Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Killme

Jak to jest z drugim dzieckiem?

Polecane posty

Gość kocha sie tak samo, kazde
jest najwazniejsze, Choc charaktery calkiem rózne. Nawet jak cie jednoo bardziej wkurza, to nie znaczy,ze je kochasz mniej.

Gość aż głowa boli...
ale jak pogodzić tą miłość, żeby starsze nie poczuło się odrzucone? czy to samo przychodzi?

Gość Ja jestem Patrycja :)
Ja też bałam się tego że mój Dominik będzie czuł się odsunięty itp. Ale starałam się z wszystkich sił żeby tak się nie stało i udało się :) Dzisiaj mój synek uwielbia swoją siostrzyczkę :) Najchętniej to non stop by ją całował i przytulał :) A ja kocham go tak samo jak zawsze i z każdym dniem coraz bardziej 😍 😍 😍

miłości nie musisz dzielić :) Masz jej dwa razy więcej :D

a koleżance jaga jagaaa brakło chyba argumentów ;)

Gość aż głowa boli...
raczej pomysłów... bo argumentów żadnych sensownych nie przedstawiła...

jaga a ja ci dam argument na przykład ze studentami, otóż widzisz 2,5 letnie dziecko wychowuje się, jest takie jak ty go ukierunkujesz, ma "zasady" które ty mu wpoisz i jeśli jest nieznośne to tylko dlatego że zostało źle wychowane przez matkę i ojca, natomiast student, to już dorosła osoba, mająca swoje otoczenie, kolegów którzy mają różny wpływ, mają inne ambicje i nie każdy musi marzyć o studiach :-o i jeszcze nie rozumiem dzieci lekarzy się nie smarkają jak latają po podwórku? a dzieci pracowników fizycznych tak? śmieszna jesteś jednym słowem