Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

o seriale by艂o do mnie, a to 偶e do tej od nicka by艂o do Ciebie, bo rrrwww pisa艂, 偶e ile mo偶na s艂ucha膰 wolnych kawa艂k贸w, a ja wtedy zapyta艂am, czy to by艂o do mnie, bo moje to niespokojne raczej, zamota艂am, wiem :D ale mam nadziej臋, 偶e wyt艂umaczy艂am :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rrrwww
aha i achhhh "no fajnie, ale ile mo偶na spokojne kawa艂ki katowa膰?" - to by艂 m贸j komentarz odno艣nie Cave'a , na co kr贸tka napisa艂a : " to by艂o do mnie? o.O chyba nie, bo moje to nie wszystkie takie spokojne?" gdyby ona odpowiada艂a na komentarz "serialami jedziesz?" to chyba nie pisa艂aby" chyba nie, bo moje to nie wszystkie takie spokojne"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha i achhhh
no dobra, PRAWIE zrozumialam :D zapuszcz臋 jeszcze raz "I let love in" i id臋 spa膰 jednak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
kurcz臋, a ja sobie nic ju偶 nie przypominam:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
a wiesz, polisz rock mnie jako艣 nie kr臋ci. manam, perfect, lady pank - zupe艂nie nie m贸j klimat.

Udost臋pnij ten post

oooooooooooo nie..................... ozonem sp艂aci艂e艣 sw贸j d艂ug za czikitk臋 :D no bez jaj... DZI臉KI! :D kurde hicior 2003 albo 2004 roku, a dok艂adniej wakacji... no praktycznie nie by艂o dnia, 偶eby tego nie s艂ysze膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
ale nie zapomn臋 nigdy jaki by艂 艣miech jak w liceum naszej facetce od historii zadzwoni艂 telefon na t臋 melodi臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
ok temat umar艂, wszyscy poszli spa膰 , to ja te偶 . mo偶e b臋dzie cdn bo fajne wspominki by艂y dobranoc

Udost臋pnij ten post

o kurde, no to teraz mam zagwozdk臋... :o w latach 90-tych by艂a popularna ameryka艅ska (a mo偶e brytyjska? ale chyba nie), ona by艂a murzynk膮, mia艂a kr贸tko 艣ci臋te w艂osy (na je偶yka) i wiem, 偶e straci艂a dziecko (czy urodzi艂a martwe). teraz masz za zadanie napisa膰 mi, kto to :D pami臋tam, 偶e jej pseudonim to by艂 jeden wyraz, kr贸tki chyba... kurde, ale mi si臋 przypomnia艂o no :o jaa, s艂ysz臋 jej jedn膮 piosenk臋, ale 偶eby s艂owa... kurde, nie lubi臋 jak mi co艣 do g艂owy wejdzie a nie mam 偶adnych konkret贸w :P

Udost臋pnij ten post

no fajnie, zawsze ja zostaj臋 a potem mnie zostawiaj膮 :( :P no nic, temat pewnie przetrwa :) My go podniesiemy! :D (a tam ameryka艅ska piosenkarka mia艂o by膰:P)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekli5
sonique?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja za kr贸tka doba
taaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!! dzi臋ki Ci :D tak, o Sonique my艣la艂am!!! jaaa, dzi臋ki wielkie :) i ta piosenka gdzie艣 mi tam szumia艂a :P http://www.youtube.com/watch?v=hVzvdCKuu4w :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
o widz臋, 偶e jedziemy dalej z tematem ;) niestety, przejrza艂em swoje mp3 i NIC ju偶 tam nie ma co m贸g艂bym poleci膰, tak偶e licz臋 na was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
zwr贸膰 uwag臋 na nieudolny taniec synchroniczny w tle:D

Udost臋pnij ten post