Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskiprawiczekk24

Dresy mnie wlasnie wysmialy. Zaluje ze sie urodzilem

Polecane posty

Gość niskiprawiczekk24

bylem u fryzjera. Patrzylem na moja brzydka twarz. Wyszedlem. Oni siedzieli pod klatka. A mnie wolala moja sasiadka starsza emerytka. Pozniej gdy wchodzilem , stali i rzucali epitatmi w moja strone. Nazwali ciota i jakies dziwne slowo eh. Po co sie urodzilem?

Gość racjonalistka!!!!!!
Głupi jesteś!!!! Kto by się dresami przejmował? Dla mnie dresy to dno kompletne, nawet brzydzę się koło nich przechodzić!!!! Taki stary jesteś a taki głupi!!!! Masz depresję czy co??? albo nerwicę? Przecież wszyscy mają dresów za dno kompletne, to tak jakbyś się przejmował tym, że żul Cię wyzwał!! I co z tego, przeciez to dno, dlatego tak robi!!!

Gość niskiprawiczekk24
nie wiem co mi jest. Jestem brzydki :( i to nie moje wymysly. Nigdy nie mialem normalnego zycia. Nie mam znajomych.

Gość Hazarrdzista.
Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim przypadl do gustu. :) głowa do góry i heja banana.

Gość chyba trochę przesadzasz
taki brzydki nie jesteś....sąsiadce emerytce się podobasz ;-)

Gość racjonalistka!!!!!!
No i co z tego, że jesteś brzydki? No i co? Oszalałeś? Czy to jest taki powód do tego żeby się jakimiś prostakami i dnem przejmować? Nie bądź żałosny!! Skoro wiesz, że jestes brzydki i masz z tym problem, to staraj się rozwijac na innych polach, uroda nie zabłyśniesz, więc może inteligencją, wykształceniem, elokwencją, kulturą osobistą, śpiewaniem, rysowaniem, graniem w piłkę czymkolwiek!!!!! Jak można się użalac nad sobą, bo nie jest się Antonio Banderasem? Kotek weż się w garść i przestań wymyślać, bo jak masz taki stosunek do życia to ludzie to wyczuwają i potem takie dresy jadą po Tobie jak po łysym koniu.

Przestan przejmowac sie dresami , każdy normalny człwoiek wie że dresiarze to dno, szumowiny i moga byc najpiekniejsi a i tak sa zerem, szmatami i dnem. Ty możesz byc brzydki ale bądź normalny, wrażliwy, szanuj ludzi i siebie. Powodzenia

Gość niskiprawiczekk24
wyglad to 80procent sukcesu. Zapisalem sie na konsultacje do chirurga. Chce wygladac inaczej. Dobrze ze chociaz kase mam.

Gość racjonalistka!!!!!!
Jak ja słysze takie teksty, że wygląd to 80%, albo, że prawiczki stoją niżej od dresów to mi sie płakać chcę nad waszą głupotą!!!! To dla Was wygląd jest najważniejszy, zrozumcie to w końcu!!!!! Dla normalnych ludzi nie jest to takie ważne, czy Ty myślisz, że ja lubię tylko ładnych ludzi i z ładnymi rozmawiam? Czy Ty ogłupiałeś???? Jestem bardzo ładną młodą dziewczyną i bardzo się sobie i znajomym podobam, ale w życiu bym nie pomyślałą by dobierac sobie znajomych ze względu na urodę!!!! No na pewno tacy pewniejsi siebie mają większe szanse, ale to nie dlatego, że są ładni tylko dlatego, że potrafią się odezwać i wyjść do ludzi!!!!!! Mam chłopaka, który wcale piękny nie jest, ale kocham go nad życie, nie pokochałam go za urode, ale za to co ma w głowie i jakim jest partnerem i człowiekiem. Zrozumcie- DOPUKI NIE POZBĘDZIECIE SIĘ KOMPLEKSÓW TO ZAWSZE BĘDZIECIE NA DNIE, BO SAMI SIĘ SIEBIE TAM USTAWIACIE, JAK MAJĄ WAS TRAKTOWAC INNI JAK WY SAMI TRAKTUJECIE SIĘ JAK GÓWNO????

Gość racjonalistka!!!!!!
ZROZUMCIE ZAKOMPLEKSIONE PRAWICZKI, TO WY MACIE PROBLEM ZE SOBĄ, A NIE INNI LUDZIE Z WAMI!!!!

Gość dauedos1485
Dobrze prawi. Wyglad to od 40, do 80 proc. sukcesu

Gość racjonalistka!!!!!!
WYGLĄD MOŻE W ŻYCIU POMAGAĆ, ALE JAK KTOŚ BĘDZIE DEBILEM I KRETYNEM TO MU NIC NIE POMOŻE!!!

Gość dauedos1485
I sie liczy nie tylko w relacjach sexualnych, ale i w normalnych zyciowych sytuacjach np. staraniach o Arbeit etc.

Gość dauedos1485
I jak ktos sie, nie daj Boze, znajdzie w pudle, to wyglad tez sie bardzo liczy, moze nawet bardziej niz w relacjach damsko-meskich . . .

Gość IMO13801
Hahahaha! Racjonalistka...wiesz...bo...hahahahahahaha! Nie! Nie mogę z Twojej naiwności. :D:D

Gość dauedos1485
Natomiast jesli chodzi o stanie w hierarchii, to nie ma takiej reguly, ale taka tendencja napewno sie przewija.

Gość racjonalistka!!!!!!
Prawiczkiem moze byc nawet osoba, ktora ma kompleksy a uprawiala juz seks. To nie jest tak, ze prawiczkiem sie jzu rodzisz, prawiczkiem sie zostaje z wlasnego wyboru!!

Gość dauedos1485
Tak jest np. w swiecie zwierzat, ze jak jakis samiec jest prawiczkiem to czesto dlatego bo stoji nisko w hierarchii

Gość racjonalistka!!!!!!
Jak chcecie brzydale, zamartwiajcie się i ryczcie po kafe jaki życie jest do dupy, ale jak myślicie, że ktoś polubi taką osobę to chyba z głową macie. ps. Za błąd ortograficzny przepraszam, wyrwał mi się w pośpiechu.

Gość IMO13801
racjonalistka!!!!!! "Prawiczkiem moze byc nawet osoba, ktora ma kompleksy a uprawiala juz seks. To nie jest tak, ze prawiczkiem sie jzu rodzisz, prawiczkiem sie zostaje z wlasnego wyboru!!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość racjonalistka!!!!!!
Imo ja tego nie napisałam, to jakiś podszyw!!!! Zobacz na godzinę, nie mogłam w tej samej minucie dać 2 postów przecież!!!

Gość dauedos1485
Chyba najgorsze, co moze czlowieka spodkac; kiedy bedac prawiczkiem trafi do pudla . . .

Gość racjonalistka!!!!!!
To go rozprawiczą w pudle i stanie sie prawdziwym mezczyzna, ale czy wroci na dobrą droge?? Nie wiem sama

Gość racjonalistka!!!!!!
postu powyżej tez nie napisałam. Spadam, bo nie lubie podszywów. pozdrawiam pa

Gość IMO13801
racjonalistka!!!!!! - no nie wiem, większość Twoich postów jest niemal równie głupia. :classic_cool:

Gość racjonalistka!!!!!!
IMO a Ty jesteś zakompleksionym brzydalem, bez szans na normalne życie i co? Więc się odwal!!!1

Gość IMO13801
racjonalistka!!!!!! - już się przecież żegnałaś. Skąd ten nagły napad nerwów? :P

Gość dauedos1485
chociaw moze z drugiej strony, te dresy tez sa prawiczkami. A wtedy tekst o staniu nizej w hierarchii sensu nie ma

Gość racjonalistka!!!!!!
Jaki napad nerwow, ode bo muj chlopak z pracy zaraz wraca

Gość niskiprawiczekk24
jestem prawiczkiem z kafe i tak naprawdę to projektem znudzonego gimgówna