Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

moje zycie uczuciowe :]

Polecane posty

no w to nie wątpię - ale coś jednak musisz z tym zrobić żeby nie mieć problemów przez małolatę...albo po prostu nie zwracaj na jej podchody uwagę

za pare tygodni wyjeżdżam mam nadzieje że jak wrócę to już sie koło niej zakręci jakiś kolega ze szkoły :D

wakacje ehhhhhhhhhh piękny czas dla wszystkich uczących się niestety ja już od paru dobrych lat sie nie zaliczam

dla własnego relaksu ... nie umiesz ??:) ja też mam tylko pracę ale lubię robić sobie wolne.... lubię wycieczki itp

umiem jeżeli mam z kim :D nie koniecznie z kobietą ale ze znajomymi przykładowo nie lubie jechać gdzieś sam a potem sie nudzić samemu i nie mieć z kim pogadac, albo poimprezować wbrew mojemu wiekowi ciągle jestem młody duchem i lubie sie bawić tylko trzeba mieć z kim

a mi jest obojętne czy jadę z znajomymi czy też sama.... ostatnio byłam w Karpaczu z bardzo dobrym przyjacielem ( nie mylić pojęć) nie imprezowałam ale wspinałam się po górkach.... jeżeli jadę sama to mam przynajmniej czas na przemyślenia :)

o jak z tym?? znaczy sie nie chcem Cię tutaj stawiać w sytuacji bez wyjścia i nie naciskam pytam z ciekawości po prostu

powiedziałem że wyśle jako pierwszy i zero słowa protestu nawet :D:D:D:D aż taka jesteś nieufna???

możesz 10 jak masz ochotę :D- żartuje mogą być dwa ...tylko nie wybieraj najlepszych ;-)

już jestem :) no dam tobie to 8 /10 - nigdy bym nie pomyślała że masz 35 lat