Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZNIESMACZONAnaMAXA

MAJKA - CO ZA OKROPNE IMIĘ! OKROPNE I OKLEPANE!

Polecane posty

Gość aaaaaauuuuuuuuuuuuuuu
majka srajka .. nie wyobrazam sobie doroslej powaznej kobiety przedstawiajacej sie jako Maja;/ przeciez to zalosnee jest

Gość mama majki
a co Ci tak przeszkadza w tym imieniu mało oryginalne ?to może Ty nazwij swoją córkę kupka na 100 % będzie tylko ona je nosiła :( pochwal się jak Ty masz na imię i Twoja córka ?pusta jesteś i tyle a móżdżek masz nie większy niż kanarek:(ktoś powiedział że to moda po jakimś serialu :( drogie mamusie nie każda tutaj siedzi i namiętnie ogląda seriale bo brak jej pomysłów na imię dla córki ! niektóre dają to imię po Babci ,Cioci itp a Wy kochane co tak krytykują pochwalcie się imionami Waszych dzieci i Waszymi ciekawe czy takie niepowtarzalne są?

Gość 3krotka333
Ja nie wiem gdzie wy mieszkacie,że macie w otoczeniu same Maje? Wśród moich znajomych i ich dzieci jest tylko jedna dziewczynka o tym imieniu. A imię jest ładne.Za to będąc w podstawówce miałąm w klasie 4 Michałów i 5 Agnieszek,to są dopiero oklepane imiona!

Gość Majka=obciach
mama majki - ja ci moge napisać - mam na imię Katarzyna, siostra Łucja, brak Mikołaj i powiem ci, że oczywiście może i Kaśka oklepane, ale z tą różnicą, że moja mama nie miała w swoim otoczeniu żadnej Kasi, dlatego dała mi tak na imię-pytałam ją o to, i jak chodziłam do przedszkola i potem do podstawówki byłam jedyna o tym imieniu w całej klasie. Dopiero jak byłam w liceum doszła jeszcze jedna Kasia, no ale nie 10 czy 15 Mai!!! bo tak nastanie jak twoja latorośl pójdzie do szkoły, zapytaj sie jej wtedy czy jest szczęśliwa nazywając sie tak samo jak połowa dziewczynek w klase? :O i nie idę ślepo za modą ani większością mam która tak nazywa swoje dzieci, mam synka Bartosza, jedyny jakiego znam, w przeciwieństwie natomiast do równie popularnych Kubusiów i Filipków, bo tych też od fulla a teraz możesz mnie zjechać

Gość Majka=obciach
zresztą .... wszystkie mamy Mai, będą zawzięcie bronić swojego stanowiska (no bo w sumie która mama nie będzie bronić dziecka?!), a ja bedę w opozycji, w sumie wasza sprawa, mi nic do tego. pozdro

Gość mama majki
nie będę po nikim jechać nie mam 5 lat a imiona które napisałaś nie są oryginalne ładne ale niestety dużo dzieci tak ma na imię :( być może w waszym otoczeniu jest masę Majek w moim nie! i wybaczcie ale co Was interesuje jak ktoś daje dziecku na imię ? czy ktoś ślepo podąża za modą czy jak pisałam kieruję się czymś innym nie wasza sprawa!!! nie imię świadczy o oryginalności danej osoby a jej charakter , widać Wam jest to obce :( nie ma imion niepowtarzalnych i gdybym napisała tutaj że Karol to oklepane imię to zapewne zleciałoby się stado takich zdesperowanych bab jak Wy co większych widać problemów niemają :(

Gość willow28
Majka co lize psu jajka..;)

Gość amber valetta
ja ostatnio na osiedlu u nas w Lodzi widzialam trzy wozki z debilnymi tablicami rejestracyjnymi-MAJA..:( Jest sie czym chwalic,nie ma co :(

Gość nie podoba mi się to imię
🖐️

Gość Jestem tego samego zdania
Majkami nazywają w rodzinach patologicznych, sama znam taką rodzinę no i jest w niej oczywiście Majka

Gość FRYTKA z BB
zmieniła imię z agnieszki na majkę - od razu widać jakiego pokroju dziewczyny noszą takie imię, wiadomo czym zasłynęła

Gość malutka tutka
Za niedługo urodzę córkę. I właśnie zastanawiam się nag kwestią imienia. Zawsze podobało mi się imię Nikola, ale tak samo jak Maja, Olivia, Julia to oklepane imię. Jak Wasze córki mają na imię??? bo mi żadne się nie podoba :( a przecież dziecko musi mieć imię :P

nazwij tak jak ci sie podoba ale majka to rzeczywiscie brzydkie imie i nie dla powaznej kobiety np jak to brzmi pani prof Maja :/ zalosnie albo nawet mgr Maja hahaha

Gość Do malutka tutka
majka okropne, nie brałabym go pod uwagę ale np. Kinga, Aleksandra-Ola, Iga, Milena, ... zaraz mnie ktoś tu zjedzie za te imiona ale od razu mówię że żane z tych imion nie jest moje i nie mam córki:P

Gość hgbvfdc
tez nie rozumiem tego zachwytu nad Majką, a niektóre mamy nawet odmienic nie potrafią tego imienia - znajoma kupiła córce torta na urodziny z napisem; "100 lat Maji"... :o Ma być Mai ludzie! Maja jest oklepana prawie jak Julka

Gość Dokładnie!!!!!!!!!!!!!!
Moja znajoma identycznie odmienia i pisze to imię - MAJI zamiast MAI i to na formu publicznym na pportalu społecznościowym - nadaje dziecku takie beznadziejne imię i nawet nie wie jak się je pisze!!!!!!!!!!!! Mnie się nawet podoba Julka ale przez ten przesyt chyba bym tak nie nazwała dziecka, to już jest śmieszne, robią rankingi najpopularniejszych imion a ludzie dalej tylko nimi nazywają dzieci.

Gość Faktycznie obleśne
imię idealne dla patologii!

Gość Ania23L
Ja codziennie słysze jak moja sąsiadka woła majka majka chodź piesku do domu :p ale mnie też wkurza moje imie ania u mnie na wsi kuzwa 20 ani to dopiero porażka. Niestety imion sami nie wybieramy. Jak bede miała córcie zobaczymy co sie listopadzie wykluje to dam jakieś takie normalne imie a nie. Moja siora to dopiero moja siostrzenice skrzywdziła oliwia a obecnie urodzila dziecko i dała uwaga ksawiery aż zagryzłam zęby jak pierwszy raz to usłyszałam

Gość Ania23L
Ja codziennie słysze jak moja sąsiadka woła majka majka chodź piesku do domu :p ale mnie też wkurza moje imie ania u mnie na wsi kuzwa 20 ani to dopiero porażka. Niestety imion sami nie wybieramy. Jak bede miała córcie zobaczymy co sie listopadzie wykluje to dam jakieś takie normalne imie a nie. Moja siora to dopiero moja siostrzenice skrzywdziła oliwia a obecnie urodzila dziecko i dała uwaga ksawiery aż zagryzłam zęby jak pierwszy raz to usłyszałam

Gość onaona6
wow to ci to co się tak pruję o IMIĘ są nieźle zryci na banie. chyba jakiś problem psychiczny się odzywa skoro nie ma się na tyle życia żeby zakładać o tym temat? Jak się nie podoba to nie nazywaj tak córki. ch*j ci do tego jak kto nazywa swoje dziecko swoimi komentarzami tylko obrazasz tylko kogos kto tak nazwał dziecko. ja osobiście tez nie lubie za bardzo tego imienia, ale K*rwa, to tylko imie, wezcie sie ogarnijcie, wspolczuje waszym dzieciom takich glupich matek które sie prują o imiona na forum.

Gość do onaona6
Skoro tak ci szkoda czasu na głupoty to po co sama pizesz na tym formu, jesteś jeszcze bardziej zryta niż ci się wydaje - gadasz co innego i robisz co innego - lecz się kretynko. Co do imienia MAJKA - hujowe bez dwóch zdań ale i Amelia brzmi jak ciota!!!!!!!!!!

O masakra.... hahahahaha. Patologiczne rodziny nadają Swoim córkom na imię Maja. Jezu, to gdzie ja mam się zgłosić? U mnie patologia aż piszczy. Ludy, ciekawe jak Wy macie na imiona? Każdy nadaje takie jak Mu się podoba. A zresztą ludziom, którzy reprezentują podobny poziom intelektualny jak co poniektóre tu to nawet poważne imię nie pomoże.

Imię jak imię, jednym się podoba, drugim nie. Ja uważam, że jest ładne, kobiece i takie delikatne, ale to moja opinia. Co do popularności, to jeszcze się z tym nie spotkałam. U mnie na topie są inne imiona. Nawet w pobliskim przedszkolu Maj jest bardzo mało.

Gość Ja jestem Urszula
mój psiak to własnie Maja..:)

Gość nouba 75
u mnie tez rodzina patologiczna-piatka dzieci-w ty oczywiscie Maja i Oliwia,,brrrrrrr.....

Gość Maja imię cudne
o pięknym, starym pochodzeniu. Niestety obecnie wyświechtane do cna. Chciałam kiedyś nazwać tak córkę, jeślibym ją miała. Niestety inne osoby też na to wpadły i imię stało się modne :O

Gość Maja imię cudne
W tym imieniu nie ma nic patologicznego. Jest bardzo stare, spotykane w starożytnej grecji, a także krajach arabskich (maya).

Ja kiedy nadawałam córce imię nie patrzyłam na modę tylko na to co mi sie podoba. I tak, imię "Maja" bardzo mi się podoba. Wystarczy, że moi Rodzice chcieli być oryginalni a ja przez pół życia się tłumaczyłam, że "tak, ja tak mam na imię. Tak mam w dowocie. To nie jest skrót od czegoś". Teraz imię "Iga" nie jest niczym niesamowitym, ale jeszcze parę lat do tyłu to była masakra. I co mi tam, mogę mieć córkę z oklepanym imieniem.

Gość yyyhmyyy
Autorka jest na bank bezpłodna, a jej koleżanka urodziła córkę i nazwała Majka. Tak więc teraz ten zazdrosny obszczymur wyżywa się na Kafe, bo brakło jej odwagi spojrzeć koleżance w twarz i powiedzieć co ją tak "dręczy".