Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczednamamaZagiel

Ile wam zostaje do życia po opłaceniu rachunków?

Polecane posty

Gość do he he he he dobre
jak widze ze ktos sie cieszy majac 2 tys.euro na 3 osobowa rodzine to mnie to zastanawia z czego tu sie cieszyc. a ci z harz4 wcale nie maja zle,mieszkanie oplacone,koszta utrzymania,ubezpieczenie itd. takze chyba bym wolala byc na harz4 niz za 2 tys zyc. bo jak jestes na harz4 to jeszcze mozesz sobie cos na lewo dorobic.

Gość do he he he he dobre
hartz 4 mialo byc

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
jak mi nie wierzycie ze tyle wynosi renta socjalna to sprawdźcie sobie w google :(

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
już mam depresję przez tą ,,wegetacje,,

Na małe dziecko 800 zł w Polsce to starczy na bank. Ja wydaje tak co miesiąc 500 złna dziecko które teraz ma 10 mcy. A jeśli chodzi o dochody i za ile kto żyje, to zgadzam się z jedną z dziewczyn, że ten co ma dużo wydaje dużo a ten co mało zarabia to też musi za tyle wyżyć. Jak się ma więcej pieniędzy to kupuje się droższe rzeczy i więcej wydaje się na przyjemności i rozrywke.

Gość Patrycja27śląskie
dziewczyny ktoś się podszywa pode mnie, nie mogę pisać na poprzednim nicku, bo wyskakuje hasło

ghhrtshtfrghetrgezs---------- dlaczego jesteś na tej rencie, nie możesz pracować??? Po drugie - jesteś sama czy z kimś mieszkasz??

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
nie jestem niestety w stanie pracować :( a bardzo tego bym chciała jestem chora i i bez wysiłku ledwo oddycham :( życie dało mi kopa wiele razy ciągle chce mi się płakać ale tacy poli..cy tego nie rozumieją :( skazują mnie na głód a za co jeszcze ja mam się leczyć za co jeździć do lekarzy za co kupic leki w aptece :( gdyby nie pomoc rodziny już bym umarła :( w kraju gdzie eutanazja jest zabroniona , łamie się to prawo skazując ludzi na głód i traktując ich jak śmieci których się trzeba pozbyć :I ale co robisz innym do ciebie wraca taka jest prawda Bóg wszystkich ludzi osądzi

Gość hehehehhehehe dobre
[zgłoś do usunięcia] do he he he he dobre oczywiscie oni maja full wypas :D ja sie nie ciesze nam starcza co tu dyskutowac , i mamy sie dobrze nie wiem moze ty masz 5 tys na miesiac to miej i napewno nie wegetujemy :O to cie moge zapewnic

Gość hehehehhehehe dobre
do hehhee dobre tak ciesze sie z tego ze mam te 2 tys euro bynajmniej pisze prawde nie jak inne polaki wymyslajace co to nie maja ,gdzie to nie byli i rozne cuda swiata :D pozdrawiam ;)

czuję jednak zawiść od was, tak zarabiam na czysto 11 tys jestem stomatologiem, pracuję w prywatnym gabinecie który nie ma podpisanej umowy na NFZ. Uważam że te zarobki są adekwatne do ciężkiej nauki przez wszystkie lata. Tylko skąd ten pomysł u was żeby się podszywać?

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
mam dwadzieścia pare lat a czuje się jak staruszka :( poważnie ! jestem wykończona fizycznie i psychicznie :( gdyby nie to, że wierze w kościół katolicki to pewnie już by było pomnie :( ale nie zgrzesze

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
nie niemam :( wogóle moje życie jest niesprawiedliwe za dużo już wycierpiałam :(

Gość tez z dojczlandu
Zylam z socjalu przez pewien czas z rodzina i napewno gdybysmy mieli te 2.000 to bylby miod socjal to zaden lizak dostaje sie psie grosze. Teraz ja pracuje na 1/2 etatu - zarabiam 650 na czysto maz jako zbrojarz 1700 plus dochodzi 2 x kindergeld 184 mamy te 2700 na 4 osobowa rodzine nie mamy na co narzekac. Znam rodzine 4 osobowa ktora dodyspozycji ma 1600 i musi im wystarczyc w tym rachunki A 2.ooo na 3 glowy to wystarczajaca

Gość zona szweda
moj maz jest onkologiem, na miesiac zarabia okolo 7000 euro, na rachunki idzie 1500, samochody 500, 2000 co miesiac odkladamy, na zycie zosaje3000, wiec nie narzekamy, chociaz praca jest ciezka

ghhrtshtfrghetrgezs kochana dzisiaj jest sobota, masz jakieś plany? jak nie masz to np wybierz się nawet sama do kina, zawsze można tam kogoś poznać, albo do parku, no gdziekolwiek, byle by nie w domu siedzieć:(

ghhrtshtfrghetrgezs a czemu jesteś na rencie socjalnej skoro jesteś chora i nie możesz pracować? ja jestem na rencie chorobowej i jest trochę wyższa, dostaję jakieś 630 zł na rękę, na szczęście pomimo orzeczenia o całkowitej niezdolności do pracy mogę pracować:) po opłaceniu rachunków zostaje jakieś 2-2,5 tys na miesiąc( w wakacje jakieś 3), z tego około 1000 idzie na żarcie, jakieś 200 na koty, jakieś 500 na dziecko a reszta to już różnie wcale nam się nie przelewa i odkładać nie odkładamy, ale jak mam ochotę na ciuch, albo obiad w knajpie to po prostu idę i kupuję

Gość zazuzizazuza35
Ja dostaję na rekę 1800 zł.Po opłaceniu części rachunków i 2 rat kredytu w tym miesiącu zostało mi 80 zł.Pozostałe rachunki i zycie na cały miesiąc zapewnia mąż.Odłozyć nam się rzadko udaje.Mamy dwoje dzieci.

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
kochana renta chorobowa to jak się pracowało :( a ja nie pracowałam mam niepełnosprawność przed 18 rokiem życia nie moja wina, że jestem chora poli..cy powinni to zrozumieć :( wesprzeć, a nie traktować jak śmiecia a na pracę nie mam siły niestety, ledwo siedze ledwo oddycham mam paskudne choroby lecze się ale też potrzebuje kasy na leczenie

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
wiem, że niektórzy ludzie mają jeszcze gorzej ale to nie znaczy, że mam milczeć JAK MI JEST ŹLE, Z TAKIM ŻYCIEM :( niejedna stulatka tyle nie wycierpiała

Gość ty wyzej
moze jeszcze wiecej tych przerw w tekscie?

Gość do zony szweda
wypierdalaj z tego forum debilko to miejsce dla ormalnyhc ludzi a nie sprzedajnych szmat !!!!!!!!!!!!

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
ale masz problem? :( ty nie wiesz co to są prawdziwe problemy :(:(:(

Gość ty wyzej
to zaloz sobie swoj topik i ine zasmiecaj tego

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
Jak można leżącego kopać? :O no jak???????? ty chyba serca niemasz :(

Gość zona szweda
moja szwagierka chodzi do pracy a dziecko zostawia u opiekunki i jest do przodu Uwaga o niecale 100 zł:/

Gość ty wyzej
jak szukasz milosiernego samarytanina to zle trafilas ;) szukaj go gdzie indziej. mowie po raz ostatni: ROBISZ TU BAŁAGAN, JESLI UMIESZ CZYTAC TO ZOBACZ JAKI TEN TOPIK MA TEMAT I POSZUKAJ ODPWIEDNIEGO DLA SIEBIE NP "POMOCY JESTEM CHORA"

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
chciałam się tylko wyżalić :( bo duszę to w sobie od tego jest chyba forum ? a co za różnica czy ten topik czy inny niech ludzie wiedzą jak żyją renciści socjalni za te grosze jaki ich państwo traktuje tak potrzebuje pomocy i to bardzo a kafeteria nie jest twoja , więc się nie rząd kochana :(