Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE - WSZYSTKO O ŻYCIU.

Polecane posty

Dzień dobry. Częstuję poobiednią kawką. i na poprawę humoru: Mały K. na spacerze dziś pyta mnie, co to tak hałasuje? Moje buty na obcasach. Kacper odwraca się i woła: buty, cicho! - Będę musiała przerzucić się na adidasy:)

Gość globus
Pochmurne niebo pochmurny poranek Ja też staję się pochmurna. Zapraszam na życiodajny płyn. x Ime byłam zatrwożona Twoją nieobecnością ,że dłużej nie mogłam czekać ale jest dobrze.Torbiele podobno można leczyć i doprowadzić do zmniejszenia a nawet zaniku. No cóż Ime szkoda,że młodzi tak zaczynają życie. Niestety muszą się uodparniać na ludzkie zło. Na fb wkleiłaś zdjęcie z napisem...... pies zasługuje na pana ale człowiek nie zasługuje na psa:( x Dziewczyny po wiadomościach z Watykanu zrozumiałam,że nie ma żadnego morale w życiu .Moja dewiza to żyć według swoich zasad. Dość łatwo wierności:( x Marylko dobry kawał:) mm buty które hałasują , będę je uciszać jak K. x Jedyneczko jesteś gotowa do pracy???? x Lunka czy goście już dojechali? x Na poranne ble ble dość, czuję że zaczynam się wkurzać:)

Witaj Globusiku. Dzięki za napój;-) Dzisiaj bez mleczka,poproszę,bo muli mnie jak nigdy:-( W nocy lało,a ja zamiast spać przysłuchiwałam się;-) Kawo w tobie siła i moc :-D X Marysiu :-) zabawny Twój podopieczny:-) Uśmiałam się,tym bardziej,że taki hałas słyszę w każdą niedzielę,jak parafianki idą do kościoła;-) Planuję dzisiaj gołębie na obiad,spodziewajcie się ,że i do Was przyfrunął;-) Do uzdrzeni

Jedyneczko Przyfrunął ;) :D Mniam :D Marysiu Dzieci są szczere i przezabawne :D Oby jak najczęściej Cię Twój podopieczny tak rozbawiał :D Globusiku Czasami na fb dzieją się takie rzeczy,że nie mam na to wpływu Wystarczy kliknąć-lubię to- i idzie to w eter ;) Ostatnio wirus dodał mnie do Unii Europejskiej,musiałam sama się z tego wymiksowywać ;) Nie wkurzaj się..złość piękności szkodzi :D Lunka Towarzystwo masz,więc życzę miłego bla bla bla ;) :D

Imuś hejka;-) Właśnie wyfruwają.... X Robota najlepsza na wszystko :-D Zawsze myśli oszuka i jakoś tam leci.... Tylko co przysiadłam. Dzisiaj robię od rana na dwa etaty jednocześnie ;-) A studencik jeszcze śpi:-( Po pracy jadę na Rodos ogarnę posesję z liści. W sumie u nas nie ma żadnego liściastego drzewa,za to u sąsiadów są.Liście z ich drzew u mnie:-( To trzymajcie się kochane . Do poniedziałku. pa.

Gość globus
Imuś prawda,że na fg dzieje się wiele.Jednak to co wklejasz jest piękne i mądre. Masz rację nie ma co się złościć:) poprawiłam sobie humor wydając w aptece 80 zł na nic konkretnego:) x Jedyneczko u mnie natomiast jest niewyobrażalna ilość liści. Jest masa drzew i tylko liściastych. Żeby je sprzątnąć prawie nie możliwe. Chodzę więc jak po lesie. Fajnie słuchać szelestu. x U mnie bardzo ciepło. Wróciłam z chodingu i czas poświęcę na domowe SPA. x Do uzdrzeni.

Wieje...huragan normalnie :O I już po mojej szklarni :( Nawet wielką trampolinę wzięło aż pod las :O Nie wyspałam się Spokojnej niedzieli❤️

Dzień dobry. Świeci słońce i bardzo wieje wiatr, ale bardzo ciepło., 12 stopni. Miłych spacerów życzę :)

Gość globus
WITAJ Marylko , witaj Ime x Byłam przygotowana na gorsze wianie. U mnie jest zupełnie znośnie. x Ime no nie do wiary!!! na trampolinie skakał wiatr a szklarnia była w nie odpowiednim miejscu:) Czy chociaż zdążyłaś zebrać plony? Do tego wszystkiego jeszcze większe wianie ma być we wtorek:( a ja mam wizytę u lekarza. Może dojdę w całości. x Do uzdrzeni w lepszym poniedziałku:)

Dzień dobry. Jestem z kawą. Globusiku,tak poniedziałek lepszy...ale wczoraj myślałam ,że pofruniemy:-( Coś strasznego:-( Zniszczeń nie oszacowałam;-) Imuś tak właśnie wczoraj łączyłam się z Tobą telepatycznie i wyobrażałam sobie,co się dzieje u Ciebie. A jeszcze to co w mediach słyszałam... Co tam u Ciebie??? dach nie pofrunął?? Szklarni szkoda:-( Dobrego dnia babki...

Gość globus
Hej. Jedyneczko u mnie wiej***ardziej niż wczoraj. Chciałam wyjść żeby pozbyć się miedzi :) mam jednak lekkie opory. Jeśli zostanę w domu pocieszę się miedzią:) x Po wypiciu kawy problem się rozwiąże.Dzięki . x Dobrego dnia

Dziękuję za małą czarną :D Jedyneczko To co się stało na naszym własnym podwórzu,to mały pikuś w porównaniu z tym co... Wzięło dach na hali,którą mój mąż robił Hala blisko morza a tam sztorm był... Straty na 200 tys. :( Znajomy obarcza winą mojego męża...więc za niedługo możemy nie mieć co jeść :( Mąż był wczoraj załamany,dzisiaj tam pojechał Mamy co prawda ubezpieczenie firmy ale wiadomo jak to bywa z wypłacaniem w naszym kraju ;) Jutro znowu ma wiać,więc kombinuję jak uratować szklarnię Globusiku 👄 Lunka ❤️ Marysiu 👄

Hejka wieczorem Jedyneczko Nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło ;) Jutro napiszę @ Spokojnej nocy Wam życzę ❤️ Jutro ciąg dalszy wichury :O Wpadłam na pomysł aby na szklarnię założyć siatkę przeciw ptakom Przytwierdziłam ją do ziemi takimi długimi hakami z kolcami Pani w ogrodniczym się mnie pyta...a gdzie te ptaki u pani szkody czynią? :D Jak jej powiedziałam w czym rzecz,szczęka jej opadła ;) Zobaczymy czy mój sposób się sprawdzi ;) Pomysłowy Dobromir,to ja :D ;) Do uzdrzeni!

Gość globus
Witajcie .Poranek zupełnie ciemny. Słyszę powiewy wiatru. Zapraszam na codzienne spotkanie przy kawie. x Wczoraj byłam konsekwentna. Udało mi się uwolnić od miedzi:) mam spokój do następnego miesiąca. Dzisiaj mam wizytę u lekarza domowego. x Ime rzeczywiście wichura wyrządziła bardzo dużo szkód.Przy takiej sile każdy dach jest zagrożony niezależnie od tego kto go wykonywał. Wiadomo zawsze się szuka winnego:( x Jedyneczko zaczynamy wtorek, wpadaj na łyk kawy. x Do zobaczenia wszystkim.

Dzień dobry Globusiku:-) Jestem i piję z Tobą kawkę. Ja też wybieram się do rodzinnego,potem do okulisty. Mam zapalenie spojówek(chyba) U mnie już wieje i to dosyć mocno... Imuś,Ty to masz głowę nie od parady:-D Może Twój wynalazek się sprawdzi i będzie służył w przyszłości...oby skutecznie. Globusiku zbierajmy się więc:-( Do uzdrzeni wszystkim

Globusiku Ja już wróciłam... U rodzinnego po skierowanie i u okulisty. Muszę się wam pochwalić,że w dwie godzinki obleciałam:-) Co jak co,ale dostęp do lekarzy w moim mieście jest łatwy i przyjemny;-) Tobrex przypisała mi p. doktor i luteinę.. Leje i wieje. Pa dziewczyny

Gość Maria59
Dzień dobry. U mnie też pada. Upiekłam rano jabłecznik, częstujcie się.:) Jutro spędzam dzień z córką i wnukami. Miłego dnia dziewczyny.

Gość globus
Przyjemnego dnia życzę.

Witajcie na kawie. Globusiku zasłuchałam się w pieśni i zadumałam się... Piękne słowa,przesłanie... Zadałam sobie pytanie i jestem przekonana ,że ja również po mimo wszelkiego itp...też mam to szczęście;-) X Co tam u Was słychać??? Marysiu pomachałam Ci tylko łapką,bo posty szły w plener:-( Pada,pada,pada..Dobrze,że wiatry nie wieją już tak mocno. Dobrego dnia koleżanki. Roleta w górę;-)

Gość globus
Witajcie Witaj Jedynaczko. Ja też mimo wszystkiego ....mam to szczęście! Myślałam,że będę Ci przypominać ,że dzisiaj jest dzień pracy.Jesteś obowiązkowa :) przybyłaś i to z kawą.Dziękuję. U mnie dzisiaj dzień wieje mocno. x Reszta Pań wstawać proszę. x Dobrego 12 dnia listopada życzę.

Hej Globusiku Co tam Twoje dohtory powiedziały?? Moje krople do oczu mało skuteczne:-( Jutro muszę wybrać się jeszcze raz z reklamacją:-D

Witajcie. Zapraszam na kawę. Mam poważną awarię w domu. Dwie łazienki nieczynne:-( Rozbiórka kabin prysznicowych,pod jednym brodzikiem coś pękło i przez trzy piętra kapie.... Zwariować można,rok temu był remont:-( X Niech Wam nic złego się nie przydarzy 13-go w piątek;-) Dobrego dnia

Gość globus
Witam. Szary poranek zachęca do wypicia kawusi . Zapraszam. x Jedyneczko pewnie pognałaś do ...doktórki....:) Ty to masz szczęście ,że w tym momencie....mieszkasz w mieście gdzie dostęp do specjalistów jest łatwy. Ja do okulisty jestem zapisana na marzec przyszłego roku. Może wytrzymam. Póki co zrobiłam badania /dość dokładne/ są na poziomie poprzednich. Nawiązując do leku o którym piszesz to również go stosowałam. Jakie były efekty??? nie pamiętam.:) x Ime słyszę ostrzeżenia ...będzie wiało.... może przywieje Cię do Wagonu. Według mnie to dobre miejsce aby się schronić. x Na mnie czekają wyzwania w kuchni. Dobrego dnia.

Gość globus
O jej Jedyneczko rzeczywiście poważna awaria. Trzymam kciuki za szybką naprawę.

Gość gość
Co tam u was słychacie j****e pasożyty alimenciary jak pogoda ? żerujecie już na kims

Gość gość
Nie pisz nic z tym nic nie wartym smieciem ludzki jakim jest kazda kobieta to zwykły żart bogów