Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka00

AAAA!!!

Polecane posty

Gość polka00

zachciało mi się, pływania w publicznym kąpieliksu, to mam :/. piecze mnie niesmaowicie, a drapać się co 30 sek nie wypada:(. dziewczyny, co robić?? rumianek tylko pogorszył sprawę. help!!!!

Gość FIOLKA76
A BYŁAŚ U GINE? COŚ CI PRZEPISAŁ? RUMIANEK ZDECYDOWANIE ODRADZAM, BO TO ZAOSTRZA SYTUACJĘ, PRZETESTOWAŁAM NA SOBIE TYLKO LEKARZ MOŻE CI TERAZ POMÓC.

Gość polka00
właśnie bylam i przepisał mi antyboityki. nie cierpię ich, bo zawsze zwalają mnie z nóg. a o czymś osłonowym zapomniał wspomnieć, grrr :(. co byście poleciły w miare taniego i dobrego??

Gość karollla__
mozesz zapytac w aptece o lacibios femina. nie jest szczegolnie drogi, ok 20 zl za opakowanie. mnie pomogl uporac sie z podobna sytuacja. dziala tez osłonowo, wiec powinno ci pomoc

Gość rozmarzonaonaona
Kefirem się wysmaruj tam. Podziała.

Gość zoś_zoś
Kefirem ? Ale co smarowac i jak ? Nic nie wpłynie ? ;) to nie lepiej juz wziąc probiotyk?

Gość Żeby czymś sobie ten czas
No racja, kefirem. Tampon namocz w kefirze i włala na trzy godziny, potem nowy. Jak siedzisz w domu sama to i po łechtaczce się posmaruj. Mnie pomaga, przywraca ph zasadowe, niweluje podrażnienia, jest ok. To znaczy pomogło, a nie pomaga, bo problem ze swędzeniem miałam tylko raz. ;) Pozdrawiam!

Gość chyba przywraca ph kawaśne
a nie zasadowe :p Ale fakt że antybiotyk wskazany, plus lacidofil najlepiej plus jogurty pij. Kefir tam to tez chyba nie zjest zły pomysł

Gość faceci lubia
wypływy bakteryjne grzybicze itp to nas podnieca bo w tym jest sex

Gość faceci lubia
najlepszy przykład gine