Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Go艣膰 to ja za kr贸tka doba
no niestety chyba nie pomog臋 tym razem :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
o kuuuuuurwa, pami臋tam to..... jaaaaaa, te偶 stwierdzam 偶e ju偶 stara jestem :o ile ju偶 za mn膮... :/ ehh :( no nic, nie ma co si臋 zadr臋cza膰, albo innych tym nudzi膰 :P aczkolwiek teledysku nie pami臋ta艂am :)

Udost臋pnij ten post

no pewnie 偶e kojarz臋 :D eh, stare czasy.. :P tak m臋偶u, NIE MAM JU呕 PROBLEM脫W Z VEVO!!!! :D :D zaktualizowa艂am sobie to i owo i po k艂opocie haha ;D zaraz co艣 pode艣l臋 ;) o ile znajd臋 :o

Udost臋pnij ten post

http://www.youtube.com/watch?v=PBZvm34iS_k to stare nie jest, ale nale偶y do tych piosenek, bez kt贸rych 偶y膰 nie umiem ;) ale nie o ni膮 mi chodzi艂o powy偶ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
tym ostatnim klipem mnie zabi艂a艣...i pomy艣lec,偶e jak bym by艂 rok m艂odzszy to by mnie min臋艂o...

Udost臋pnij ten post

to Fight Club Soundtrack - Intro song (Stealing Fat) bardzo podobna podobna nuta do "Attack" SOAD, a "I'm not an addict" z "Zombie" The Cranberries mi si臋 skojarzy艂o ;)

Udost臋pnij ten post

rrrwww - tak my艣la艂a, 偶e Ci臋 tym zabij臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
eh , jak zwykle dajesz rad臋:D nie wiedzia艂em tylko, 偶e to Ottawan, bo dot膮d kojarzy艂em go tylko z kawa艂kiem disco

Udost臋pnij ten post

ja w og贸le nie wiem, jak to si臋 sta艂o, 偶e to odkry艂am ;D tzn. wiem - po prostu zacz臋艂am sobie to 艣piewa膰, tylko powiedz mi dlaczego?! nie wiem :D jako艣 mnie nasz艂o, mo偶e gdzie艣 us艂ysza艂am a nie kojarz臋.. no nie wiem, w ka偶dym b膮d藕 razie stwierdzi艂am, 偶e musz臋 to znale藕膰 i wklei膰 ;) o a mo偶e w jakiej艣 reklamie to leci?

Udost臋pnij ten post

ojej ojej! :D po pierwsze - oczywi艣cie 偶e zagl膮dam ;) po drugie - te偶 o tym dzisiaj my艣la艂am, ale szczerze m贸wi膮c - by艂am pewna, 偶e 2 maja si臋 wszystko zacz臋艂o :P na razie nie b臋d臋 patrze膰, co kto wklei i sama nie b臋d臋 niczym wspomaga膰, bo sko艅czy艂 mi si臋 limit neta i tak mi wolno teraz chodzi... 偶e o ja nie mog臋 :) ale dzi臋ki za 偶yczenia czy co mi tam przes艂a艂e艣, wzajemnie i dalszych miesi臋cy razem :D ! 馃尲

Udost臋pnij ten post

o cholera - faktycznie pierwszego! nawet teraz s艂ucham sobie jednej z przypomnianych piosenek, 艣ci膮gn臋艂am j膮 w艂a艣nie 01.05... ;)

Udost臋pnij ten post