Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Gość rrrwww
2:00 - dziewczyny się fajnie bawią :D a tak serio - skąd bierzesz te swoje kawałki? pamiętasz to wszystko czy masz gdzieś nagrane?

Gość rrrwww
o jeny manson :( przykro nam, smutno nam :(

Z głowy :) pamiętam wykonawcę/zespół/tytuł, albo wszystko na raz, czy jakiś fragment piosenki i szukam :) chociaż większość tych podesłanych tutaj słuchałam w ostatnim czasie, więc nie było problemu. hehe bardziej orientuję się w tych hitach, niż w tym, co teraz 'na czasie' :P cieszę się, że yt działa mi bez zarzutów :D bo ostatnio bywało różnie :o

Gość rrrwww
no u mnie wczoraj zacinał dlatego mimo linków pytałem co tam jest. ja niestety takie kawałki słucham tylko na imprezach z niektórymi znajomymi, albo pamiętam z dzieciństwa ,choć w większości to są te same. także część mam na mp3 jak coś znajdę takiego, żeby się podzielić, bo na co dzień to czego innego słucham. także jak mówię - jak mi się skończyły kawałki w mp3 to już z pomysłami słabo

Gość rrrwww
ace of base to all that she want's pamiętam, zresztą niedawno byłem na koncercie gdzie jeden zespół to zcoverował

Gość rrrwww
jeszcze obok - aqua i barbie girl:D

Gość rrrwww
Kidaj8765123 - fajne cziki, ale to jest temat o piosenkach

blanana - o tak, modjo był u mnie w podstawówce na KAŻDEJ imprezie szkolnej, wtedy aż tego nie lubiłam :D ale teraz chętnie słucham :)

Gość Kidaj8765123
Ale mi chodzi o ten podkład do którego chodzą mi się podoba(muzyka). Co jak co ale muzyka dobierana właśnie do VS, jest dla mnie najlepsza. :) A ta piosenka to:"What You Are" Jewel:)

Gość rrrwww
coś jakieś dziwne kawałki ostatnio wstawiasz. zupełnie tego nie kojarzę, jakoś nie mój klimat.

Gość rrrwww
no i temat padł:(

nic nie padło :) a jeśli o mnie chodzi to nie mogę przesiedzieć tu większej części doby, jak wczoraj :P niestety :)

Gość rrrwww
jasne, ja też nie siedzę cały czas, chodzi mi o to , że nikt kawałków nie wstawia i poza nami w zasadzie nikogo nie ma

Gość rrrwww
próbowałem namówić tych z tematu "jaka jest twoja ulubiona piosenka" ale mnie olali:( ;)

sztywniaki może, nie znają się :D ale mamy już dużo linków, nie usunę tematu z ulubionych i będę sobie do nich zaglądać :D ojej! żeby nam tylko ktoś nie usunął tematu :(