tajkuna 0 Napisano Maj 1, 2011 mam od jakiegoś czasu upławy czasami jak serek rzadko ale czasami pojawia się pieczenie i to okropne do tego raz w miesiącu jeden dzień przeważnie mam takie dziwne upławy coś strasznie białego leci ze mnie wtedy takiego wodnistego z jakieś 1,5 miesiaca zażywałam antybiotyk wizyte mam u ginekologa państwowo dopiero na 30 maja niestety tyle się czeka a na prywatnego nie mam kasy na razie myśle że to grzybica pewnie ale nic z leków maści sama bez recepty nie przyjmuje pare lat temu miałam pieczenie bez upławów wtedy nasiadówka pomogła ale teraz mnie te upławy nie pokoją strasznie piszecie co myślicie o tym jakie mogą być przyczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BAD SEED 0 Napisano Maj 1, 2011 Z Twojego opisu wnioskuję, źe masz skłonności do infekcji miejsc intymnych. W tym przypadku zmagasz się moim zdaniem ze skutkami tak długiego zażywania antybiotyku. Ja bym na Twoim miejscu pożyczyła pieniądze i gnała do lekarza, ze zdrowiem nie ma żartów. Ale jeśli nie masz takiej możliwości, to spróbuj sobie pomóc domowymi metodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajkuna 0 Napisano Maj 1, 2011 pomyliłam się zażywałam go 1,5 miesiąca temu przez ok 10 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BAD SEED 0 Napisano Maj 1, 2011 Kamień z serca :D A poważnie, i 2 dni z antybiotykiem wystarczą. Rozumiem, że nie brałaś niczego, by ochronić się przed takimi właśnie skutkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajkuna 0 Napisano Maj 1, 2011 miałam jakieś ochronne tabletki ale chyba przed tym nie chroniły bo to były od rodzinnego jakie są domowe sposoby słyszałam ze jogurt pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 1, 2011 wydaje mmi sie zemoze to byc infekcja bakteryjna.. ktora charakteryzuje sie obfitymi uplawami o nieprzyjemnym zapachu. biale geste uplawy to grzybica. niekoniecznie musi swedzec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajkuna 0 Napisano Maj 1, 2011 coś mało odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie dbasz o rozmówców Napisano Maj 1, 2011 odpisujesz od niechcenia raz na pół godziny, to się nie dziw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach