Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyn2323

moja dziewczyna niechce sie zemna kochac...

Polecane posty

Gość blondyn2323

niewiem co jej jest...nieto ze niechce wogole ale robi to rzadko...najczesciej po joincie zasypia...

Gość no to masz przerąbane
szukaj nowej kobiety, szkoda życia

Gość blondyn2323
jestesmy ze soba rok i dwa miechy przewaznie bylo ok....ale teraz ona chodzi smutna...mamy male problemy, ale ona czyta na necie np o sexie...porady i te babskie bzdety, ale kochac,,,..jakos jej sie niechce...ma wspaniale cialo sexy a mowi ze jest brzydka i gruba....jest nawet odrobinke za chuda...ale no czemu ona niechce sie kochac...zdradzac niezdradza...palimy czasami jointa w lozku patrze a ta spi

Gość tratatatatarata
przyczyn moze byc wiele-najprawdopodobniej kłucicie sie ostatnio czesto, a moze po prostu-przyjmij do wiadomosci,ze JESTES ZLYM KOCHANKIEM! Czy ty wogole starasz sie ja zaspokoic? kolejnym powodem moga byc problemy,ktore ma w ostatnim czasie,niekoniecznie zwiazane z toba. moze tez trafiles na zly tydzien cyklu... wez wszystkie rady pod uwage, ale na Boga nie zmieniaj dziewczyny! najlepiej pogadaj z nia,ale nie z pretensjami, tylko czule zapytaj" co sie kotku dzieje?" czy trzeba byc kobieta zeby na to do jasnej anielki wpasc?

Gość blondyn2323
dodam ze w lozku zawsze nam sie swietnie ukladalo bylo super wrecz a teraz...tydzien i nic...zasypia.. wiem ze to tez stres bo duzo stresu teraz mamy ale ja juz niewiem czy to przesilenie wiosenne czy jaki h?? mieszkamy ze soba normalnie i wogole no klocimy sie troche..jest wspaniala naprawde niezdradza jointa zapali posmieje, posprzata zwierzyc sie mozna ale teraz sie czuje jak przyjaciel... czy niejestem dobrym kochankiem?? no coz ...tego bym niepowiedzial bo...no sami wiecie kiedy kobita odlatuje

jestes kiepski w te klocki... ot co. jakbyś dawał jej przyjemność to sama by cię do łóżka zaciągała

robiz w łóżku coś co jej się nie podoba , a ona sie boi o tym powiedzieć, żeby cie nie urazić. Może jesteś za mało czuły, może za mało pośiwęcasz czasu na grę wstępną, może kochasz się z nią w pozycji której ona nie znosi ale robi to tylko dla ciebie, może za dużo od niej wymagasz, powodów może być wiele. I jeśli masz dziewczyne skromną i skrytą to nie powie ci wprost. A może być tak ze śmierdzi ci z japy, albo cuchną ci gacie i też jej głupio zwracać ci uwage. Najlepiej będzie jak przez jakiś czas będziesz zasypiał razem z nią , w objęciach. Niech poczuje że nie jest tylko twoją dupą. Daj jej odczuć że się o nią troszczysz, opiekujesz........

Gość ;.,dxsa;.,
pewnie za mało jej płacisz teraz wszystko drożeje , seks też

Gość blondyn2323
Prazynka_87 robiz w łóżku coś co jej się nie podoba , a ona sie boi o tym powiedzieć, żeby cie nie urazić. Może jesteś za mało czuły, teraz mi przyszło do głowy , że to może o to chodzi? kilka tygodni temu miałem fazę, żeby bawić sięw gwałt albo w pedofila i mówiłem jej chodź do tatusia , komm zu papa ! i klepałem ja w pośladki myślałem że jej sie podoba ale własnie od wtedy jakoś unika seksu