Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZNIESMACZONAnaMAXA

MAJKA - CO ZA OKROPNE IMIĘ! OKROPNE I OKLEPANE!

Polecane posty

Gość ZWIEŚNIACZONE DO CNA
OBRZYDLIWE, WIEŚNIACKIE, IDIOTYCZNE, FATALNE, KRETYŃSKIE, OBCIACHOWE!!!!

no nie jest zbyt ładne, ale znowu bez przesady z reakcją na nie ;)

Gość acha
imię jak imię ,naprawdę nie wiem czym wy się podniecacie,nie macie własnych problemów:(

Gość alisza1111111111
Jak dla mnie tragiczne i słyszę je co krok. Bleeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ksennnaaaaa
Mi sie imie Maja bardzo podoba, dwie rewelacyjna polskie aktorki tak wlasnie maja na imie: Maja Ostaszewska, Maja Komorowska Ktos tu napisal, ze tylko rodziny patologiczne tak daja na imie sowim corka, mi sie to imie kojazy wlasnie z wielka klasa.

Gość jak dla mnie MASAKRA
WIEŚ TAŃCZY, WIEŚ ŚPIEWA - GORZEJ NIŻ ZŁE

Gość jak słyszę MAJA, MAJKA
to rzygam! dosłownie rzygam na to przeobrzydliwe imię dla marginesu społecznego, dla pierdolniętych mamusiek które mają ptasie móżdżki i nie umieją wymyśleć innego imienia tylko nazywają swoje córki tak jak obecnie 90% Polek którym rodzą się córki.

Gość wszystkie te obraźlwie posty
pisze jedna i ta sama osoba ! Mam na myśli te wulgarne posty typu ze Majki to koorwy, ze margines, patologia itd, I wierzcie mi na słowo. Mam swoje wtyki u moderatorki

Gość o łał
ale zycha się trafiła na forum, "ma swoje chody u moderatorki" - łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł, nie no z taką nie pogadasz:P Pewnie sama masz to hujowe imię albo dzieciaka nim uraczyłaś - kolejna ciemnota przemówiła!!!

Gość o łałłłłłłłłłłł
co za szycha odezwała się na forum - "ma swoje chody u moderatorki" - łałłłłłłłłłłłłł - nie no z taką nie pogadasz - ha hahahaha Pewnie sama nosisz to hujowe imię albo dzieciaka nim uraczyłaś - CIEMNOTO

Gość !!!!1obrzydliwe imię dla
obrzydliwych bachorów nadawane przez ich pierdolnięte mamuśki - wieśniary

Gość majka - imię dla marginesu
wszystkie małe obrzydliwe gnojki o tym imieniu z zawszonych blokowisk i innych dziur!!!!

Gość b1eata
widac kto oglada polskie seriale i ile jest fanek. czy wiesniackie czy z marginesu ciezko powiedziec u nas w bbrebie 20km nie ma zadnej mieszkam na wsi a i patologi nie brakuje. jak sie komus podoba niech tak dziecko nazywa

Gość a u mnie w okolicy
majek co niemiara aż mnie mdli bleeeeeeeeee

Gość ja tez maja
ale mam ponad trzydziestke.

Gość JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA1111
NAJBARDZIEJ WKURZAJĄ MNIE TAKIE TĘPE MAMUŚKI CO TO NAZWĄ DZIECIAKA IMIENIEM KTÓRE NOSI OBECNIE 90% DZIECI W WIEKU OD 0 DO 5 LAT I NA DODATEK NIE UMIEJĄ GO ODMIENIAĆ, ZAMIAST MAI PISZĄ MAJI - KATASTROFA!!!!

Gość na szczęście MAJA
Jezu, ja mam Maja i tragedii nie ma. Byłam małą Majką, Majeczką- dla rodziców, a potem i teraz dorosłą Mają. Kiedy chodziłam do szkoły miałam w klasie 5 Ann i 6 Katarzyn, a ja byłam jedyną Mają na całą szkołę. A to, że teraz jest popularne, to co z tego? 60 lat temu oklepana była Zofia, 20-30 lat temu Anna, 5 lat temu Julia, a teraz jest moda na Maję. Przecież to normalne, że jakieś imię akurat jest na topie

Gość majka-obrzydliwe
przeokropne i obciachowe ale jagoda też fatalne - wiocha na 100%

Gość bail
Maja fajne:) ja mam Sandre i też słyszałam opinie że kojarzy sie z prpstytutka nie wiem skąd te skojarzenia ale jedyną małą Sandrą jaką znam:) w najbliższym otoczeniu nie ma żadna dziewczynka tak na imie. mi się podoba mężowi i to najważniejsze a reszta mnie nie obchodzi

Gość jupijupii
fakt - popieram że to obciach na całej linii, imię nadawane dzieciom w rodzinach patologicznych, matka patologia i ojciec też, znam taką rodzinkę

Gość gość
Mnie też się to imie nie podoba właśnie dlatego że obecnie bardzo dużo dziewczynek nosi to imię a druga sprawa... jeszcze nie jestem mamą i może kiedyś też będe sie zachwycała swoim dzieckiem ale bez przesady... podpisy na różnych portalach społecznościowych typu : moja MAJECZKA księzniczka, słoneczko, kocham ją bardzo etc. są przesłodzone i 100 zdj tego samego dziecka Majusi też chce robi się niedobrze ;) Pozdrawiam wszystkie mamy

Gość Majka97
Ja mam na imię Majka i mi to nie przeszkadza jestem jedyna w klasie o tym imieniu i w dodatku roczniku i może nawet w szkole.. Przynajmniej jak na razie nie znam ze szkoły żadnej Mai. Kiedyś nie lubiłam tego imienia bo mi się kojarzyło z pszczółką ale zmieniłam zdanie. Każda osoba która mnie poznaje mówi że mam śliczne imię i zawsze chciało się tak nazywać... :) I jeszcze jak chłopaki do mnie mówią Maju i Maja jest cudnie.. Chociaż ja się przedstawiam jako Majka.. Chociaż nie powinnam bo to zdrobnienie imienia. To że to imię jest teraz takie popularne świadczy tylko o tym że każdemu się podoba :D Na pewno ładniejsze od tych imion typu Selena czy inne zagraniczne którego nie wiadomo jak napisać. Maja to zwykłe polskie imię i piękne. Wasze córki na pewno będą się cieszyły z tego imienia. :D

Gość julita 17
może oklepane okropne to mam ja!

Gość Izabelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mi sie bardzo podoba imie Maja :)

Gość gość
ja bym maja nie dala, ale zle nie jest. julia tak samo. ja mam na imie anna i tez jest ok, ale przeszkadza mi, ze jest tak wiele moich imienniczek. dlatego corce wybrala nuroklepane ale tez niepretensjonalne imie.

Gość mama  dwójki
Każde imie jest ładne na swój sposób ja mam dwie córki (żadna nie nosi tego imienia) i ich imiona nie ktorzy krytykowali i krytykuja a mi sie podobaja takze nie ma c słuchac komu i co sie podoba bo to wasze dzieci

Gość gość
Bzdury Majak to super imię i nadaje sie dla dorosłej kobiety , Maja może mniej ale też fajne .... a jak by nie było fajne to tyle dzieci nie miało by tak na imię

Gość gość
moja córka tez ma na imię Majka .... i dawno temu dałam jej tak na imię i jest naprawdę ładne

Gość gość
Moja córka ma 12 lat. Jest jedyną Mają w swoim roczniku w 900 osobowej szkole. To piękne imię, ktore nosi śliczna, zdolna dziewczynka.

Gość gość
maje są spoko nie wiem, czy charakrer człowieka jest jakkolwiek zależny od imienia ;) ale znam kilka majek i każda z nich jest miła, bystra i ma własny sposób bycia - to nie jest tak, że jak jakieś imię jest zbyt popularne, to staje się anonimowe... mnie osobiście bardzo miło się to imię kojarzy