Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OdwiedziłBym Rio I Tokio

Mało polek jest perfekcyjnych.. a oto doskonały przykład

Polecane posty

No to przeczytaj swoje posty jak są nacecowane. Ideałów nie ma. Chociażby wzrost niektórzy lubią 160tki a inni 175tki. I dla nich to będzie perfekcyjne. Może te dziewczyny na roku są dla innych facetów pozornie idealne, co?

Gość Jamjestemja
Taaa, proste? :D Ma mieć szafirowe oczy, kruczoczarne włosy, wysoki, nienapakowany, ale powinien być taki, hmm, potężny i dobrze zbudowany :D

Gość Jamjestemja
hehe,revolver, taa ;) Ale jak widzę takiego chłopaka na ulicy, to aż...mm ;)

No i rozstaw oczu odpowiedni dla rasy aryjskiej aczkolwiek czoło bardziej słowiańskie kulturalnie nie będziemy raczej krzyżować ras z barbarzyńskimi germanami ....:P

hehe,revolver, taa Ale jak widzę takiego chłopaka na ulicy, to aż...mm biedni chłopcy...żyją w takiej niewiedzy....:P

Gość Jamjestemja
Hmm, nie wiem czemu tak szaleję za tymi oczami :) Może temu, że sama ma brązowe i ciągnie mnie do innych ;)

Gość Jamjestemja
Revolver, hahah :D Biedni? Może... ;) Ale tylko troszkę :) Bo wiesz, wtedy to ja nie mam odwagi, patrzeć na takiego dłużej niż 34 setne sekundy :D

Revolver, hahah Biedni? Może... Ale tylko troszkę Bo wiesz, wtedy to ja nie mam odwagi, patrzeć na takiego dłużej niż 34 setne sekundy czyżby uciekali z krzykiem? ;)

A podobnoż to bardzo dobre połączenie jest Ale no tak dbajmy o czystość... zgadza się ...idę pod prysznic....;) narazka

Gość Jamjestemja
Hehe, nie, nie uciekają z krzykiem ;] To raczej ja przyjmuję taką pozycję - nagle tracę szyję, skulam głowę, staram się opanować zaczerwienione policzki i zaczynam pieprzyć jakieś głupoty pod nosem. Potem nie wiem, co się dzieje, bo trącają mnie przechodni :D

Autorze a po co ta pogoń za ideałem? Ja bym nie chciała mieć idealnego chłopaka bo czułabym się przy nim gorsza, nie dość dobra, a co za tym idzie bałabym się że go stracę bo znajdzie lepszą ode mnie... Taki związek nie miałby szans bytu ^^

Gość Jamjestemja
Kultura, serio, serio ;] Najbardziej nie cierpię, jak np. faceci siedzą sobie gdzieś w publicznym miejscu i lustrują, takim wodzącym wzrokiem, każdą kobietę, która przechodzi. Strasznie mnie to krępuje ;)

Ja mam inną taktykę, chłód i obojętność:D jak mnie krępują spojrzeniem, bo w innych przypadkach to ja krępuje:P Nie lubię jak ktoś cały czas się na mnie patrzy, bo wtedy zwykle się uśmiecham, ze skrępowania. A takie badawcze spojrzenia ze strony kobiet Cię denerwują?

Gość Jamjestemja
Badawcze ze strony kobiet? ;> Hmm, może nie, ale strasnzie mnie to irytuje, gdy jakieś dziewczyny mnie chwalą ;) Ubieram się raczej przeciętnie, a ostatnio, jak uslyszalam, ze wygladam jakbym szla na randke, to w boki sie zlapalam :P

Gość buah hah ah ahah ahah
ale kolo opis walnął "Ma około 170-172 cm.. idealny wzorst na kobiete talia osy.. wąska, zaj**isty tyłeczek. kozackie nogi, duzy jędrny cycuś, ładna twarz, ładne zęby " Same subiektywne opinie. Jak jest taka mądra to nie poleci na typa siedzącego na kafe i piszącego o cycusiach i kozackich nogach :classic_cool:

Gość Jamjestemja
Dziękuję za radę :)