Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lookatmenow

Czy możliwe jest ze zajde po tym w ciąże?

Polecane posty

Gość lookatmenow

hej, ostatnio kochałam sie z moim chłopakiem bez zabezpieczenia ale nie doszedł we mnie, doszedl na moj brzuch apotem palcami z dosc duza iloscia spermy wprowadzil je do srodka, potem za jakies 20 minut znowu sie kochalismy , czy mozliwe jest ze zajde w ciaze? dodam ze 10 kwietnia mialam okres cykle mam 27 dniowe wiec wypadal w ten dzien akurat kiedy to było owulacja.

Gość pudernicaaa
tu gdzies na forum oglasza sie wrozka, zapytaj sie jej o zdanie :D

Gość lookatmenow
No tak wrozki nie spytam :P Tu nie chodzi o przypuszczalnie czy jest szansa pewnie jakas jest ale zna ktos jakies takie przypadki ?? W sumie nie sluszalam o ciazy z palca; p

Gość Wyszkowianka76
Ja mam podobny problem.Sperma znalazła sie u wejścia do pochwy a to były moje dni płodne-eh.....Albo będę miała pecha albo duzo szczęscia.czytałam w necie ,że plemniki moga dotrzec w wewnątrz narzadów rodnych i ciąża jest jak najbardziej mozliwa:(

Gość lookatmenow
No to jak mi wsadził do srodka palce z nasieniem to juz calkiem jest to mozliwe. @ mam miec dopiero 7 ale jako ze mam matury teraz to moze przez stres mi sie przesunac .. ?

Gość Picks
zrob test w dniu, kiedy wypada miesiaczka. to ze palce a nie penis wprowadzily sperme do Twojej pochwy, to zadna roznica dla komorki jajowej!

Gość Zgadzam
sie z opinią powyżej:P

Gość lookatmenow
Będe mamą! Będe mamą!

Gość Zgadzam
Robiłaś test?

Gość zuza8555
pewnie ze jest szansa

Pewnie, że jest to możliwe, niestety.. ;) Też kiedyś miałam takiego stresa, teraz mam tester owulacyjny Afrodyta. I już nie mam niepotrzebnych stresów czy aby na pewno w tym dniu miałam owulację, bo prawda jest taka, że samemu ciężko jest obliczyć kiedy owulacja może nastąpić. Kup sobie TesterAfrodyta, działa na ślinę, nie na mocz tak jak te najpopularniejsze i w sumie najmniej praktyczne. W prosty sposób sprawdzasz czy masz owulację czy nie i już nie głowisz się bo i po co.

Gość Hania Kluczyk
Widzę, że nie jestem jedyna która używa Afrodyty. Ja kupiłam co prawda niedawno ale sprawdza się. Nie chce mieć juz stresów kiedy na 100 % mozna a kiedy nie...

Gość Angelka pozn
Więc skoro były to Twoje dni płodne to po co się bawiłaś bez zabezpieczenia? chyba że dopiero po fakcie sobie obliczałaś....ja np używam Cyclotest 2 Plus taki monitorek pokazuje mi dni płodne i nie płodne. W dni płodne trzeba bardziej uważać po prostu

Gość made in germany
Zgadzam się w pełni z Angelką. Typowa nieodpowiedzialność. Zauważyłam, że to forum jest pełne takich wątków "czy jest możliwe, że zajdę w ciążę?" Niedługo moderatorzy będą musieli nową kategorię stworzyć ;/ Zgadzam się co do komputerka i Afrodyty. 5 min i się czy ma się dni płodne. To nie, lepiej się zabawić i po fakcie denerwować ;/

Gość Mmaaggdda
Jasne, ze jest to możliwe. A poza tym jeśli nawet nie skończy w Tobie to i tak występuje prawdopodobieństwo, jeszcze przed wytryskiem wiele plemników sobie wędruje ;P