Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskiprawiczekk24

Dresy mnie wlasnie wysmialy. Zaluje ze sie urodzilem

Polecane posty

Gość ertuh
ja jestem dresem i moge smialo przyznac, ze cioty nie maja szans takze racjonalistka stul dziub pizdo bo ty w realu tez pewnie cicha myszka jestes smieje sie i gardze tkaimi jak ty... chodz kurwo powiedz mi cos w realu, jestem dresem, zaprasza :classic_cool:

Gość ertuh
zapomniałem dodać że śmierdzą mi spodnie jak kazdemu dresowi :classic_cool: oraz seplenie ,to nasz dialekt ,mówie jakbym miał kluchy w gębie. Jestem z siebie dumny :classic_cool:

Gość teee autor
a jak zostaniesz prezydentem? to wtedy jak beda cie traktowali?

Gość niskiprawiczekk24
wprowadziłbym karę śmierci i godzinę policyjną

Gość Krakus jeden
Powiedzcie co wam daje uzalanie sie nad soba,i zycie kompleksmai?Lepiej wam wtedy?

Gość dauedos1485
,,cioty nie maja szans''. erfuh, gdybys ty mial jakies szanse to nie nosilbys ortalionowych podrob i nie smierdzialyby ci spodnie

Gość dauedos1485
A prawda jest taka ze zgrywasz kozaka i zenisz balachy

Gość dauedos1485
,,wprowadzilbym kare smierci i godzine policyjna''. Chce mi sie rzygac jak slysze taka frajerska gadke

Gość * BzYLI *
"To dla Was wygląd jest najważniejszy, zrozumcie to w końcu!!!!! Dla normalnych ludzi nie jest to takie ważne, czy Ty myślisz, że ja lubię tylko ładnych ludzi i z ładnymi rozmawiam? Czy Ty ogłupiałeś???? Jestem bardzo ładną młodą dziewczyną i bardzo się sobie i znajomym podobam, ale w życiu bym nie pomyślałą by dobierac sobie znajomych ze względu na urodę!!!!" no to jesteś wyjątkiem, bo życie i eksperymenty psychologiczne udowadniają że jest inaczej 🖐️

Gość niskiprawiczekk24
chyba skorzystam z topiku obok. tez zaczne brać koks ,jak myslicie?

"Przecież już Ci pisałem minoxidil i antyandrogeny" Nie szkoda ci kasy marnować?

Gość Detronics
Masz alternatywę: zajmij się nauką , jakąś specjalizacją i nie przejmuj się tak wyglądem. Zadbaj o zdrowie, poćwicz troche itp. Dresy to ten gatunek , który widzi jedynie urodę bo ich rodzaj intelektu nie pozwala ewoluowac świadomości. Dres jak się nie uczy to staje sie żołnierzem mafii, przestępcą w BMW itp. Jestem trochę straszy od Ciebie i już przestałem się przejmować tak wyglądem. Patrzę na te tzw "piękne dziewczyny" w sklepach samoobsługowych i widzę u nich często narcyzm, próżność i zazdrość. Pamiętaj ,że jedyną sprawiedliwością jest to ,że idziemy do piachu równo- niezależnie od urody i stanu posiadania.

Gość gość
W tym społeczeństwie uroda jest postrzegana jako atut , który pomaga.A dres jest poprostu inną formą bytu nastawioną na kopulację i ciągłe porównywanie się z innymi swoimi obwodami i samochodem. Nie lubi inteligencji ludzkiej, on tylko zalicza tzw lachony i lubi się chwalić przed innymi kulturą.Dlatego też nawet gdy włoży drogi garnitur to i tak można dostrzec w jego twarzy i r****ch coś prehistorycznego. Zazwyczaj dobrze się sprawdza jako pałkarz/kibol, specjalista od wyszukanej technologii produkcji zaprawy murarskiej.Czasem są wyjątki ale to mniejszość. Ich naczelną zasadą jest chęć przechytrzenia ewolucji mentalnej Dlatego też nie przejmuj się swoim mniej masowo-pospolitym wyglądem i pokaż dresowi z chamską twarzą, że potrafisz coś fajnego zrobić/zaprojektować z czego dres może korzystać