj zapasy chyba na kilka dni nawet chlebusia zabrakło:D a co do słodkości to ja planuje zrobić ale chyba to jutro kremówkę i takie ciasto kruche z borówkami amerykańskimi :) a co do zapisów do złobka masakra co się teraz dzieje, znam dziewczyny które jeszcze nie były w ciąży a już rezerwowały terminy ... sama nie wiem jak ja zrobię bo przydało by się pójść do pracy szybko bo domek kupujemy a na razie z kasą krucho ale z drugiej strony nie wiem czy bym takie maleństwo zostawiła samo..

Gość martini657
rozsan a jak starasz się o mieszkanie? Z tym zwolnieniem to pani kierownik odpisała, że dostanę zwolnienie, przy czym delikatnie zaznaczyła, że to lekarz decyduję, czyli w końcu nie wiem czy dostanę... a z tym jedzeniem to moje kochanie ma zachcianki, ja w ogóle, ostatnio zażyczył sobie kwaśną szczawiową :)