Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Gość to ja za krótka doba
no niestety chyba nie pomogę tym razem :/

o kuuuuuurwa, pamiętam to..... jaaaaaa, też stwierdzam że już stara jestem :o ile już za mną... :/ ehh :( no nic, nie ma co się zadręczać, albo innych tym nudzić :P aczkolwiek teledysku nie pamiętałam :)

no pewnie że kojarzę :D eh, stare czasy.. :P tak mężu, NIE MAM JUŻ PROBLEMÓW Z VEVO!!!! :D :D zaktualizowałam sobie to i owo i po kłopocie haha ;D zaraz coś podeślę ;) o ile znajdę :o

Gość rrrwww
tym ostatnim klipem mnie zabiłaś...i pomyślec,że jak bym był rok młodzszy to by mnie minęło...

to Fight Club Soundtrack - Intro song (Stealing Fat) bardzo podobna podobna nuta do "Attack" SOAD, a "I'm not an addict" z "Zombie" The Cranberries mi się skojarzyło ;)

rrrwww - tak myślała, że Cię tym zabiję :P

Gość rrrwww
eh , jak zwykle dajesz radę:D nie wiedziałem tylko, że to Ottawan, bo dotąd kojarzyłem go tylko z kawałkiem disco

ja w ogóle nie wiem, jak to się stało, że to odkryłam ;D tzn. wiem - po prostu zaczęłam sobie to śpiewać, tylko powiedz mi dlaczego?! nie wiem :D jakoś mnie naszło, może gdzieś usłyszałam a nie kojarzę.. no nie wiem, w każdym bądź razie stwierdziłam, że muszę to znaleźć i wkleić ;) o a może w jakiejś reklamie to leci?

ojej ojej! :D po pierwsze - oczywiście że zaglądam ;) po drugie - też o tym dzisiaj myślałam, ale szczerze mówiąc - byłam pewna, że 2 maja się wszystko zaczęło :P na razie nie będę patrzeć, co kto wklei i sama nie będę niczym wspomagać, bo skończył mi się limit neta i tak mi wolno teraz chodzi... że o ja nie mogę :) ale dzięki za życzenia czy co mi tam przesłałeś, wzajemnie i dalszych miesięcy razem :D ! 🌼

o cholera - faktycznie pierwszego! nawet teraz słucham sobie jednej z przypomnianych piosenek, ściągnęłam ją właśnie 01.05... ;)