Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

facet 30+ odpowie na wszystkie wasze pytania cz2.

Polecane posty

krówki- są na polu ;-) w sklepie też- ale nie tak wielkie bo w formie cukierków - to na jakie masz chęć??:D

aaa to moja mama tak na to mówiła i nigdy nie wiedziałam o co jej chodzi :D

ZU ty to musisz mieć tam kolejki ;-)- zapracowane biedactwo co do krówek to nie wszystkie wchodzą ci w zęby - potrafię pochłaniać je garściami

ja nie jadam slodyczy z reguly czasem cos tam zjem jakiegos batonika snickersa przykladowo albo jakies lody ale ogólnie to nie jem bo slodycze sa niezdrowe, i jak zjem zbyt duzo to mnie bola zeby :]

siostra znowu chce ze mną rozmawiać na temat tego jej wyjazdu, poszła po papiery na wydanie paszpotu dla dzieciaków - właśnie mi napisała 😠 ten temat mnie już trochę męczy pytałeś się Michaszkoo dlaczego jestem przeciwna??- nie jestem przeciwna bo to ich życie, jeżeli zdecydowali się na wyjazd to mam nadzieje że jest to przemyślana decyzja, po prostu przykro mi się robi z tego powodu że nie będziemy się widziały tak często jak teraz chociażby .... do tego coś mi już nadawała na temat że i druga siostra ma w planach wyjazd ...tak więc chyba sama zostanę na Polskiej ziemi :-P

masz wrażliwe ząbki :-P na to też są sposoby :D

ale moze tam jej bedzie lepiej :) i bedziesz mogla ja odwiedzac a jak siostra planuje wyjazd do Londynu to i mnie bedziesz mogla odwiedzac :D czyli ja widze same plusy :]

dobrze dobrze5@tlen.pl'; masz wrażliwe ząbki na to też są sposoby Tak haha :D:D:D to po jakis medykament musze sie do ZU usmiechnac :]

taa mam nadzieję że będę mogła ją odwiedzać - pisała mi miejscowość bo sprawdzałam jej loty, jakaś mała miejscowość ... co do ząbków miałam na myśli protezę a nie specyfiki :D

zawsze z ZU możemy tobie pożyczyć swoje szczęki ale musisz ząbki powyrywać :-P

dobrze nie moge wyrwac zebów przez 2 lata nosilem aparat zeby byly proste zreszta do tej pory mam wlakowanego druta w zeby zeby sie nie przesówaly

ma tam załatwioną pracę, wiele znajomych siedzi w Anglii - na tyle mądra jest że w ciemno się z Polski nie rusz:-P do tego tylko ja jestem zdolna :D najbardziej szkoda mi dzieciaków bo to moje pupilki są :-P na starość jak ci wypadną to się możesz zgłosić po protezę - prześlemy pocztą :D - po co kupować

dzieci sie przyzwyczaja jedyny problem jaki moga miec to porozumiewanie sie w jezyku polskim :/ Ja mialem ten problem ale u mnie w domu nikt nie mówil po polsku do mnie wiec moze dlatego :]

chłopcy( 4 i 8 lat) - uczą się angielskiego i powiem tobie że ja czasami jak coś ich pytam mam wielkie problemy z tymi podstawami języka :) większy problem będzie w tym że są przyzwyczajeni do dziadków i do rodziny - nie unikną płaczu dzieci w czasie wyjazdu Leeds- tak więc kawałek od tego Londynu

daj mi 5 min :D ZU popadnie w pracoholizm :classic_cool: - to tak jak ty :-P

jestem :) i jak jest w tej miejscowości ?? muszę przeprowadzić rozeznanie :-P

az tak szczegolowo to niewiem :P ale jest cicho i zielono ladne domki i szkoly publiczne tez sa lepsze niz w stolicy

"spokój" chociaż ten plus widzę w tym wszystkim ;-) a ty nigdy nie chciałeś osiąść gdzieś już na stałe? czy takie kursowanie cię zadowala ?

chcialym calym sercem mieszkac w Polsce dlatego nigdy nie sprzedalem tego domu pod Warszawa wyremontowalem go itd., ale puki nie mam racjonalnego powodu zeby zmieniac prace to narazie jest ok, mam tez dom w Londynie nie jest tak duzy jak ten w Polsce bo tylko 3 malutkie pokoje i malenki ogród i ciagle splacam za nie kredyt jeszcze mi 2 lata zostaly :) na szczescie :]