Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczednamamaZagiel

Ile wam zostaje do życia po opłaceniu rachunków?

Polecane posty

Gość Patka27_śląskie
mamamamamamamama ja byłam w 9 miesiącu ciąży jak kończyłam studia - medycyna . A co do dziecka, mogłaś już wcześniej o tym pomyśleć i załatwić miejsce w przedszkolu, nie musiała byś wtedy płacić tyle kasy....Wszystko można, trzeba tylko chcieć.

Gość moze to dziwne ale...
A jak ktos nie pojmuje, to napisze prosciej - po rachunkach zostaje 1600 na wyzywienie i przezycie 2 doroslych osob, plus moze dziecko... teraz lepiej to wyjasnilam?

Gość gosssssssssssssss
i tak twoje dziecko zemże za te 8 stówek wiec daruj sobie jego posiadanie

Gość stonuuga
ja mam jakies 2 tys po oplaceniu rachunkow.na jedzenie duzo nie wydajemy.

Gość wybacz PATKA ale po 1
nie wypowiadasz sie jak osoba, ktora skonczyła medycyne. Po 2 tępotą od Ciebie zalatuje, po 3 lekarz, ktory zarabia 11 tys nie siedzi na takich tępych forach takze jestes malo wiarygodna.

W glowie Ci sie pomieszalo, naprawde. Jak sie ma glowe na karku - w przeciwienstwie do Ciebie, to mozna nawet za pensje 200zl miesiecznie przezyc z oplatami, jedzeniem, i innymi wydatkami, a Tobie nie starczy 800 na samo dziecko? Tos Ty ksiezniczka jak chvj!

Gość LunaLunaLuna
dziewczyny,Patka27 Sląsk to troll,podpuszcza was:O

za pensiej 2000 - mialo byc...

Oh, walic Was. To forum jest tak durne ze szok. Pasujecie tu.

i wiekszosc Polakow tak zyje i Ci ludzie sa szczesliwi. Ludzie wyksztalceni nie musza na takich forach sie chwalic jakie maja auta. Mojego taty brat jest znanym lekarzem zarabia 30 tys i jest mega skromnym czlowiekiem, takze do lekarzy Ci daleko!

Gość mamamamamamamama
hmmm zapisałam dziecko do przedszkola rok wczesniej jak mial 2 latka, ic nie poradze ze nie mam znajomosci zeb mi go wczesniej przyjeli :/ wiec nie wypowiadaj sie jak nie masz pojecia eh

Gość Patka27_śląskie
może to dziwne ale... zarabiasz w euro, więc zatem i wydajesz w euro, no chyba że korzystasz z aldików.... 800zł to mało jak na dziecko.

Gość ona12
co prawda nie ma dzieci ale wydaje mi sie ze 800zl powino spokonie wystarczyc.

Gość Patka27_śląskie
wybacz PATKA ale po 1 powiedz mi a czym są gorsze kobiety które tu się wypowiadają? czy status lekarza, zmienia coś??? czuję tu lekką zawiść od ciebie.

moze to dziwne ale...--------- poradzisz sobie i tak dużo wam zostaje,niektórym nie zostaje nic aby odłożyć a mają po ileś tam dzieci.

Gość Patka27_śląskie
hahaahahahha... wkrecam was tępe dzidy a wy łykacie jak mlode pelikany:D:D:D:D: głupie dziffki z was i juz:D

to widac, ze wkrecasz ja sie nabrac nie dalam bo w rodzinie mam pelno lekarzy :) 11 tys zarabia u nas ordynator na ginekologii - duze miasto i taki czlowiek, nie ma czasu na odpowiadanie na wiekszosci forow na kafeterii. Maz meza a piszesz, ze na komunie osobno Ty dajesz 500 zł osobno maz :P to razem czy nie :P

Gość gosssssssssssssss
wybacz PATKA ale po 1 dokladnie, zgadzam sie, pozatym zadny lekarz w taki zenujacy sposob nie pisal by o tym ze ma 2 samochody, baa nawet marki Patka wymienila: audi i bmw :O pozatym racja zaden lekarz nie siedzialby na takim zalosnym forum.. wolalby z pewnoscia poswiecic czas rodzinie czy na rozwijanie sie, jakies hobby a nie tracic tu czas. patrycja fajnie sie dowartosciowywujesz co szara myszko? w miesnym sie pracuje i na kafe chcesz byc chociaz kims?

Gość hehehehhehehe dobre
e tam nie przejmujcie sie :D patka tylko prowokuje radze ja olac 800 e (mieszkam zagranica ) to duzo bardzo duzo na samego noworodka wiec spokojnie my mamy przychodu (mieszkamy w de ) ok.2 tys. euro z czego czynsz ,internet , ubezpieczenie wszytskie koszta wychodzi plus minus 700 e. 1300 zostaje ale z tego jeszcze benzyne odliczyc wiec tak bedzie 1100 i spokojnie z tego jeszcze duzo zaoszczedze i dziecko male mamy :)

Gość stonuuga
dziewczyny jak wy zyjecie jak po oplaceniu rachunkow zostaje wam te pare zlotych?

Gość do he he he he dobre
2 tysiace euro w niemczech to bardzo malo na rodzine. sama mieszkam w niemczech i nie wyobrazam sobie zyc za 2 tysiace euro.

Gość hehehehhehehe dobre
a mojej tesciowej na zycie zostaje 1 tysiac zlotych w tym 4 osoby na wyzywieniu ale sie tez dokladaja 2 bo pracuja i jakos daje rade prawda jest taka jak masz duzo wydajesz duzo , jak masz malo wydajesz mniej

heh co nie ? miesne jak nic :) Oj Patka patka lekarze nie kupuja bmw :P a na bank nie takie jakie Ty znasz standardowa wersja dla burakow , karkow i dresow :) jak zauwazlyam wsrod lekarzy krolują toyoty i to te mniejsze, zeby latwo bylo zaparkowac, peugeoty a nie szpan audi, audi juz powoli ma co 3 burak na wsi ( nic nie mam do wiejskosci tylko do wsiórstwa ) ktory wroci z UK i chce zaszpanowac :) takze wybacz :) a wahacz do audi to kwestia 200 zł :) takze wybacz moja droga nie znasz sie nic a nic :)

z wymiana wahacz to max 400 zł moze 500 jak taki lepszy :)

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
540 zł brutto renty socjalnej :(

Gość hehehehhehehe dobre
[zgłoś do usunięcia] do he he he he dobre 2 tysiace euro w niemczech to bardzo malo na rodzine. sama mieszkam w niemczech i nie wyobrazam sobie zyc za 2 tysiace euro. malo? nie wydaje mi sie malo , ja nie pracuje na etacie i tak bedzie jeszcze przez 2 lata wcale nie jest malo na 3 osobowa rodzine , nam wystarcza i zyjemy dobrze . nie mieszkam w duzym i drogim miescie jak FFM, monachium , hamburg tylko w malym miasteczku :P a co maja powiedziec rodziny z hartz4 ?

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
540 zł brutto renty socjalnej :( CHCE MI SIE WYĆ

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
ani za to żyć ani za to umrzeć bo nawet na trumnę nie starczy :(