Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppperlinka

ehh on mnie tylko lubi a już miałam nadzieję...

Polecane posty

Gość ppperlinka

...dlaczego sympatię odbieram jak podryw , myślałam,że nie ma koleżeństwa między kobietą a mężczyzną , więc o co chodzi gdy chłopak kręci się obok ale nic nie chce ? wtf ? rozczarowałam się

Gość nata00000166
cipa cię swędziała dlatego to tak odebrałaś

Gość ppperlinka
a jemu co jest ,że wysyła mylne sygnały ?

Gość nata00000166
to ty mylnie odpierasz

Gość paj hi wo
ja tez myslnie odebrałam rozczarowąłam sie przed chwilą też. chce mi sie wyć. zakochałam sie jak nigdy;(

Gość ppperlinka
jak mylnie odbieram ,jak ktoś mnie dotyka podczas rozmowy ? to nic nie znaczy ?

Gość paj hi wo
tylkko jak mylnie do cholery mozna odebrac pocałunek, wspolnie spedzony czas ? ehhh nie mam po co zyc naprawde chciałabym zniknąć. pierdolone zycie

Gość paj hi wo
wiesz w sumie im sie nie dziwie. to jhest tak ze ja tez sobie flirtuje gdzie popadniem az w koncu sie zakochałam a ten koles flirtuje dalej gdzie popadnie;]

Do autorki, zależy jaki dotyk. Poklepanie po dłoni z zasady jest wyrazem sympatii, ale niekoniecznie zauroczenia.

Gość kobieto ...
mi facet mówił ,że kocha, że jestem wspaniała , że chce się ze mną ożenić, zamieszkać razem a nawet ,że chce mieć ze mną dziecko i co? a później mnie rzucił 😭 . Z facetami tak jest... kłamią i oszukują ... już nigdy więcej nie zaufam

Gość paj hi wo
Boze to takie straszne uczucie. nie moge sie pozbierac. wkręcałam go sobie pare tygodni juz.nie chce zeby nadchodził dzien

Gość ppperlinka
czyli trafiła mi się jednostka wyjątkowo sympatyczna :( częste dotykanie mojego ramienia to tylko dowód sympatii :( po co on to robi przecież to jest dwuznacze i może dawać wrażenie chęci na bliskość to ja już wolę dystans niż złudne zachowania

Wiesz autorko, ja też często kładę dłoń na ramieniu znajomych, taki gest z reguły znaczący nie więcej niż "lubię cię", często pojawiający się jako pokreślenie wsparcia, czy to przy wysłuchiwaniu o problemach czy przy czymś tak banalnym jak dyskusja - "masz całkowitą rację *pac, pac po ramieniu*"

Gość ppperlinka
więc jakie są oznaki prawdziwego zainteresowania ? czy można to wyczuć , zauważyć zanim on powie to wprost ? ehhhhh tak mi źle ;(

I tu jest problem, bo każdy zachowuje się inaczej. u kogoś kto jest na ogół bardzo zdystansowany poklepanie po dłoni czy ramieniu może być oznaką zainteresowania, ale są ludzie którzy na dzień dobry przytulają listonosza. Trzeba dokładnie obserwować.

Gość ppperlinka
też będę tak się zachowywać wobec niego ,,,dotykać, spoglądać itp może on zauważy ,że to jednak coś znaczy ;/

Gość moja miłość
Hej miałam podobną sytuację kolega z pracy zaczął się ze mną witac inaczej jak z innymi zaprosił mnie na fb zaczęliśmy się uśmiechać do siebie niewinne spojrzenia zaczęliśmy rozmawiać ze sobą trochę żałuję że dałam się w to wszystko wciągnąć ale podobał mi się od początku. Napisałam mu czy ma dziewczynę napisał że nie ma powiedziałam mu ze jest fajny i przystojny było wszystko ok. Później zaczęłam coś tam gadać i on powiedział że traktuje mnie jako koleżankę z pracy i tak zostanie. .. dodał że no chyba że od jutra ze sobą nie gadamy chciałam trochę złagodzić więc powiedział że też go traktuje jako kolegę chodzisz wiesz że mi się podobasz. Teraz to on przychodzi do mnie jak jesteśmy w pracy aby pogadać chociaż chwilę ale ja chciałbym aby było co więcej. ... tylko jak to zrobić aby on zwrócił na mnie uwagę?

Gość gość
ej osobo o nicu "moja milosc" a jak on ma na imię?albo chociaz jaki zawód? ;)

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinam