Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Gość rrrwww
kurczę :( taki fajny temat był to teraz się zwalą fani grubsonów i innych cieciów co myślą, że są czarniejsi niż joe lee hooker

Gość katiaaa23
irena jarocka-- "wymyslilam Cie"

Gość katiaaa23
jacy fani Grubsonow? kazdy lubi inna myzyke.ja ogolnie nie jestem fanka hip hopu czy tam rapu ale sa niektore fajne piosenki i nie trzeba od razu kogos krytykowac

Gość katiaaa23
wiesz co,tych co wypisales to akurat nie znam,ale chetnie poslucham:)

ale się wkurwiłam!!!!!!!!!!!!! zżarło mi taką długą wypowiedź!!!!! aaaaaaa!!!!!!!!!!!:O:O:O:O o płakaniu na Titanicu :( no nie, pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego na kafe ale zaraz kogoś walnę.................. :P

Gość rrrwww
niby tak, ale widzisz, my tu próbujemy coś wymyślać, moja narzeczona już się produkuje z fajnymi linkami od 14 stron i głupio żeby się z tego tematu zrobiło "joł joł joł ja być gangsta, palić zioło".

Słucham każdej muzyki wiec daj sobie spokój z takimi tekstami, temat nie dotyczy tylko jednego rodzaju muzyki wiec jak się coś nie podoba to załóż swój temat.

Gość rrrwww
uwielbiam takie pindy - przyszła na 14 stronie i już się rządzi

A starsze utworki:Rednex-wish you were here Sztywny pal azji-łoże w kolorze czerwonym Troll-jimmy dean Paul Anka-Diana

mężu - nie bądź taki wyrywny :D nie kłóćcie się - był temat o ulubionych piosenkach, zostaliśmy tylko my we dwoje i zaczęliśmy szaleć z hitami sprzed lat. tyle. i fajnie byłoby w tym klimacie pozostać, nie ukrywam :D ale w razie czego.. damy radę i z czymś innym :P

Gość rrrwww
big big world - na Ciebie zawsze można liczyć

Gość katiaaa23
za_krótka_doba--mozesz mnie;D bo tez mam ochote komus przywalic. Rozumiem Twa zlosc ;/ ja nawet czasami wlaczam sobie scene jak on zamarza w tej wodzie przed nia i mowi "obiecaj mi ze przezyjesz,ze sie nie poddasz chocby nie wiem co,chocby zabraklo nadziei" ehh,wyje juz potem do konca jak bobr

Gość rrrwww
"ale w razie czego.. damy radę i z czymś innym " cofnij to, albo składam papiery rozwodowe. rzygam już tymi brudasami którzy chcieliby być czarni ( a prawdziwi czarni kolesie pewnie by im kosę sprzedali hłe hłe hłe )

Gość katiaaa23
dobra to juz nie przeszakdzam i sie nie wypowiadam pa

Gość katiaaa23
to ze ktos slucha hip hopu to znaczy ze chcialby byc czarny? wez przestan ,kazdy ma lubic to co Ty? wpolczuje Twojej zonie

Lil suzy-take me in your arms Nie skomentuje twojej wypowiedzi bo jesteś smieszny jak i twoje teksty:)

Gość rrrwww
widzisz, ja słucham na co dzień innej muzyki niż tu wklejam, fakt, dałem linki do "swoich" kawałków, ale tylko na początku, skoro potem temat powędrował w stronę "co pamiętam z wczesnej podstawówki" potrafiłem się dostosować. i tak większość hipomułów robi wrażenie jakby chciała być czarna

Gość rrrwww
krycha888 nie zesraj się

no właśnie ja się rozpisałam o tym, na czym ZAWSZE płaczę - i co? zjadło mi :o a żeby tak się zesrało przez to haha :D moje wyciskacze to: -jak orkiestra zaczyna grać już ostatni utwór, najsmutniejszy (w sumie już zaczynam jak niby się rozchodzą, samo pożegnanie jest już tragiczne, i potem ten jeden wraca) -jak ludzie walczą już pod koniec tonięcia statku-scena z księdzem... Boże :( jak ludzie trzymają go za ręce, on mówi o nadziei, że Bóg miłosierny i cała reszta... a sam taki przerażony :( to mnie zawsze rusza -jak Rose i Jack są na kadłubie (tam gdzie się poznali:) ) i ta dziewczyna na nich patrzy i za chwilę sama spada... -jak konstruktor (Andrews) z rezygnacją, załamany nastawia zegarek... albo jak do kapitana dociera, że już NIC nie może zrobić, widać zwątpienie, pomimo tylu lat udanej służby... no wiele jest takich momentów. jak sobie przypomnę to jeszcze napiszę :) możecie bić, krzyczeć, nie wiem co jeszcze hehehe ;) a teraz jeszcze na koniec posłużę się cytatem jednego z użytkowników filmwebu :P "Cóż to był za film, cóż to była za miłość, cóż to była za tragedia!"

A do ulubionych należy:Salt and Pepa-Push it:) wiem wiem znowu czarni śpiewają:)

Nie martw się już rano byłam w kibelku:)

Gość katiaaa23
jeszcze wzruszajace jest jak ona wsiada na ta lodke i juz ich spuszczaja na dol i z powrotem wskakuje na statek...caly ten film jest wzruszajcy..wiesz co..bardzo ta muzyka oddzialowuje ,to chyba glownie dzieki niej taki efekt..ze sie nie da nie plakac. Ja nie wiem jak na tym filmie ktos mogl nie plakac.. a ogladalas szkole uczuc?

Gość rrrwww
nie chodzi o to czy śpiewają czarni, biali czy zieloni, chodzi o to, że po chuj wstawiać kawałki które i tak non stop kolor lecą w radio i tv? no ile można? fajnie jest wstawiać trochę zapomniane kawałki a nie shit którym i tak katują wszyscy w okól. i przykład jak to jest, gdy czarni śpiewają: http://www.youtube.com/watch?v=6ofD9t_sULM&feature=related

Jakbys nie zauważył na początku wrzucilam pare nutek które lubie a pozniej nieco inne kawałki więc po co się dalej czepiasz? Wyluzuj chlopcze.

Gość katiaaa23
hmm maja byc piosenki z dawnych lat..to raczej nie moje klimaty tzn nie z moich czasow ale czesto slucham czegos tego typu:) nap anna jantar"moj tylko moj"

Gość katiaaa23
ten koles to chyba ma jakies kompleksy,czegos zazdrosci czarnym;D buhaha ,wyluzuj bo zachwoujesz sie jak rasista . a to podle